چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۲۵۷۱
مجلس

پزشکیان: شعار‌ها و عملکرد امروز دولت سیزدهم را کنار هم بگذاریم!

مسعود پزشکیان,انتقاد مسعود پزشکیان از دولت رئیسی
نماینده مجلس گفت: مگر نمی‌گفتند ارزانی خواهیم داشت و یک میلیون خانه می‌سازیم و مشکل بیکاری را حل خواهیم کرد؟! آیا آن‌ها را انجام دادند.

به گزارش جماران، مسعود پزشکیان با بیان اینکه خترانی که به خیابان آمدند و روسری‌هایشان را برداشتند را چه کسی تربیت کرده؟! ما تربیت کردیم؛ پس به جای اینکه آن‌ها را بزنیم باید خودمان را بزنیم، گفت: من نتوانستم مفاهیم را درست منتقل کنم تا او را آگاهش کنم که چگونه زندگی کند. مدرسه، دانشگاه، تلویزیون، رادیو همه دست ما بوده است؛ چرا این مسائل پیش آمده؟ به جای آنکه خودمان را بزنیم آن‌ها را می‌زنیم! امروز مردم را مقابل خود قرار داده‌ایم، چرا که آن‌ها بسیاری از چیز‌هایی که به آنان می‌گوییم را قبول ندارند.

روز شمار یک سالگی دولت سیزدهم در حالی به صدا در می‌آید که تا امروز کابینه دولت ابراهیم رییسی نتوانسته است به بسیاری از شعار‌های خود جامه عمل بپوشاند. هر هفته در بهارستان صحبت از استیضاح وزرا می‌شود و سوی دیگر، اقدام به ترمیم دولت به گوش می‌رسد.

اما این روز‌ها با وجود تمام انتقادات، عده‌ای دلیل عدم مدیریت دولت جوان انقلابی را در دولت دوازدهم حسن روحانی کنکاش می‌کنند.

حال در این‌باره مسعود پزشکیان گفت: وقتی کسی نتواند زمینی را درست کند می‌گوید من نبودم و دیگری بود. ریشه مشکلات امروز ما در نگاه، سیاست، نوع چینش و برخورد‌های ماست. طی نطقی که در مجلس داشتم گفتم، مدیریت یک علم است. حال اگر بگوییم مدیران سابق بد هستند، در مقابل باید مدیر خوب هم معرفی کنید؛ اینکه کجا درس خوانده، دوره دیده و کار کرده است. تیم جدید مدیران قبلی را حذف و خود سرکار آمدند و امروز که نمی‌توانند کار کنند می‌گویند، تیم قبلی مقصر است، اما اگر شما مدیرانی خوبی هستید؛ اوضاع را بهبود ببخشید!

حذف ارز ترجیحی کار درستی بود، اما باید کنترل و مدیریت صورت می‌گرفت

وی در همن زمینه افزود: حذف ارز ترجیحی و کمبود دارو در بازار توسط مدیران فعلی صورت گرفته است نه تیم قبلی! مدیران فعلی باید مدیریت می‌کردند که نکردند. حذف ارز ترجیحی کار درستی بود، اما باید کنترل و مدیریت صورت می‌گرفت تا تولید کننده و مصرف کننده آسیب نبینند.

شعار‌ها و عملکرد امروز دولت سیزدهم را کنار هم بگذاریم!

پزشکیان در باب عملکرد دولت سیزدهم افزود: کافی است شعار‌ها و گفته‌ها را قبل از انتخابات و عملکرد امروز آن‌ها را کنار هم بگذاریم؛ مگر نمی‌گفتند ارزانی خواهیم داشت و یک میلیون خانه می‌سازیم و مشکل بیکاری را حل خواهیم کرد؟! آیا آن‌ها را انجام دادند؟ نه تنها آ‌ن‌ها را انجام ندادند بلکه همه چیز گران و مردم نگران‌تر شدند، قدرت خرید کارمندان و بازنشسته‌ها به شدت کاهش پیدا کرده است، ۵۰ درصد تورم و در مقابل ۱۰ درصد حقوق آن‌ها را افزایش داده‌اند.

بازداشت مصطفی تاجزاده از عدم پاسخگویی منطقی در جامعه است

وی در ادامه در خصوص بازداشت مصطفی تاجزاده نیز گفت: بازداشت مصطفی تاجزاده ناشی از عدم پاسخگویی منطقی در جامعه است. کسی از نقد و گفتار می‌ترسد که خود علم و منطق پاسخگویی نداشته باشد. همه‌ی رسانه‌ها، منبرها، دانشگاه‌ها و تریبون‌ها را در دست دارند. اگر چهار نفر حرف بی‌ربط می‌زنند در مقابل شما، شما حرف با ربط بزنً آنگاه مردم مقایسه می‌کنند و آنچه حق است را می‌پذیرند، نه اینکه اگر کسی خواست حرفی بزند به این خاطر که امنیت جامعه را به هم میزند آن را حذف کنی! امنیت دست شما است، تفکر و انتقال اندیشه را هم از صداوسیما، رادیو و رسانه‌ها در دست دارید! پس اطلاعات درست بدهید که اگر حرف بی‌ربطی زده شد مردم نپذیرند. این یک ضعف منطق است که ما با فکر و اندیشه جامعه اینگونه برخورد می‌کنیم.

امروز مردم را مقابل خود قرار داده‌ایم، آن‌ها بسیاری از چیز‌هایی که به آنان می‌گوییم را قبول ندارند

پزشکیان ادامه داد: اینکه ما در مقابل اندیشه و فکر به جای آنکه پاسخ فکری و آگاهانه بدهیم، می‌گیریم، می‌بندیم و زندانی میکنیم این نشان ضعف است و گوی پاسخی برای خیلی از حرف‌ها نداریم و زور می‌گوییم؛ در غیر این صورت باید پاسخی داد تا مردم بپذیرند. دخترانی که به خیابان آمدند و روسری‌هایشان را برداشتند را چه کسی تربیت کرده؟! ما تربیت کردیم؛ پس به جای اینکه آن‌ها را بزنیم باید خودمان را بزنیم. من نتوانستم مفاهیم را درست منتقل کنم تا او را آگاهش کنم که چگونه زندگی کند. مدرسه، دانشگاه، تلویزیون، رادیو همه دست ما بوده است؛ چرا این مسائل پیش آمده؟ به جای آنکه خودمان را بزنیم آن‌ها را می‌زنیم! امروز مردم را مقابل خود قرار داده‌ایم، چرا که آن‌ها بسیاری از چیز‌هایی که به آنان می‌گوییم را قبول ندارند.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش