دیده بان ایران نوشت: یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی «مداحان تعلیم و تربیت» در حرم مطهر امام خمینی(ره) ،طرحی را تحت عنوان ایجاد تفاهم نامه بین جامعه مداحی و آموزش و پرورش را مطرح کرده است که بر اساس آن مداحان به صورت مجازی و حضوری در مدارس حاضر شوند.
بر اساس این طرح و بنا به گفتههای وزیر آموزش و پرورش؛ کسی که روضه خوان میشود باید دستگاهها را بلد باشد و مقدمات را بداند تا کار زیبا و فاخر ارائه کند. مهمترین اتفاقی که میافتد ارتباط بین بچههای هیأتی است البته این موضوع در مجلس نیز مخالفانی دارد.
مباحث آموزشی با مشکلات زیادی روبرو است
در همین رابطه معینالدین سعیدی نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سایت دیدهبان ایران با بیان اینکه زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورایی و حسینی وظیفه فرد فرد جامعه است افزود: مداحان در بسط و گسترش این فرهنگ بسیار تاثیرگذار هستند ولی هیچ ضرورتی ندارد که بخواهیم در مباحث فنی و مدیریتی وزارت آموزش و پرورش به این موضوعات بپردازیم.
نماینده مردم چابهار در مجلس با تاکید بر اینکه موضوعات مختلف در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد که نیاز به بررسی و برنامهریزی است به دیده بان ایران گفت: در مباحث آموزشی با چالشهای زیادی مثل کاهش سهمیههای دانشگاه فرهنگیان و سرانههای پایین فضاهای آموزشی و … روبرو هستیم ولی در چنین شرایطی چه الزامی دارد که وزیر آموزش و پرورش موضوع همکاری و ایجاد تفاهم با مداحان و حضور آنها در مدارس را مطرح کند؟! ایشان باید چالش های اصلی حوزه آموزش و پرورش را حل کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به شعری گفت: من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی/ در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست!
- 15
- 2