شبکه خبری عربی زبان اسکای نیوز روز پنجشنبه گزارش داد، وزیران اطلاع رسانی کشورهای تحریم کننده قطر در نشست جده که دیروز (چهارشنبه) برگزار شد در باره نقش رسانه های قطر گفت و گو و اعلام کردند، تجربه سال های اخیر حاکی است که تحریک به فتنه و تروریسم کارایی بیشتری نسبت به حملات هوایی و یا شلیک موشک دارد.
این وزیران از اقدامات رسانه های قطری که به گفته آنان در صدر رسانه های محرک به خشونت و تروریسم قرار دارند، انتقاد کردند.
در ادامه این گزارش آمده است، به طور مثال شبکه الجزیره سکوی تبلیغاتی اسامه بن لادن رهبر سازمان القاعده و ابو محمد الجولانی سرکرده جبهه النصره و عبدالحکیم بلحاج رهبر گروه جنگجوی لیبی بوده است.
برپایه این گزارش علی بن محمد الرمیحی وزیر اطلاع رسانی بحرین گفت شبکه ها و رسانه هایی در منطقه وجود دارد که ترویج کننده فتنه و افراط گرایی است و این رسانه ها در سال های گذشته فعالیت هایی انجام داده اند که مرتبط با کارشان نبوده است.
به گفته الرمیحی بحرین از جمله کشورهایی است که بیشترین ضربه را از فعالیت های رسانه ای شبکه الجزیره خورده است.
وی مدعی شد، شبکه الجزیره اخلاق حرفه ای را رعایت نمی کند و باید اقدامات جدی در برابر این شبکه انجام داد.
عواد العواد وزیر اطلاع رسانی سعودی هم گفت که تلاش برای مبارزه با تروریسم تا زمانی که حامی و تغذیه کننده تروریسم وجود دارد محقق نمی شود و امنیت منطقه در خطر است.
العواد شبکه خبری الجزیره را ابزاری برای شکاف میان صف عربی خواند و درخواست توقف فعالیت های این شبکه را مطرح کرد.
وزارت امورخارجه امارات نیز در نامه ای به سازمان ملل به ترویج تفکرات افراط گرایی به وسیله شبکه الجزیره اشاره کرد.
چهار کشور عربی (سعودی، امارات، بحرین و مصر) از خرداد ماه گذشته به بهانه حمایت از تروریسم امیر نشین قطر را تحریم و ارتباط دیپلماتیک خود را با دوحه قطع کردند.
قطر به شرایط ۱۳ گانه کشورهای تحریم کننده پاسخ منفی داد و گفت که این شرایط با استقلال و حاکمیت قطر در تضاد است.
وزیران اطلاع رسانی کشورهای تحریم کننده قطر روز گذشته (چهارشنبه) به همراه وزیر امورخارجه آمریکا در جده برای گفت و گو در باره بحران به وجود آمده نشستی برگزار کردند.
- 12
- 5