چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۴۷ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۱۰۷۱
مجلس

نماینده مجلس: وقتی قیمت‌ها مرتبا بالا می‌رود چرا باید دل به تولید داخل ببندیم؟

محمدحسن آصفری,انتقاد محمدحسن آصفری از تولید داخلی
یک نماینده مجلس با اشاره به ضرورت واردات برخی از کالا‌های موردنیاز برای تعدیل رفتار تولیدکنندگان داخلی، گفت: دو ماه از زمان کاری دولت سیزدهم گذشته و مدت زمان کمی نیست، مردم از دولتی که با شعار ضدفساد بر سر کار آمد انتظار کنترل تورم و گرانی را دارند.

به گزارش رویداد ۲۴، بیش از دو ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم می‌گذرد، دولتی که با شعار مبارزه با فساد و گرانی بر سر کار آمد در حالی به دنبال کنترل دستوری قیمت‌ها است که پیکان تورم همچنان رو به بالاست. مقایسه قیمت‌ها پیش از روی کار آمدن ابراهیم رئیسی و دو ماه پس از ریاست جمهوری او بیانگر عدم موفقیت دولت سیزدهم در کنترل قیمت‌ها و کاهش تورم تا به این لحظه است.

گرانی بیش از اندازه برخی کالا‌های اساسی مثل لبنیات و تخم‌مرغ در هفته‌های گذشته باعث شده تا بسیاری از مردم به جای امیدواری به آینده، فعلاً قناعت را در پیش بگیرند. در این بین، برخی مانند حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان معتقد هستند سوءمدیریت هشت سال گذشته به این زودی‌ها قابل رفع نیست!

اما محمدحسن آصفری، نماینده اراک که خود از چهره‌های اصولگرای مجلس یازدهم است، نظرش برخلاف گفته امثال حسین شریعتمداری است؛ وی معتقد است نمی‌توان با گفتاردرمانی مردم را منتظر گذاشت.

واردات کالای اساسی برای مقابله با تولیدکنندگان زیاده خواه

او در این باره گفت: مردم از دولت سیزدهم توقع دارند تا شرایط را تغییر دهند. دولت آقای رئیسی باید اقدام جدی برای مبارزه با گرانی را در دستور کار قرار دهد و حقیقتاً حل مشکل برخی از حوزه‌ها که با گرانی مواجه شده‌اند امکان پذیر است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها با اشاره به اقداماتی که از سوی دولت سیزدهم تاکنون برای حل مشکل گرانی انجام شده است، گفت: همتی صورت گرفت و قیمت سیمان کاهش پیدا کرد و امکان کاهش قیمت بیشتر آن نیز وجود دارد. این رویکرد در حوزه‌های دیگر هم شدنی است و باید قیمت‌ها در دیگر موارد نیز کاهش پیدا کنند. از طرفی، سوال من این است که چرا تولیدکننده‌هایی که حاضر به همکاری نیستند باز هم باید با آن‌ها همکاری و تعامل شود و اجناس آن‌ها خریداری شود؟ برخی تولیدکنندگان اعتراضشان به حق نیست و گاهی زیاده‌خواهی می‌کنند. وقتی روش و منش آن‌ها اینطور است حتماً باید واردات آن اقلام در برنامه دولت گنجانده شود.

چرا همچنان باید دل به تولید داخل ببندیم؟

نماینده اراک تصریح کرد: وقتی قیمت خودرو مرتباً بالا می‌رود یا شاهد افزایش بی‌رویه قیمت تخم‌مرغ هستیم، چرا باید همچنان دل به تولید داخل ببندیم؟ اتفاقاً واردات مقطعی می‌تواند رفتار تولیدکنندگان این بخش‌ها را تعدیل کند. البته برخی گلایه‌ها هم به حق است؛ مثلاً افزایش نهاده‌های دامی و کشاورزی کار را سخت کرده است که ضرورت دارد با افرادی که به حق صحبت می‌کنند با تعامل بیشتری رفتار کرد. اختصاص ارز ترجیحی در این حوزه باید افزایش پیدا کند، چون اطلاعات ما نشان می‌دهد برخی تخصیص‌ها ناچیز بوده است.

آصفری در پاسخ به اینکه با وجود تحریم‌ها و کسری بودجه، تخصیص ارز ترجیحی برای برخی واردات امکان‌پذیر است؟ گفت: کشور با همین وضعیت، هم امکانات دارد و هم نقدینگی، اما انحصار در دست جریانی خاص است که باعث شده کشور به این وضعیت بیفتد. باید انحصار را شکست، مثل قضیه واردات واکسن کرونا.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دو ماه از زمان کاری دولت سیزدهم گذشته و باید قبول کرد که مدت کمی نیست، هرچند مدت زیادی هم از راه باقی مانده است، ولی مردم انتظار کنترل تورم و گرانی را دارند. توقع از دولتی که با شعار ضدفساد بر سر کار آمد بیش از این است. از این‌رو امیدوارم، هم تیم اقتصادی دولت زودتر تشکیل شود و هم، پست‌های کلیدی سریع‌تر تعیین تکلیف شوند تا افراد با اختیارات لازم روی به تصمیم‌گیری بیاورند.

  • 20
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش