چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۳۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۰۲۵۴
مجلس

عجیب ولی واقعی؛ رائفی پور و موسسه مصاف قرار است کمیته انرژی تشکیل دهند/ واکنش تند کاربران در فضای مجازی

رائفی پور و نماینده مجلس,رائفی پور در کمیسیون انرژی
مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصویری از یک دیدار عجیب را در توییتر خود منتشر کرده است. او با انتشار تصویری از خودش در کنار علی اکبر رائفی پور از برگزاری یک دیدار تخصصی با هدف «مرور اولویت‌های حوزه انرژی کشور» با «استاد رائفی پور» خبر داده است.

به گزارش همدلی، علی‌اکبر رائفی‌پور اگرچه در موسسه‌اش نشسته و یا مشغول سخنرانی در جمع جوانان و نوجوانان ارزشی است، اما گویی عملکرد برخی از نمایندگان مجلس انقلابی او را وارد حاشیه‌هایی می‌کند که اگرچه برای او ناخوشایند نیست، اما این نمایندگان را درگیر برخی حواشی می‌کند.

این سخنران که از سوی نیروهای ارزشی «استاد» خطاب می‌شود و از طرف مخالفانش فردی با فوق‌دیپلم حسابداری، چندی است که در کانون توجه برخی از نهادها و چهره‌های اصولگرا واقع‌شده است.

در ابتدای تشکیل مجلس موسوم به انقلابی برخی از منتخبان این مجلس در اولین اقدامات خود به دیدار این چهره شتافتند و بعد هم عکس و خبر دیدار خود با او را منتشر کردند. درحالی‌که این اشتیاق از سوی رائفی پور دیده نمی‌شد و در رسانه اصلی متعلق به او به‌عکس و خبر این دیدارها بی‌توجهی می‌شد.

اگرچه در این حرکت نمایندگان تازه‌کار امری عادی به نظر می‌رسید، اما دیدار امیرحسین قاضی‌زاده که در قامت نامزد ریاست جمهوری هم ظاهر شد و اکنون معاون رئیس‌جمهور است، عجیب بود. در همان زمان نسبت به این دیدارها واکنش‌های بسیاری ابراز شد که عموماً سیاسی بود.

چندی پیش محسن علیزاده، نماینده‌ی سپیدان و بیضا در مجلس به دیدار رائفی پور رفت و با انتشار عکس آن در توییتر خود نوشت: ‏«در دیدار با برادر رائفی پور به مباحثی از جمله ترویج مهدویت، تقویت جبهه مقاومت، مبارزه با صهیونیسم جهانی، مقابله با اسلام‌ستیزی، بررسی پروژه نفاق و نفوذ و همچنین بررسی مسائل و مشکلات اقتصادی پرداختیم.» اما این جمله او واکنش برانگیز شد: «برای ایشان که عمار صاحب‌الزمان(عج) هستند آرزوی توفیق دارم» کاربران فضای مجازی به این موضوع واکنش شدید نشان دادند.

یک نفر نوشت: «‏دوره‌های قبل نماینده‌ها به دیدن مراجع می‌رفتند؛ برای مجلس جدید گویا رائفی پور مرجع است و نماینده‌ها به دیدنش می‌روند و رهنمود می‌گیرند». دیگری نوشت: «‏در مظلومیت مولامون امام زمان ارواحنا له الفدا همین بس که فردی چون رائفی پور از طرف نماینده مجلس شورای اسلامی، عمار امام زمان لقب میگیره! پناه بر خدا…» فرزند یکی از روحانیون اصولگرا نیز نوشت: «‏آقای نماینده ازآنچه به امام زمان نسبت دادید توبه کنید! توبه کنید» کاربری نیز نوشت: «محمدکاظم جعفری: ‏نشانه‌های عبور تندروها از رهبری/جمهوری اسلامی/روحانیت رو می‌بینید یا هنوز زوده؟» اما یک دیدار دیگر در روزهای اخیر نیز واکنش برانگیز شد. مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با انتشار تصویری از خودش در کنار علی‌اکبر رائفی پور از برگزاری یک دیدار تخصصی با هدف «مرور اولویت‌های حوزه انرژی کشور» با «استاد رائفی پور» خبر داده است.

تصویری که اگرچه نماینده مجلس با لباس رسمی دیده می‌شود، اما رائفی پور با یک تی‌شرت روبه روی او حاضرشده است. نخعی در ادامه این توییت نوشته درباره «لزوم استفاده از فرصت‌های سرزمینی و تبدیل‌شدن به یکی از هاب‌های انرژی دنیا» با «استاد رائفی» پور دیدار داشتم. این نماینده عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرده که این دیدار مقدمه‌ای برای شروع همکاری‌های نزدیک‌تر در پیشبرد اهداف مهم حوزه انرژی کشور باشد.

واکنش‌های روز گذشته به این خبر عمدتاً به این موضوع اشاره‌کرده‌اند که فهرست رزومه رائفی پور و ادعاهایش، هیچ نشانه‌ای از تخصص در حوزه انرژی وجود ندارد. یک کاربر مشهور با لحنی عصبانی نوشت: «شرم نمی‌کنید؟ شما مثلاً نماینده مجلس هستید! به‌جای هم‌نشینی با اساتید اقتصاد و انرژی، به‌جای همفکری با پژوهشکده‌ها، اولویت‌های حوزه انرژی را در هم‌نشینی با امثال «استاد رائفی» می‌جویید؟ مملکت‌داری، بچه‌بازیه؟ اینجا مهدکودکه؟ شوخی گرفتید صندلی مهم نمایندگی مجلس رو؟»

کاربری دیگر نوشت: «آخه تخصص رائفی پور چیه؟ مدرک تحصیلی؟ سابقه کاری؟ کسی که تا همین چندی قبل، خشک‌سالی ایران را توهم و اقدامات علیه خشک‌سالی را توطئه برای نظام می‌خواند، لایق گفتگو و همفکری است؟» یک نفر دیگر نیز با عصبانت نوشت: «‏‎‎شما واقعاً دکترای مکانیک دارید؟ از خودتان شرم نمی‌کنید، از شعور ملت شریفی که نماینده‌شان هستید شرمگین شوید. اولویت‌های انرژی را از رائفی‌پور می‌خواهید؟ چقدر قرآن و مکتب اهل‌بیت(ع) را می‌شناسید؟ به خاطر وقت بیت‌المال، از درگاه خداوند استغفار و از مردم شریف کشور عذرخواهی کنید!» کسی نوشت: «ایشون فوق‌دیپلم حسابداریه. چه تخصصی در زمینه انرژی داره که باهاشون دیدار کردید؟ ایشون در زمینه توهم قطعاً استادند و حتماً نظراتی خطرناک و متوهمانه به شما داده‌اند‌. »

کاربری هم توصیه کرده: «دست از بلاهت بردارید و به‌جای این فرد کم‌سواد از متخصصین باتجربه کمک بگیرید!» ‏‎‎یک نفر هم نوشت: «کشور این‌همه تحصیل‌کرده در حوزه انرژی و استاد دانشگاه نداره که شما رفتید با ایشون در باب انرژی مشورت می‌گیرید. بعد میگید چرا نخبه‌های کشور فرار می کنن.‏‎اولویت‌های حوزه انرژی رو باید با نخبگان علمی فارغ‌التحصیل در رشته‌های دانشگاهی مرتبط در میان بذاری نه فوق‌دیپلم حسابداری آقای به‌اصطلاح نماینده!»

‏‎‎کاربری نیز با اشاره به نداشتن سابقه کاری رائفی پور سؤالاتی پرسید: «واقعاً با ایشون در مورد اولویت‌های انرژی کشور صحبت کردین؟ ایشون مپنا تشریف دارن؟ توانیر حضور داشتند؟ نیروگاهی جایی حضور داشتن قبلاً؟ برق خوندن؟ مکانیک خوندن؟ چرا؟ نمی‌فهمم! میشه یکم توضیح بدین چرا شما باید با ایشون همکاری نزدیک در حوزه انرژی داشته باشین؟» ‏‎‎‎کاربری نیز چاره را در نوشتن نامه‌ای به رئیس مجلس دید: «چرا باید نماینده مجلس به‌جای مشورت با متخصصان و استادان دانشگاه و نخبگان برای تصمیم‌گیری در امر انرژی که مسئله حیاتی ست، با یک فوق‌دیپلم حسابداری که قبلاً نظرات غلط و نامربوطی در زمینه آب داده‌اند، دیدار نماید؟»

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
مطالعه کامل داشتن خیلی ارزشش بیشتر از مدرک بالا و داشتن ارشد و دکترا از سرفصلهای اجباری و بیهوده ست. ارشد دارم و اینو میگم.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش