مهرداد ویسکرمی نماینده مردم خرمآباد در گفتوگو با ایلنا، در رابطه با گرانیهای اینترنت، گفت: امروزه خیلی از فعالیتهای مردم در زمینه مشاغلشان و یا ارتباطات اجتماعی و حتی کارهای علمی و پروژههای تحقیقاتی محققان و دانشگاههای ما در حوزههای مختلف بر بستر فضای مجازی انجام میشود و نیازمند اینترنت است. همینطور در شرکتهای دانشبنیان نیز بسیاری از خدمات یا نیازهای این شرکتها نیز به اینترنت وابسته است.
وی افزود: به هرحال کفه ترازوی فعالیتها به سمت استفاده از اینترنت در حال سنگین شدن است و این مساله میطلبد که دولت در این قسمت اهتمام ویژهای داشته باشد.
ویسکرمی ادامه داد: ما برای اقتصاد همانطور که معتقدیم باید راهها و راهآهن و ... را گسترش دهیم تا حملونقل بهبود پیدا کرده و به رشد اقتصاد کمک کند، باید توجه کنیم که سرعت و کیفیت اینترنت هم حکم یک زیرساخت را برای بخش زیادی از فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی، علمی و ... کشور دارد. بنابراین ما حتما این را به عنوان مطالبه از دولت محترم داریم و این مطرح شده است و به وزیر محترم هم گوشزد شده است که چرا این مساله در حال رقم خوردن است. البته جا دارد که تاکید کنم این مساله گرانی هیچ ارتباطی به طرح موسوم به صیانت ندارد.
عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی در پاسخ به اینکه «اینترنت در ماههای گذشته وضعیت خوبی نداشته است، در اسفند ماه همزمان با تصویب صیانت کند بوده و اکنون نیز گران شده است»، عنوان کرد: اتفاقا من در آن زمان هم تذکر کتبی خطاب به وزیر ارتباطات ثبت کردم که چرا سرعت اینترنت کم شده و حالا هم قیمتها افزایش پیدا کرده است، ممکن است دستهایی وجود داشته باشد در مدیریت میانی وزارت ارتباطات که بخواهند به این مسائل دامن بزنند، با توجه به بقایایی که از دولت قبل وجود دارد و بخواهند کارشکنی کنند، من این مساله را منتفی نمیدانم.
وی ادامه داد: موضوع صیانت و یا تنظیم مقررات هنوز در مرحله قانونگذاری است و اصلا این طرح تصویب نشده است، باید ابتدا تصویب شود و از شورای نگهبان عبور کند بعد اجرایی شود؛ این اتفاقات اخیر هیچ ارتباطی به صیانت ندارد مگر اینکه شیطنتی در جهت تحریک افکار عمومی باشد که قطعا این جرم است و حتما از مراجع ذیصلاح پیگیر این مساله خواهیم شد.
ویسکرمی خاطرنشان کرد: بنده و همکاران تذکراتی را به وزیر ارتباطات داشتیم و بازهم خواهیم داشت چه به صورت کتبی و چه به صورت شفاهی تا این مساله مشخص شود که چرا این میزان کندی یا ضعف وجود داشته و اکنون این گرانی که مردم را اذیت میکند.
سلیمی: با محدود سازی مخالفیم/ چین هم اینترنت ملی دارد و کسی معترض نیست
علیرضا سلیمی، عضو هیاترییسه مجلس، با تاکید بر راهاندازی اینترنت ملی گفت: «نمونه آن را در چین میبینیم که شبکه داخلی دارد و کسی هم معترض نیست.»
مردم چین به راحتی اموراتشان را انجام می دهند. البته بخشی از مسئله به دولت قبل برمی گردد. وقتی زیرساخت نباشد مشکلات بوجود می آید. شاهد افزایش ترافیک در استفاده از اینترنت هستیم اما زیرساختی برای تأمین ترافیک وجود ندارد. جالب آن است که وزیر ارتباطات دولت قبلی مدعی شده است یعنی کسی که کم کاری کرده و حالا با رفتارهای عوام فریبانه و پوپولیستی سرپوشی بر کم کاری اش می گذارد. از وزیر فعلی ارتباطات می خواهیم که مسیر دولت قبلی را طی نکند بلکه در یک بازه زمانی مشخص اقدامات را انجام دهد.
او در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا گرانی اینترنت را «غیرقابل توجیه» دانست و افزود: «این ظلم به طرح صیانت است که آن را محدودسازی بدانیم.»
- 16
- 3