سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۵۴ - ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۳۷۸۹
بین الملل

سخنان ترامپ پیش از حمله به سوریه

دونالد ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
رئیس جمهوری آمریکا پیش از حمله به سوریه، آن را اعلام کرد و در پی آن نیروهای آمریکایی با همکاری فرانسه و انگلیس دست به حملات هوایی علیه "تاسیسات شیمیایی" سوریه زدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، متن کامل سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اعلام حمله هوایی علیه سوریه همراه با ادعاهای همیشگی‌اش در ذیل آمده است:

 

«شهروندان آمریکایی من، مدتی قبل، من به نیروهای نظامی آمریکا دستور دادم تا دست به حملات دقیق علیه مواضعی که تاسیسات شیمیایی بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه است، بزنند. یک عملیات مشترک با نیروهای نظامی فرانسه و انگلیس در حال انجام است. ما از هردوی آنها تشکر می‌کنیم. من درباره دلیل این حمله با شما گفتگو می‌کنم.

 

یک سال قبل، اسد حمله‌ای با سلاح شیمیایی علیه مردم بیگناهش انجام داد. آمریکا با ۵۸ حمله موشکی به آن حمله پاسخ داد و ۲۰ درصد از نیروی هوایی سوریه را نابود کرد.

 

شنبه گذشته، اسد بار دیگر از سلاح شیمیایی علیه غیرنظامیان بیگناهش استفاده کرد و این بار، در شهر دوما در نزدیکی دمشق. این قتل‌عام یک نشانه کامل در الگوی استفاده از سلاح شیمیایی است.

 

این حمله باعث کشته شدن مادران، پدران، کودکان و نوزدان شده است. اینها اقدامات یک مرد نیست بلکه جرایمی است که یک هیولا می‌تواند انجام دهد.

 

در پی اقدامات وحشتناک جنگ اول جهانی، جامعه متمدن برای توقف تسلیحات شیمیایی با یکدیگر متحد شدند. تسلیحات شیمیایی نه تنها خطرناک هستند بلکه باعث درد و رنج شدیدی می‌شوند و تخریب گسترده بر جای می‌گذارند.

 

هدف اقدامات ما در حمله به سوریه ایجاد یک بازدارندگی قدرتمندتر علیه تولید، گسترش و استفاده از تسلیحات شیمیایی است. ایجاد این بازدارندگی برای منافع امنیت ملی ما حیاتی است. واکنش مشترک آمریکا، انگلیس و فرانسه به این اقدامات تمامی ظرفیت‌های قدرت ملی ما شامل امور نظامی، مالی و دیپلماتیک را یکپارچه می‌سازد. ما آماده‌ایم تا زمانیکه اسد استفاده از عوامل شیمیایی را کنار نگذارد و متوقف نکند، دست از این حملات برنداریم.

 

من برای دو کشوری که مسئول حمایت، تجهیز و کمک مالی به دولت اسد هستند، پیامی دارم.

 

از ایران و روسیه می‌پرسم؛ کدام کشور است که دوست دارد تا در قتل عام زنان، مردان و کودکان شریک باشد؟

کشورهای جهان را می‌توان با دوستانشان قضاوت کرد. هیچ کشوری با حمایت کشورهای سرکش، مستبدان وحشی و دیکتاتورهای قاتل مدت مدیدی موفق نبوده است.

 

در سال ۲۰۱۳، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و دولتش به جهان قول دادند که آنها حذف تسلیحات شیمیایی سوریه را تضمین می‌کنند. حمله اخیر در سوریه و واکنش امروز ما نتیجه مستقیم ناکامی روسیه در انجام آن تعهد است.

 

روسیه باید تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد در همین مسیر تاریک قدم بردارد یا به جامعه متمدن که مجری ثبات و صلح است، بپیوندد. شاید روزی ما در کنار روسیه یا حتی ایران قرار بگیریم یا شاید هم این اتفاق نیفتد.

 

من این را می‌گویم: آمریکا پیشنهادات زیادی دارد.

در سوریه، آمریکا در حال انجام آنچه است که برای حفاظت از مردم آمریکا ضرورت دارد. در سال گذشته، قریب به ۱۰۰ درصد از قلمروی سوریه که تحت کنترل داعش بود، آزاد شد و آنها از بین رفتند.

 

آمریکا دوستی‌های خودش را در سراسر خاورمیانه مجددا ایجاد کرده است. ما از شرکای خود می‌خواهیم که مسئولیت بیشتری را برای حفاظت از کشورهایشان بپذیرند که شامل تامین منابع مالی بیشتر برای منابع، تجهیزات و تمامی اقدامات برای مقابله با داعش می‌شود.

 

شراکت بیشتر از جانب دوستانمان شامل عربستان، امارات، قطر، مصر و سایر کشورها می‌تواند ضامن این مساله باشد که ایران از جانب حذف داعش دیگر منتفع نمی‌شود.

 

آمریکا به دنبال حضور نامحدود در سوریه نیست. همزمان با شراکت بیشتر کشورهای دیگر، ما به دنبال این هستیم که روزی نیروهایمان را به خانه بازگردانیم.

 

کشته شدن آمریکایی‌ها مسبب صلح و امنیتی پایدار در خاورمیانه نمی‌شود. اینجا مکانی مشکل دار است. ما تلاش می‌کنیم تا آن را بهتر کنیم اما اینجا یک مکان مشکل‌دار است. آمریکا یک شریک و یک دوست است اما سرنوشت این منطقه در دستان مردم آن است.

 

در یک قرن گذشته، ما شاهد تاریک‌ترین بخش روح انسانی بوده‌ایم. ما شاهد عذابی بوده‌ایم که رها شد. در پایان جنگ اول جهانی، بیش از یک میلیون نفر با سلاح شیمیایی کشته یا زخمی شدند. ما هرگز نمی‌خواهیم شاهد بازگشت چنین مساله‌ای باشیم.

 

بنابراین، امروز کشورهای انگلیس و فرانسه با همکاری آمریکا از قدرت بر حق خود در مقابله با وحشی‌گری استفاده کرده‌اند.

 

امروز، من از تمام آمریکایی‌ها می‌خواهم تا برای نیروهایمان و متحدانمان که دست به این حمله زدند، دعا کنند.

 

ما از خدا می‌خواهیم تا آرامش را به مردم رنج دیده سوریه بازگرداند. ما از خدا می‌خواهیم تا تمام این منطقه را به سمت آینده‌ای با شکوه و صلح آمیز هدایت کند.

 

ما از خدا می‌خواهیم تا ناظر باشد.

 

از شما تشکر می‌کنم.»

 

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش