جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۴۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۰۸۶۹
خاورمیانه

۵ هزار اسرائیلی در ۳ ماه گذشته تابعیت امارات گرفتند

۵ هزار اسرائیلی در تابعیت امارات,اسرائیلی ها در امارات
سایت افشاگر "امارات لیکس" فاش کرد که پنج هزار "اسرائیلی" در طول سه ماه گذشته با تغییر قوانین ، تابعیت این کشور را گرفتند.

به گزارش ایرنا، سایت "امارات لیکس" که به انتشار اخبار پشت پرده از درون امارات مشهور است، در آخرین گزارش خود به نقل از منابعی موثق بدون ذکر نام فاش کرد که حدود پنج هزار "اسرائیلی" در طول ۳ ماه گذشته تابعیت امارات را اخذ کردند.

به گفته این منابع، آنها از اسنادی مطلع شده اند که نشان می دهد که "اسرائیلی ها" از این مسئله ( تغییر قوانین تابعیت) در پوشش سرمایه گذاری در امارات بویژه دو امارت دوبی و ابوظبی استقبال گسترده ای کرده اند.

این منابع گفتند: مسئولان اماراتی به سرمایه گذاران و بازرگانان اجازه می دهند که تابعیت امارات را بدون دست کشیدن از تابعیت اصلی خود اخذ کنند.

به گفته این منابع، این وضعیت بستر مناسبی برای اعطای تابعیت به "اسرائیلی ها" و دادن چراغ سبز به آنها برای تردد از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و دیگر کشورهای عربی بدون اخذ روادید قبلی فراهم می کند.

روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" فوریه گذشته نوشت که کسب تابعیت امارات فرصتی مهیا برای "اسرائیلی ها" براساس توافقنامه عادی سازی روابط با ابوظبی است.

این روزنامه افزود: دریافت تابعیت امارات تنها فرصتی برای اسرائیلی ها به منظور کسب و کار در ابوظبی نیست بلکه آنها را قادر خواهد ساخت تا به کشورهایی سفر کنند که سفر آنها به آنجا ممنوع است.

به نوشته این روزنامه، از حالا به بعد سرمایه گذاران متخصصِ موردِ نیاز نظیر پزشکان، دانشمندان، هنرمندان و متفکرین سراسر جهان می توانند تابعیت امارات بگیرند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص افزود: هرکسی خواهان تابعیت امارات است، می تواند تابعیت اصلی خود را نیز براساس اصلاحات اخیر در قانون امارات، حفظ کند.

به نوشته امارات لیکس، اقدام مسئولان اماراتی در کاستن از شرایط و شروط اعطای تابعیت بحث و جدل زیادی در شبکه های اجتماعی به راه انداخته است و کاربران درباره سوء استفاده "اسرائیلی ها" از تابعیت اماراتی برای خرید ملک و املاک در منطقه خلیج فارس هشدار می دهند.

این تغییرات در قانون تابعیت امارات با انتقادهای گسترده ای نیز در میان مخالفان و فعالان اماراتی و حتی در بین تریبون های رسانه ای خود رژیم امارات روبرو شده است زیرا به اعتقاد آنها، این امر خطری برای بافت جمعیتی امارات به شمار می رود.

کاربران اماراتی نوشته اند که اعطای گسترده تابعیت به خارجی ها بویژه "اسرائیلی ها" به صورت محرمانه در امارات در جریان است و این درحالی است که ساکنان اصلی این کشور ،‌آواره یا زندانی و یا سلب تابعیت شده اند.

توافق سازش بین امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی با دلالی «دونالد ترامپ» رییس جمهوری سابق آمریکا در سپتامبر سال گذشته میلادی در واشنگتن امضا شد که به «توافق ابراهیم» موسوم شده است.

برقراری روابط کامل دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، سرمایه گذاری دوجانبه، امضای توافقنامه های دوجانبه در زمینه آموزش و پرورش، تجارت، گردشگری و امنیت از جمله مفاد توافقنامه سازش اماراتی ها است.

پس از امضای این توافقنامه سازش، پروازهای هوایی مستقیم میان سرزمینهای اشغالی و امارات برقرار و دو طرف به تبادل سفیر اقدام کردند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در آن زمان گفت که این رژیم با امارات در زمینه های پزشکی، انرژی، محیط زیست و بسیاری از زمینه های دیگر همکاری خواهد کرد و «یوسف العتیبه» سفیر امارات در آمریکا نیز توافقنامه سازش را به زعم خود "یک پیروزی برای دموکراسی و منطقه" توصیف کرد.

درپی عادی سازی روابط تل آویو - ابوظبی بود که پرچم رژیم صهیونیستی در امارات به اهتزار درآمد و خبر از باز شدن رستوران های صهیونیستها در این کشور رسید.

امضای توافقنامه همکاری وزارت بهداشت امارات با رژیم صهیونیستی، معاهده لغو مالیات مضاعف و همکاری در زمینه کشاورزی، امنیتی، نظامی و فناوری از دیگر جنبه های همکاری است که با عادی سازی روابط ابوظبی با تل آویو آغاز شد.

براین اساس، امارات به بستری برای فعالیت شرکت های صهیونیستی و فروش محصولات و خدمات آنها در آمد و همزمان نیز رژیم صهیونیستی تلاش کرد که از پول های هنگفت امارات برای رشد و توسعه خود بهره برداری کند.

در همین راستا، امارات صندوقی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار را تاسیس کرد تا در بخش های راهبردی انرژی، صنایع، آب، فضا، بهداشت عمومی، فناوری کشاورزی و نظایر آن در رژیم صهیونیستی سرمایه گذاری کند.

در آخرین مورد نیز رژیم صهیونیستی در تلاش برای نفوذ رسانه ای از طریق امارات بویژه در کشورهای عرب خلیج فارس وارد عمل شد و نخستین دفتر رسانه ای این رژیم در قالب شبکه صهیونیستی « i۲۴News» گشایش یافت.

«فرانک ملول» رئیس شبکه تلویزیونی" i۲۴" رژیم صهیونیستی اعلام کرد: آغاز بکار این دفتر در دوبی باعث می ‌شود تا پوشش خبری ما در خاورمیانه و درست از قلب تجاری و رسانه‌ ای امارات کامل ‌تر و بهتر شود.

مسئولان این شبکه صهیونیستی همچنین از موافقت ‌نامه ‌هایی با وزارت گردشگری امارات و شبکه رسانه ای «گلف نیوز» این کشور خبر دادند.

همزمان یک بیمارستان رژیم صهیونیستی به نام «شیبا» نیز از امضای یادداشت تفاهم با وزارت بهداشت امارات برای ارایه خدمات پزشکی از راه دور، آموزش کادر درمان و گردشگری پزشکی خبر داد.

برخی تحلیلگران مسائل سیاسی برنامه صهیونیستها برای امارات را در چارچوب تلاش برای بازکردن دریچه حضور خود در منطقه خلیج فارس به منظور ترغیب دیگر کشورهای عرب این منطقه به سازش با این رژیم و نیز مقابله با ایران تحلیل می‌کنند.

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش