برخی منابع به الجزیره گفتند که نیروهای دولت وفاق ملی، حمله نیروهای حفتر به محور وادی الربیع در جنوب شرق طرابلس را دفع کردند.
جزئیات بیشتری از این حمله گزارش نشده است.
لیبی از ۱۵ فروردین و همزمان با دستور حفتر به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس بار دیگر متشنج شده است.
ژنرال حفتر حامی دولت رقیب در شرق لیبی است که از به رسمیت شناختن دولت وفاق ملی به ریاست 'فایز السراج' مورد حمایت جامعه بین الملل، خودداری می کند.
پس از سرنگونی قذافی در سال۲۰۱۱، لیبی به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شد. دولت وفاق ملی به ریاست السراج در طرابلس در غرب کشور تشکیل شدکه مورد حمایت جامعه جهانی است.همزمان نیز یک دولت موازی در شهر 'طبرق' در شرق لیبی با حمایت مجلس نمایندگان به ریاست 'عقیله صالح' و حفتر فرمانده ارتش، اعلام موجودیت کرد.
در روزهای اخیر درگیری میان نیروهای تحت امر حفتر با نیروهای دولت وفاق ملی در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر طرابلس به اوج خود رسیده است.
حفتر: شرایط برای آتش بس در لیبی مهیا نیست
فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" در دیدار با رئیس جمهوری فرانسه اظهار کرد، شرایط در حال حاضر برای آتش بس در لیبی مناسب نیست.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع در ریاست جمهوری فرانسه، پس از دیدار خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی و امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، اظهار کرد: اختلافی که امروز میان طرفهای لیبیایی شاهد هستیم شدیدتر از هر زمان دیگری است.
وی افزود: هنگامی که مسئله آتش بس مطرح شد، حفتر ضمن رد این مسئله گفت: امروز با چه کسی میتوان درباره آتش بس گفتگو کرد؟
این منبع اظهار کرد، فرمانده ارتش ملی لیبی معتقد است دولت وفاق ملی لیبی(که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است) کاملا تحت فرمان شبه نظامیان است و شایسته نیست با نمایندگان این شبه نظامیان گفتگو کرد.
این منبع خاطر نشان کرد، ماکرون از حفتر خواسته اقدامی آشکار برای آتش بس انجام دهد و رئیس جمهور فرانسه عنوان داشته که گفتگوی سیاسی فراگیر اقدامی ضروری است و وی آماده این گفتگو در صورت مهیا بودن شرایط است.
منبع مذکور همچنین گفت: حفتر به ماکرون اطمینان داده که وی و نیروهای وابسته به ارتش ملی لیبی هرگز از صادرات نفتی که در شرق لیبی استخرج میشوند، استفاده نمیکنند.
- 17
- 4