به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، عکسهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی درخصوص این حمله، خانهای متعلق به ژوزف کابیلا، رئیس جمهور کنگو را در حالی نشان میدهند که طعمه حریق شده است.
کابیلا در زمان وقوع این حمله که طی نیمه شب صورت گرفت، در ملک خود حضور نداشت.
یکی از مقامات دولت محلی اظهار کرد، مشخص نیست که چه کسی مسئول این حمله است، همچنین جسد افسر پلیسی که طی این حادثه جان خود را از دست داد، سوخته بود.
پس از آن که کابیلا با پایان دوران حکم ریاست جمهوری خود، کنارهگیری از جایگاهش را نپذیرفت، کنگو در یک بحران سیاسی قرار گرفت و در پی آن خشونت شبهنظامیان و ناآرامیهای سیاسی در این کشور هنوز هم رو به افزایش است.
قانونگذاران در بیانیهای اظهار کردند: این اقدام وحشیانه را قاطعانه محکوم میکنیم و از مردم میخواهیم که برای دستیابی به صلح و توسعه در این قسمت از کشور، در چنین اقداماتی همکاری نکنند.
با گذشت بیش از یک دهه از جنگ در سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ که کشته شدن میلیونها تن در اثر گرسنگی و بیماری را در پی داشت، مبارزان شورشی و شبهنظامیان محلی در کمین مناطق مرزی کنگو در شرق این کشور هستند که از معادن زیادی برخوردار است.
ارتش کنگو و کشور همسایهاش، اوگاندا، هفته گذشته عملیاتی مشترک را در مبارزه با نیروهای دموکراتیک متحد اوگاندا (ADF)، در کنگو صورت دادند.
این گروه شورشی مظنون حمله روز ۸ دسامبر به مقر سازمان ملل در شمال استان "کیوو" در شمال کنگو است، حملهای که موجب کشته شدن ۱۵ نیروی حافظ صلح تانزانیایی و پنج سرباز کنگویی شد.
نیروهای دموکراتیک متحد اوگاندا به ایجاد موجی از کشتار و حملات در این منطقه متهم شدهاند. همچنین یورشهای شبهنظامیان "مایی مایی" هم به طور روزافزون در حال افزایش است.
- 15
- 4