یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۴۷ - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۱۱۲۰
بین الملل

دلیل ترس و نگرانی واشنگتن از حمله به کره شمالی چیست؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترامپ
مرکز «بگین- سادات» اسرائیل با انتشار گزارشی با اشاره به تهدیدهای آمریکا علیه کره شمالی تاکید کرد، واشنگتن به دو دلیل از حمله به کره شمالی ترس دارد.

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه رای الیوم، بر اساس تحقیقات راهبردی مرکز «بگین- سادات» اسرائیل، آمریکا به دو دلیل نمی تواند در چارچوب حمله پیشگیرانه مواضع اتمی کره شمالی را هدف قرار دهد و از این اقدام هراس دارد.

 

بر اساس این گزارش این دو دلیل عبارتند از:

 

اول:  بیم آن می رود چنین اقدامی موجب زیان های احتمالی تشعشعی شود.

دوم: واشنگتن در صورت حمله نظامی به مواضع موشکی پیونگ یانگ، باید احتمال واکنش انتقام جویانه کره شمالی و حمله موشکی آن به پایگاههای آمریکایی در کره جنوبی و یا ژاپن و نیز بمباران توپخانه ای سئول را در نظر داشته باشد.

 

واشنگتن نیازمند تخریب سریع مواضع پیوینگ یانگ است

در این گزارش آمده است، برای جلوگیری از این انتقام، واشنگتن نیازمند استفاده از نیروی هوایی کافی برای تخریب بسیار سریع مواضع پیونگ یانگ است که البته امکان این کار وجود دارد اما تعداد قربانیان و حتی هزینه اقتصادی آن برای کره جنوبی و نیز ژاپن می تواند بسیار بالا باشد.

 

به عبارت دیگر در این تحقیق تاکید شده است چه بسا حمله آمریکا به کره شمالی هدف مورد نظر یا همان توقف تهدید نظامی کره شمالی را تحقق بخشد اما هزینه آن بسیار سنگین خواهد بود.

 

بحران هسته ای و موشکی کره شمالی، چالش دولت آمریکا

علاوه بر این در تحقیق مرکز بگین – سادات اسرائیل آمده است، بحران هسته ای و موشکی کره شمالی به ویژه پس از حمله اخیر آمریکا به سوریه، چالشی برای دولت جدید آمریکا به شمار می آید.

 

بر اساس این گزارش دونالد ترامپ علاوه بر توجه به بحران کنونی کره شمالی و گزینه های نظامی و دیپلماتیک فوری و در دسترس برای مقابله با آن باید به اهداف طولانی مدت در منطقه نیز دقت داشته باشد زیرا گزینه های دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی همگی عواقب و نتایجی را برجا خواهد گذاشت.

 

بر این اساس منطقه آسیا با توجه زیادی سیاست ترامپ در این منطقه را به ویژه در قبال کره شمالی زیر نظر گرفته است و منتظر است ببیند آیا ترامپ برای مهار  کیم جونگ اون قویتر از باراک اوباما است یا خیر؟

 

تا این لحظه دولت ترامپ تعداد چندان زیادی از مسئولان وزارت دفاع و یا وزارت خارجه را برای تعامل با منطقه آسیا نامزد نکرده و سفیری را نیز برای کره در نظر نگرفته است.

 

موانع واشنگتن برای تشدید تحریم‌ها علیه کره شمالی چیست؟

اما در خصوص گزینه‌های واشنگتن باید گفت، وزیر دفاع آمریکا یادآور شد که گزینه نظامی در قبال کره شمالی مطرح است و در صورت بروز تهدید از سوی پیونگ یانگ، احتمال حمله پیشگیرانه وجود دارد و در واقع گزینه نظامی از دهه نود مورد بررسی قرار داشته است.

 

بر اساس گزارش این مرکز اسرائیلی، واشنگتن برای صدور قطعنامه شورای امنیت نیازمند این است که پکن را به خودداری از حق وتو متقاعد کند اما پکن بارها اشاره کرده است قطعنامه های جدید شورای امنیت مبنی بر تشدید تحریم ها علیه کره شمالی را تایید نمی کند و اصرار دارد این گفت وگو است که می تواند کشمکش موجود را حل و فصل کند.

 

در این خصوص باید یادآور شد، چین و روسیه به طور دائم تمام تحریم های شورای امنیت علیه پیونگ یانگ را به اجرا در نیاوردند.

 

با توجه به این موانع، واشنگتن و متحدانش باید در اجرای تجریم های مستقیم علیه کره شمالی دقت نظر داشته باشند.

 

بر اساس گزارش مرکز بگین- سادات، اگر هدف متقاعد کردن پیونگ یانگ به متوقف کردن برنامه سلاح هسته ای است، باید گفت تحریم ها تاثیری نخواهد داشت این در حالی است که مسئولان دولت اوباما پیشنهاد کرده بودند به منظورجلوگیری از برخی آزمایش های موشکی کره شمالی باید این موضوع را با آن حل و فصل کرد.

 

همچنین در این گزارش آمده است، دولت ترامپ از هیچ سیاستی که هدف از آن آرام کردن کره شمالی است، حمایت نمی کند زیرا پیشتر کره جنوبی به منظور متقاعد کردن پیونگ یانگ به تغییر، سیاست موسوم به خورشید درخشان را در قبال آن در پیش گرفت اما این سیاست ناکام ماند.

 

این در حالی است که اکنون کره جنوبی تا انتخابات جدید ریاست جمهوری که قرار است در ماه می آینده برگزار شود، در مرحله انتقالی به سر می برد و نامزد اصلی این انتخابات حامی سیاست هرچه مثبت تر در قبال کره شمالی و چین و بهبود روابط با پیونگ یانگ در مقابل تقویت روند تغییر داخلی این کشور است که البته این روند تدریجی خواهد بود و می تواند هدف کاهش تهدید نظامی از سوی کره شمالی را تحقق بخشد، اما به زمان زیادی نیاز دارد.

 

همچنین در تحقیق مرکز بگین- سادات یادآوری شده است، کره شمالی نه فقط برای شبه جزیره کره بلکه برای سایر مناطق تهدید به شمار می آید به اضافه اینکه صادرات موشکی و تکنولوژی هسته ای به سایر کشورها از حمله سوریه تهدید آمیز است و جلوگیری از صادرات نظامی آن موجب افزایش فشار اقتصادی بر پیونگ یانگ می شود.

 

در این تحقیق تاکید شده است، حمله نظامی آمریکا به سوریه نه فقط پیامی به بشار اسد رئیس جمهور این کشور بود بلکه به مثابه ارسال پیام به پیونگ یانگ نیز بود با این حال حتی اگر این حمله بیانگر تغییر سیاست آمریکا باشد، برای متقاعد کردن کیم جونگ به توقف برنامه ح هسته ای کافی نیست آن هم در حالی که وی تلاش خواهد کرد قواعد جدید بازی را به چالش بکشد.

 

 

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲۱
غیر قابل انتشار: ۲۳
جدیدترین
قدیمی ترین
با سلام و عرض ادب و احترام سایت بسیار خوبی دارید و اخباری را منتشر می کنید که کمتر رسانه ای انها را منتشر می کند. چندین بار مقالاتی را خدمتتان فرستادم اما ظاهرا” بی تفاوت از کنار انها رد شدید و انها را با وجود مفید بودن منتشر نکردید و این یک تبعیض اشکار است. و مغایر با اهداف، سیاستها و اولویتهای پایگاه خبری تحلیلی شما می باشد. و این می تواند به اعتبار یک رسانه لطمه بزند.
اسلام تایمز ادعای شهروند ایران: بمب اتم همان آقا گرگه ی دوران کودکی ماست به گزارش اسلام تایمز ؛ نشریه اینترنتی ایرانی اسرار نامه مقاله کرامت سلیمی ، یکی از خوانندگان خود را منتشر کرده که ادعا می کند سلاح اتمی وجود خارجی ندارد و برهان هایی را برای اثبات ادعای خود مطرح کرده است. اسپوتنیک این مقاله را در چند قسمت به شما تقدیم کرده و منتظر نظرات شما درباره آن خواهد بود. نوشته را با این سوال آغاز میکنم که چرا هیچکس نمیتواند جامعه را اصلاح کند. توزیع نامتقارن و ناعادلانه ثروت و قدرت در جهان علت بروز رفتارهای خشونت امیز در جوامع مختلف می باشد. واقعیت این است که زمانی مطلب در سایت اصلی http://yon.ir/59ik http://islamtimes.org/fa/doc/article/620108/
با سلام و احترام نترسیدن کشور گرسنه و بدبختی مثل کره شمالی از یک ابرقدرت مثلا" اتمی همچون امریکا معنایش این است که امریکا یک ابرقدرت واقعی نیست و چیزی به عنوان سلاح اتمی در اختیار ندارد و با دروغ و حقه بازی و باکمک کشورها و سازمانهای هوچی گر خود را ابرقدرت جا زده است و کره شمالی با استفاده از این نقطه ضعف امریکا و تهدید به افشای این دروغ می خواهد از دولت امریکا اخاذی کند و هر از گاهی وانمود می کند که می خواهد ازمایش اتمی جدیدی انجام دهد . قبلا" طوری از خطرات و ویرانگری بمب اتمی صحبت میکردند که اگر کشوری بتواند به بمب اتمی دست پیدا کند ان کشور به یک قدرت اتمی تبدیل میشود اما کاخ سفید اعلام کرده که کره شمالی که اخیرا" چند ازمایش به اصطلاح اتمی را انجام داده را به عنوان قدرت اتمی به رسمیت نمیشناسد . و این نشان دهنده این است که امریکا که خود این قضیه دروغین را بوجود اورد نمیگزارد کره شمالی با ترفند خود امریکاییها از انها اخاذی کند و حتی ممکن است امریکا با دولت کره همدست باشد و بخواهد با این شیوه تلاش دیگری برای ترساندن مردم دنیا انجام دهد.کره شمالی انقدر اوضاع اسفباری دارد که هر ساله اتحادیه اروپا مقداری از ذرت هایی را که به چهارپایانشان میدهند به عنوان کمکهای انسان دوستانه برای مردم کره شمالی می فرستند تا از گرسنگی نمیرند. امریکا اگر به معنای واقعی ابرقدرت بود دلیلی نداشت که برای حمله به کشورهای ضعیف مثل عراق،سوریه،لیبی و از این به بعد کره شمالی به اتحاد و هماهنگی با کشورهای دیگر محتاج شود. هیچگاه چیزی به نام جنگ هسته ای صورت نخواهد گرفت ، چون به معنای واقعی چیزی به عنوان سلاح هسته ای وجود خارجی ندارد و فقط برای ایجاد رعب و وحشت در دل ملتها ان را عنوان می کنند و متاسفانه مردم دروغهای بزرگ را راحت تر باور می کنند.
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش