جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۰۹ - ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۱۳۱۵۴
مجلس

فلاحت‌پیشه: فضای فکری مسئولان با بدبختی‌های مردم فاصله دارد

حشمت الله فلاحت پیشه,انتقاد حشمت الله فلاحت پیشه از مسئولان
یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مسابقه سخنرانی خوب بین مسئولان دولتی راه افتاده است و همه وعده‌های خوب را مطرح می‌کنند و مشکلات را گردن دولت قبل می‌اندازند.

به گزارش ایلنا، حشمت الله فلاحت پیشه درخصوص اظهارات رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس‌جمهور مبنی براین‌که مشکلات اقتصادی فعلی به دولت روحانی بازمی‌گردد، گفت: یکی از بزرگترین بیماری‌های مدیریت سیاسی در ایران این است که دولت‌ها ناتوانی‌های خودشان را در  عمل به تعهدات و وعده‌های انتخاباتی به گردن دولت گذشته می‌اندازند، خاص این دولت هم نیست در دولت‌های گذشته هم کم و بیش این کار صورت گرفته است. 

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اتفاقا همین عدم تحقق وعده‌ها و شعارها از سوی مسئولان باعث سرخوردگی میان مردم و اعتراض همیشگی در محافل سیاسی و رسانه‌ای در ایران بوده و هست که چرا سیاست‌مداران هنگام انتخابات وعده‌های کلان می‌دهند اما زمانی که به قدرت می‌رسند، گناه ناکارآمدی خودشان را گردن پیشینیان می‌اندازند؟ به همین دلیل در زمان انتخابات سیاست‌مدارن ایرانی آمدند یک فکر تازه کردند؛ وعده‌های ۱۰۰ روزه را مطرح کردند که به ویژه در طول حداقل ۳ دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری در ایران ما از کاندیدا این وعده‌ها را زیاد شنیده‌ایم.

وی ادامه داد: بر اساس نگرش تازه‌ای که شکل گرفت، کاندیداها آمدند چند نوع وعده بر مبنای زمان‌بندی ارائه کردند؛ یک برنامه کوتاه‌مدت که ۱۰۰ روزه نام گرفت، میان‌مدت که بر اساس بودجه یکساله نوشته می‌شود و یک برنامه بلند که اتفاقا ابتکار خوبی بود. اما این وعده‌ها هم همچون وعده‌های انتخاباتی دیگر خدمتی به ملت ایران نکرد و به یکی از بدی‌های سیاست ایران تبدیل شد.

فلاحت‌پیشه یادآور شد: کاندیده‌ها وعده می‌دادند طی ۱۰۰ روز سیاست‌های جدید و بسیاری از معضلات اصلی اقتصادی را به کنترل درمی‌آورند، سپس در برنامه‌های میان‌مدت که یکساله هستند اقتصاد کشور را در شرایط پایداری قرار می‌دهند و بعد از آن وعده‌های مدینه فاضله‌ای بیان می‌کنند که رأی بیاورند، اما متاسفانه این وعده‌های ۱۰۰ روزه در دولت‌های اخیر محقق نشد و علاوه بر آن وعده‌های میان‌مدت به نتیجه نرسید و در وعده‌های بلندمدت هم مشاهده می‌کنیم هر سال اوضاع اقتصادی کشور غیرقابل دفاع‌تر می‌شود.

وی افزود: در دولت آقای رئیسی همین اتفاق افتاده و مشاهده می‌کنیم خود ایشان و اغلب کاندیداهایی که در کنار ایشان مناظره می‌کردند و امروز جزو دولت هستند هر کدام از آن‌ها به تنهایی وعده بازسازی ایران و پایداری اقتصادی را در ۱۰۰ روز اول دادند که تا امروز نه تنها در طول ۱۰۰ روز اول بلکه در ۲۵۰ روز هم نتواستند این مشکلات را تعدیل کنند و حتی مشکلات دیگری به اقتصاد کشور وارد شده است. اعتقادم بر این است در این وسط روز از نو برای مردم و روزی از نو برای سیاست‌مداران است، چراکه سیاست‌مداران ضرری نمی‌کنند؛ بالاترین حقوق‌ها و ارتقاءها را می‌گیرند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که امروز مسابقه سخنرانی خوب بین مسئولان دولت و مجلس راه افتاده است و همه وعده‌های خوب را مطرح می‌کنند، گفت: بخشی از این خوبی انداختن گناه مشکلات بر گردن دولت گذشته است درصورتی که یک واقعیتی وجود دارد به هر حال دولت جدید، دولتی است که بر بستر نوعی یکدستی مدیریتی-سیاسی روی کار آمد یعنی عملاً ما مشاهده می‌کنیم یک مجلسی همسو با دولت وجود  دارد و ساختارهای مختلفی که خارج از دولت کار می‌کنند، کاملا همسو با دولت هستند.

وی یادآور شد: یکسری نهادهایی که بعد از انقلاب شکل گرفتند، میراث‌دار مصادرات اوایل انقلاب بودند که در حال حاضر بزرگترین منابع مالی بی‌رقیب در کشور را در اختیار دارند و در دولت آقای رئیسی صاحب منصب هستند، حال چه موقع قرار است به کمک مردم ایران بیایند؟

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی افزود: اگر تا امروز به نوعی سیاستمداران گذشته را نامحرم می‌دانستند، امروز یک اجتماعی از محارم سیاسی باهم جمع شدند و باید این منابع را برای رفع مشکلات مردم به کار گیرند. من یک جمله می‌دانم و آن این است فضای فکری مسئولان دولت با بدبختی‌ها و مشکلات یکسان نیست و فاصله دارد به همین دلیل مشاهده می‌کنیم در شرایط کاملا باثبات اقتصادی مسئولان وعده‌هایی را مطرح می‌کنند، سخنرانی‌هایی را ارائه می‌دهند و با یک رقیب فرضی به اسم دولت غایب درگیر می‌شوند و گاهی اوقات مشکلات را گردن دشمن خارجی می‌اندازند.

وی تاکید کرد: امروز فضای فکری مردم، فضای ناامنی اقتصادی است و روز به روز بیشتر به این نتیجه می‌رسند. اگر یک دسته‌بندی داشته باشیم، طبقات مولد در شرایط اقتصادی کشور امکان فضای مثبت اقتصادی را ندارند که همین امر یکی از بزرگترین فضاهای فرار سرمایه کشور به کشورهای دیگر را فراهم می‌کند. طبقات دیگر هم دل‌مشغول یکسری وعده‌هایی هستند که متاسفانه عملیاتی نمی‌شوند.

فلاحت‌پیشه گفت: تجربه نشان داده سخنرانی بزرگ سیاست‌مداران نوعی فرار از انجام کارها و مسئولیت‌هایی است که امروز هم این کار ادامه دارد.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش