شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۰۳:۱۷ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۶۲۰۱
بین الملل

معرفی ٧ سیاستمدار که ترامپ را به چالش می‌کشند

همه رقیبان دونالد در انتخابات ٢٠٢٠ آمریکا

رقیبان دونالد در انتخابات 2020 آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

دموکرات‌ها با توجه به دستاورد بزرگشان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره و کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا، از هم‌اکنون می‌توانند تمام توجه خود را بر رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ٢٠٢٠ متمرکز سازند.

 

از ابتدای ‌سال ٢٠٠٤ تاکنون این نخستین بار است که دموکرات‌ها بدون داشتن یک چهره پیشتاز برجسته وارد این چرخه می‌شوند. تاکنون اسامی بیش از ده‌ها رقیب احتمالی برای شرکت در گردونه انتخابات یا آغاز تلاش به منظور امتحان کردن شانس خود در این عرصه مطرح شده است.  دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از همان فردای مراسم تحلیف در ژانویه‌ سال ٢٠١٧ از قصد خود برای انتخاب مجدد به سمت ریاست‌جمهوری سخن گفته بود و محبوبیت وی در میان طرفداران اصلی حزب جمهوریخواه به این معناست که احتمال این‌که فردی از جمهوریخواهان بتواند برای تصدی نامزدی حزب جمهوریخواه در انتخابات ٢٠٢٠، جایگاه ترامپ را به چالش بکشد، تقریبا چیزی در حد صفر خواهد بود.

 

با این حال اسامی برخی از رقبای دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری ٢٠٢٠ آمریکا به شرح زیر خواهد بود:   

 

برنی ساندرز

سناتور ایالت ورمونت، ٧٧ ساله که پس از رقابت با هیلاری کلینتون در ‌سال ٢٠١٦ به خاطر تمرکز بر مسائلی مانند مراقبت‌های بهداشتی و درمانی، کاهش بی‌عدالتی و تبعیض درآمد و حمایت از تحصیلات رایگان در دانشگاه‌ها، از حمایت زیادی در حزب دموکرات برخوردار است. با وجودی که ساندرز دو‌سال پیش نامزدی یاغی به شمار می‌رفت، ولی هم‌اکنون به‌عنوان یک رقیب اصلی در انتخابات ٢٠٢٠، زیر ذره‌بین دقیق مقامات حزب دموکرات قرار گرفته است.

 

الیزابت وارن

سناتور ماساچوست، ٦٩ ساله، از رهبران ترقی‌خواه و پیشرو حزب دموکرات و منتقد سرسخت وال استریت که در تشکیل هیأت حمایت مالی از مصرف‌کنندگان نقشی کلیدی ایفا کرد. تصمیم اخیر وی در دادن آزمایش دی‌ان‌ای در اثبات ریشه اجدادی خود از نسل سرخپوستان بومی آمریکا پس از طعنه‌های ترامپ، با انتقادات شدید روبه‌رو شد و برخی از دموکرات‌ها مهارت و زیرکی سیاسی وی را زیر سوال بردند.

 

کامالا هریس

نخستین سناتور سیاه‌پوست هندی- جامائیکایی از ایالت کالیفرنیا، ٥٤ ساله که یکی از محتمل‌ترین نامزدهای حزب دموکرات از گروه کمتر شناخته‌شده این حزب به شمار می‌رود. بازجویی تند و تهاجمی وی از برت کاوانا نامزد ترامپ برای تصدی ریاست دیوان‌عالی آمریکا و تصمیم وی در رد هدیه نقدی شرکت‌ها، با استقبال فعالان آمریکایی روبه‌رو شده است. ولی خانم هریس به‌عنوان یک چهره تازه‌وارد در عرصه سیاست ملی آمریکا هنوز باید برای معرفی خود به افکار عمومی این کشور و در عین حال مقابله با تلاش‌های جمهوریخواهان در ارایه چهره‌ای منفی از وی کارهای بیشتری انجام دهد.

 

کوری بوکر

سناتور سیاه‌پوست دو دوره از ایالت نیوجرسی، ٤٩ ساله، وکیل آمریکایی و شهردار سابق نیوآرک در نیوجرسی است. بوکر دارای مدرک فوق‌لیسانس علوم سیاسی و جامعه‌شناسی از دانشگاه استنفورد و از بازیکنان تیم فوتبال این دانشگاه بود. برخی از لیبرال‌ها بوکر را به خاطر ارتباطات نزدیک با وال استریت و نیز نقش وی در حذف پیشنهاد کاهش قیمت تجویز دارو هدف انتقاد قرار می‌دهند.

 

جو بایدن

معاون سابق رئیس‌جمهوری آمریکا، ٧٥ ساله که با توجه به فعالیت چند ١٠ ساله به‌عنوان سناتور و هشت‌سال خدمت در مقام مرد شماره دو باراک اوباما رئیس‌جمهوری قبلی، از چهره‌های نام‌آشنای حزب دموکرات برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری به شمار می‌رود. بایدن اگر برای سومین بار نامزد شرکت در انتخابات شود، از دسترسی آسان به نیروی نخبه و کارآزموده، حامیان مالی و شبکه گسترده‌ای از طرفداران برخوردار خواهد بود. با این همه سن‌و‌سال بایدن در حزبی که به دنبال چهره‌های جوان‌تر و شاداب‌تر می‌گردد؛ ممکن است به عاملی منفی در انتخاب وی به‌عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات ٢٠٢٠ تبدیل شود. افزون بر آن ارتباط بایدن با اوباما، وی را به هدفی سهل و ساده برای آماج حملات جمهوریخواهان تبدیل کرده است.

 

پیت بوتیجنج

۳۷ ساله شهردار ساوت بند در ایالت ایندیاناست و روز ۲۳ ژانویه کارزار انتخاباتی خود را به‌عنوان نخستین نامزد ریاست‌جمهوری که علنا همجنسگراست، آغاز کرد. او خواستار رهبری سیاسی جدیدی است که بتواند برای مشکلات کشور راه‌حل‌های نوینی پیدا کند. وی در مقابل تردیدها در مورد تجربه سیاسی و حکومتی بر موفقیت اقتصادی شهری که شهردار آنجاست، تاکید کرد.

 

جولیان کاسترو

 ۴۴ ساله است و در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما، وزیر مسکن و توسعه شهری بود. او ۱۲ ژانویه در زادگاهش سن آنتونیو در ایالت تگزاس که دوره‌ای شهردار آن بوده، نامزدی خود را اعلام کرد. جولیان کاسترو، نوه یک مهاجر مکزیکی، تاکنون تنها لاتین‌تباری است که در این رقابت نامزد شده است. او با اشاره به تاریخچه خانواده خود از سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ انتقاد کرده است.

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 20
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش