چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۸:۴۵ - ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۱۴۹۶
مجلس

نماینده مجلس: در قزوین با طب سنتی میزان فوت کرونا را کاهش دادیم!/ دبیر کمیته عملی کووید ۱۹:طب سنتی طول مدت بستری را کاهش می دهد

فاطمه محمدبیگی,اظهارات جنجالی فاطمه محمدبیگی
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: اولین استانی بودیم که در حوزه استفاده از طب سنتی در درمان کرونا وارد شدیم

به گزارش دیده بان ایران، فاطمه محمدبیگی در ستاد مقابله با کرونای استان قزوین که شب گذشته با حضور وزیر بهداشت در استانداری قزوین برگزار شد، تصریح کرد: از اسفند ۹۸ که کرونا وارد کشور شد کادر درمان و مسئولان آسایش و استراحت نداشتند، استان قزوین اولین استانی بود که به صورت رسمی جهادگران و نیروهای بسیج برای مقابله با کرونا وارد میدان شدند، اولین استانی بودیم که تجهیزات پزشکی مواد ضدعفونی تهیه کردیم و در کشور اول شدیم.

وی افزود: اولین استانی بودیم که در حوزه استفاده از طب سنتی در درمان کرونا وارد شدیم و با آموزش پزشکی و طب سنتی میزان فوت کرونایی کاهش پیدا کرد در حالی که در کشور هنوز رایج نشده بود.

این نماینده مجلس با اشاره به نیازهای حوزه درمان و بهداشت علوم پزشکی بیان کرد: در اورژانس قزوین ۱۶ پایگاه از مصوبه ملی عقب هستیم در حالی که ۱۳ استان از شمال غرب در استان ما تردد دارند و ۲۸۰ میلیون تردد صورت می‌گیرد، ما تنها یک سانترتروما داریم در حالی که تصادفات زیادی رخ می‌دهد، همچنین سهمیه پزشک ارتوپد، جراحی و متخصص بیهوشی کم است در حالی که ما نه تنها به استان قزوین بلکه سایر استان‌ها نیز خدمات می‌دهیم.

وی افزود: فاز الحاقی بیمارستان شهید رجایی که بیمارستانی فرسوده است به ۲۳۰ میلیارد بودجه نیاز دارد که تکمیل شود، از طرفی این امر به بودجه ملی نیاز دارد چراکه استانی لجستیک است و نباید از بودجه استانی برای این کار صرف کنیم.

محمدبیگی تصریح کرد: در حوزه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی جلسات مختلفی برگزار شده و هم‌اکنون ۹ درصد پیشرفت دارد، سال ۹۵ بیمارستان مصوب شد و باید در سال ۱۳۹۸ تمام شود اما همچنان در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری نرسیده است، وام ۲۰۰ میلیاردی از بانک رفاه برای بیمارستان تصویب شد اما همزمان شدن با تغییر دولت سبب شد که وام را اختصاص ندهند و در دولت جدید باید این اتفاق بیفتد.

وی افزود: استان قزوین دارای بیمارستان‌های فرسوده است، بیمارستان ۲۲ بهمن که در موزه بیماران روانی خدمات می‌دهد به نوعی بیمارستان تاریخی است که سال ۱۳۰۲ در کنار راه‌آهن ساخته شده است، این بیمارستان نیز باید تغییر کاربری بدهد و بیمارستان به مکان دیگری منتقل شود و این کار نیازمند بودجه است، برای انتقال این بیمارستان ۶۰ تختخوابی به دانشگاه غزالی به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس خاطرنشان کرد: تأسیس پردیس فناوری و سلامت در پارک علم و فناوری انجام شده است این پردیس برای اولین بار در کشور به شکل هم‌گروهی وزارت بهداشت و وزارت علوم انجام می‌شود که در این زمینه چند جلسه برگزار کردیم، از ۱۸ میلیارد هزینه که نیاز داشتیم ۱۰ میلیارد را وزارت علوم بر عهده گرفت و ۱۰ میلیارد نیز از طریق فروش خوابگاه محقق شده است.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه ۷۰۰ شرکت در حوزه دارویی، بهداشتی و غذایی در استان قزوین فعال هستند می‌توانیم رشته داروسازی را در قزوین ایجاد کنیم، همچنین پارک چشمه نور ۲۷ علم را پشتیبانی کند، خواهش می‌کنم حمایت کنید از مرکز زیست‌فناوری سلامت تا قزوین مهد دانشمندان علوم پزشکی شود.

وی خاطرنشان کرد: مجوز دانشگاه داروسازی اهدا نمی‌شود درحالی‌که باید داشته باشم چون صنایع داروسازی در استان مستقر است، قزوین شهری تاریخی است و ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم گیاهان دارویی در قزوین وجود دارد که قزوین می‌تواند بهترین دانشگاه طب سنتی باشد و ما دانشمندان خوبی در این حوزه داریم.

دبیر کمیته عملی کووید ۱۹: درمان تکمیلی کرونا با طب ایرانی

دبیر کمیته عملی کشوری کووید ۱۹ گفت: استفاده از طب سنتی یا همان طب ایرانی می‌تواند علائم کرونا را بهتر کند و طول مدت بستری را کاهش دهد.

فاطمه محمدبیگی,اظهارات جنجالی فاطمه محمدبیگی

به گزارش صدا و سیما، خانم عاطفه عابدینی در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: دستورالعمل طب ایرانی در کمیته علمی کرونا تدوین شده است و به مراکز درمانی ابلاغ می‌شود.

او ادامه داد: لزوم به کارگیری طب سنتی یا ایرانی برای درمان تکمیلی در بیماری کووید ۱۹ حس می‌شد و در همه جهان از دارو‌های گیاهی به عنوان دارو‌های کمکی در پیشگیری یا درمان، استفاده می‌شود.

خانم عابدینی اضافه کرد: با مطالعه طرح‌های مختلف ایران و دیگر کشور‌ها و استخراج مطالب علمی و همکاری داروسازان بالینی ایرانی، متخصصان طب ایرانی و متخصصان بالینی، دستورالعملی را تدوین کردیم و مانند بقیه دستورالعمل‌های کمیته علمی، خواستیم به مراکز درمانی ابلاغ شود که به زودی این کار، انجام خواهد شد.

دبیر کمیته عملی کشوری کووید ۱۹ افزود: با توجه به تغییرات کمیته علمی از اردیبهشت امسال تاکنون، یکی از کمیته ها، کمیته‌های طب ایرانی بود که ساعت‌ها مطالعه و تحقیقات شد تا از طب ایرانی برای پیشگیری و درمان کمکی بیماری کووید ۱۹ استفاده شود.

او اضافه کرد: انتظار نداریم درمان طب سنتی یا ایرانی، بتواند معالجه کامل یا پیشگیری کامل را انجام دهد، اما می‌تواند برخی از علائم را بهتر کند و حتی توانسته طول مدت بستری را کاهش دهد.

دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت: به نظر می‌رسد با توجه به مطالعاتی که در همه جهان انجام شده است، ترکیب طب گیاهی و درمان شیمیایی می‌تواند علائم را بهتر و دوره بستری را کوتاه‌تر کند.

خانم عابدینی افزود: بر اساس این دستورالعمل، پزشکان در مراکز درمانی می‌توانند از مشاوره همکاران طب ایرانی استفاده کنند.

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش