دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۵ - ۲۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۶۶۰
خاورمیانه

اظهارات عباس درباره پذیرش یا رد طرح ترامپ درباره قدس

محمود عباس,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,خاورمیانه
رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين گفت: از آمريکايي ها خواستيم قوانين کنگره که ما را به تروريسم متهم مي کند لغو کنند.

به گزارش صدا و سيما، بيست و هشتمين دوره نشست شوراي مرکزي سازمان آزاديبخش فلسطين آغاز به کار کرد.

 

محمود عباس: ما به ترامپ "نه" گفتيم و هرگز طرح او را نمي پذيريم

 

محمود عباس رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين در بيست و هشتمين نشست شوراي مرکزي سازمان آزاديبخش فلسطين گفت: موضع اخير برادران ما در جنبش حماس و عدم حضور آنان در اين نشست من را ناراحت کرد.

 

عباس افزود: ما به اسرائيل گفتيم انتخابات بدون قدس را نمي خواهيم. اهميت قدس براي ما در حد اهميت مکه مکرمه است. عليرغم نظر ديگران، قدس پايتخت ابدي ما است.

 

عباس گفت: اين يک لحظه سرنوشت ساز است که مشارکت همه ما را براي مقابله با پيامدهاي تصميم ترامپ مي طلبد. ما به ترامپ «نه» گفتيم و گفتيم که هرگز طرح او را نمي پذيريم و «معامله قرن» در واقع «سيلي قرن» بود و ما آن را باز خواهيم گرداند.

 

وي افزود قدس با يک توئيت ترامپ از ميز گفتگوها کنار گذاشته شد.

 

عباس افزود: ملت فلسطين ملتي بيدار و سرزنده است و از آرمان فلسطين دفاع خواهد کرد. در صورتي که سرنوشت ملت فلسطين مطرح باشد ما مي توانيم به هر کسي، هر کسي که باشد، نه بگوييم.

 

عباس گفت: به سخن گفتن درباره اعلاميه بالفور حتي تا صد سال ديگر و تا زماني که انگليس از انجام آن عذرخواهي کند ادامه مي دهيم. ما به فعاليت هاي خود در اين مسير ادامه مي دهيم تا انگليس از مردم فلسطين عذرخواهي کند و غرامت اعلاميه بالفور را پرداخت کند.

 

عباس تصريح کرد:صدها سال پيش و قبل از اعلاميه بالفور براي تشکيل کشور اسرائيل برنامه ريزي شده بود.

 

رئيس تشکيلات خودگردان گفت استعمار فلسطين از سال ۱۶۵۳ آغاز شد، چرا که اروپايي ها مي خواستند فلسطين پيش قراول فعاليت هاي تجاري آنان باشد. طبق آمارهاي آنروا (آژانش کاريابي و کمک به آوارگان فلسطيني)، ۹۵۰ هزار فلسطيني تا کنون آواره شده اند.

 

عباس گفت: توافقنامه اسلو ديگر وجود خارجي ندارد چرا که اسرائيل با اقدامات خود به آن پايان داده است. قوانين مشروع بين المللي در مورد فلسطين همچنان پايدار است و هيچ کسي نمي تواند از آنها عدول کند. ما در امور داخلي هيچ کشوري دخالت نمي کنيم و نمي پذيريم هيچ کشوري در امور داخلي ما دخالت کند.

 

عباس تصريح کرد: نمي پذيريم که آمريکا ميانجي بين ما و اسرائيل باشد. ما به تشکيل دو کشور بر اساس قوانين مشروع بين المللي و تشکيل کشور فلسطين بر اساس مرزهاي ۱۹۶۷ به پايتختي قدس شرقي پايبند هستيم. من همراه و موافق مقاومت مردمي مسالت آميز هستم و اين نوع مقاومت، قويتر و تأثيرگذارتر از هر نوع مقاومتي است.

 

وي گفت: تا زمان دستيابي به عضويت کامل در سازمان ملل، طرح اين خواسته را در شوراي امنيت ادامه مي دهيم.

از آمريکايي ها خواستيم قوانين کنگره که ما را به تروريسم متهم مي کند لغو کنند.

 

عباس افزود: از شوراي مرکزي مي خواهم در مورد توافقنامه هاي موجود بين سازمان آزاديبخش و اسرائيل تجديد نظر کند. تشکيلات خودگردان همچنان به حمايت مالي خود از خانواده هاي اسرا و شهدا و مجروحان فلسطيني ادامه مي دهد، هر چند اين امر هزينه بردار باشد. پاپ داوطلبانه کشور فلسطين را به رسميت شناخت و من از او چنين تقاضايي نکردم.

 

عياس گفت: ما براي حل و فصل اختلافات پايبند به مذاکره هستيم و هرگز خواهان جنگ نيستيم، در عوض طرفي که اسلحه در اختيار دارد هر کاري مي خواهد انجام مي دهد. اوضاع جهاني ما را به تجديد نظر در سياست هاي خود وادار مي کند. ناتواني سازمان هاي بين المللي و احيانا اظهار عداوت آشکار در مراجع تصميم گيري جهان مانند استفاده از وتو ما را ناراحت مي کند.

 

عباس تصريح کرد: روابط خود را با هر کشوري که سفارت خود را به قدس منتقل کند قطع خواهيم کرد. تا کنون ۲۰۲۷ کودک با اسلحه اشغالگران به شهادت رسيده اند.

 

ما به طرح صلح پايبند هستيم و عاديسازي روابط پس از به نتيجه رسيدن آن معني پيدا مي کند، پس شما را نصيحت مي کنم که ما را بازي ندهيد.

 

عباس گفت: آمريکايي ها تلاش مي کنند بند هفت منشور حقوق بشر را لغو کنند چرا که به فلسطيني ها مربوط است. به روز رساني و ايجاد تغير و تحول در سازمان آزاديبخش اجتناب ناپذير است. دستيابي ما به عضويت در سازمان يونسکو به منزله تير خلاص بر آنان بود.

 

عباس خاطرنشان کرد: فلسطيني ها تا کنون به ۸۶ قطعنامه شوراي امنيت و ۷۰۰ قطعنامه سازمان ملل در مقابل ۴۳ وتوي آمريکا دست يافته اند. از قطعنامه هاي شوراي امنيت تا کنون هيچ يک اجرايي نشده است.

رئيس تشکيلات خوگردان گفت: ما يک کشور هستيم و بايد تصميم گيري و نيروي نظامي واحد داشته باشيم و امکان ندارد که غزه يک کشور و کرانه باختري کشور ديگري باشد. ما موافق آشتي ملي هستيم و براي تحقق آن تلاش مي کنيم و در کادر رهبري حماس نيز بر خلاف زبان دراز محمود الزهار کساني هستند که خواهان آشتي ملي هستند.

 

عباس گفت: من با مذاکره با طرفداران صلح در اسرائيل موافق هستم و آن را تأييد مي کنم. سفير آمريکا در تل آويو شهرک نشيني در داخل اراضي فلسطيني را مانند حق تصرف اسرائيل در اراضي خود مي داند.

 

 رئيس مجلس ملي فلسطين: ترامپ با اقدامات خود در جهان منزوي شده است

 

سليم الزعنون رئيس مجلس ملي فلسطين در اين نشست گفت: موضع شرم آور دونالد ترامپ در مجمع عمومي سازمان ملل متحد او را منزوي کرده است. آمريکا با اقدامات خود به کل فرآيند صلح پشت کرده است. 

 

زعنون افزود: اسرائيل با مشارکت آمريکا تمام راه ها براي تشکيل کشور فلسطين را نابود و حق بازگشت آوارگان فلسطيني را رد مي کند. زمان آن فرا رسيده است تا زماني که اسرائيل کشور فلسطين را به رسميت نشناخته است ما نيز در به رسميت شناختن کشور اسرائيل تجديد نظر کنيم. 

 

وي گفت: براي پايان دادن به اشغالگري اسرائيل در کشور فلسطين بايد به مجمع عمومي سازمان ملل پناه ببريم. ما دوباره بر مقاومت ملت فلسطين در برابر اشغالگران با همه ابزارهاي مشروع تأکيد مي کنيم. 

 

الزعنون تصريح کرد: معامله قرن يک راه حل ناقص است که حداقل حقوق ملت فلسطين را تأمين نمي کند. ما يابد هر چه سريعتر پرونده محاکمه سران رژيم اشغالگر را در دادگاه کيفري بين المللي مطرح کنيم. ما خواهان قطع روابط با هر کشوري هستيم که قدس را به عنوان پايتخت اسرائيل به رسميت بشناسد.

 

وي گفت: مبارزه ما به خاطر قدس و فلسطين بوده است و خواهد بود.

 

رئيس مجلس فلسطين گفت موضع شرم آور دونالد ترامپ در مجمع عمومي سازمان ملل متحد او را منزوي کرده است. آمريکا با اقدامات خود به کل فرآيند صلح پشت کرده است. 

 

زعنون افزود: اسرائيل با مشارکت آمريکا تمام راه ها براي تشکيل کشور فلسطين را نابود و حق بازگشت آوارگان فلسطيني را رد مي کند. زمان آن فرا رسيده است تا زماني که اسرائيل کشور فلسطين را به رسميت نشناخته است ما نيز در به رسميت شناختن کشور اسرائيل تجديد نظر کنيم. 

 

وي گفت: براي پايان دادن به اشغالگري اسرائيل در کشور فلسطين بايد به مجمع عمومي سازمان ملل پناه ببريم. ما دوباره بر مقاومت ملت فلسطين در برابر اشغالگران با همه ابزارهاي مشروع تأکيد مي کنيم. 

 

الزعنون تصريح کرد: معامله قرن يک راه حل ناقص است که حداقل حقوق ملت فلسطين را تأمين نمي کند. ما يابد هر چه سريعتر پرونده محاکمه سران رژيم اشغالگر را در دادگاه کيفري بين المللي مطرح کنيم. ما خواهان قطع روابط با هر کشوري هستيم که قدس را به عنوان پايتخت اسرائيل به رسميت بشناسد.

 

وي گفت: مبارزه ما به خاطر قدس و فلسطين بوده است و خواهد بود.

 

 

 

 

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش