شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۴۵ - ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۶۲۷۸۵
مجلس

نماینده مجلس: حجاب مهسا امینی هیچ ایرادی نداشت چرا بازداشت شد؟!/ مطهری: از سازمان نظام پزشکی یک هیئت بی‌طرف تعیین شود

همایون سامحه نجف آبادی,واکنش ها به فوت مهسا امینی
با فوت مهسا امینی، سوالاتی در مورد نحوه بازداشت ، نحوه انتقال وی به مقر پلیس و اتفاقات بعد از آن برای اذهان عمومی ایجاد شده است که دراین مطلب به آن پرداخته شده و نماینده مجلس توضیحاتی را ارائه داده است.

به گزارش رکنا، امجد امینی- پدر مهسا امینی تاکید دارد که ژینا هیچ بیماری‌ای نداشت و کسانی که می‌گویند، صرع یا بیماری زمینه‌ای داشته، دروغ می‌گویند. این تاکید پدر مهسا امینی از آنجا مطرح شده است که برخی نمایندگان مجلس و برخی رسانه ها مدعی شده اند که در سی تی اسکن مغزی مهسا امینی علایمی مبنی بر هیدروسفال بودن (عارضه قبلی) گزارش شده است. وی در پنج سالگی هم تومور مغزی عمل کرده و مبتلا به بیماری صرع و دیابت نوع یک بوده است.

سوال اول: که مطرح است که اورژانس و پلیس قادر به پاسخگویی آن هستند این است که اتفاق که ما در فیلم منتشر شده توسط پلیس مشاهده می کنیم دقیقا چه ساعت و دقیقه و ثانیه ای رخ داده است؟ از زمان وقوع تا اعلام شرایط مهسا امینی به اورژانس تهران از سوی پلیس چه زمانی طی شده است؟ از زمانی که به اورژانس اطلاع داده شده تا زمانی که نیروهای امدادی به محل رسیدند که چه زمانی طی شده است؟ سوال مهم دیگر این است که زمانی که نیروهای امدادی اورژانس تهران به محل رسیدند شرایط جسمی مهسا امینی دقیقا چگونه بوده است؟

اگر علائم حیاتی مهسا امینی کاملا از بین رفته بود اقدام به احیا در همان صحنه صورت گرفت؟ آیا ثبت تماس برای احیا بیمار از سوی نیروی امدادی حاضر در صحنه با پزشک متخصص اورژانس موجود است. چه گفت و گویی میان آنها صورت گرفته و چند مرتبه تلاش برای احیا صورت گرفته است؟

سوال دوم: در موارد مشابه و سوابق اورژانس، اینکه بیمار به بیمارستان خصوصی هر چند نزدیک به محل اعزام شود نادر بوده است. تصمیم انتقال مهسا امینی به بیمارستان کسری از سوی چه فردی انجام گرفت و چرا؟ ( البته که این تصمیم ، انتخاب شایسته ای بود)

سوال سوم: ماموران گشت ارشاد که مهسا امینی را بازداشت کردند مجهز به دوربین متصل به لباس بودند؟ اگر بودند تصاویر چرا همراه با فیلم منتشر شده توسط پلیس ، انتشار نیافته است؟ اگر پاسخ منفی است چرا مجهز نیستند آنهم با توجه به حساسیت عملیات های گشت ارشاد. در ادامه منطقه ای که مهسا امینی از آن نقطه بازداشت و به مقر پلیس انتقال یافته است به حتم در اطراف دوربین های مداربسته است.

سوال چهارم: وزارت بهداشت مستندات عمل جراحی مدعی شده در ۵ سالگی مهسا امینی و بیماری صرع و دیابت وی را در اختیار دارد؟

با این سوالات به گفت و گو با همایون سامحه نجف آبادی عضو کمیسیون بهداشت پرداختیم و این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه حجاب مهسا امینی نامناسب محسوب نمی شد گفت: آنچه در  تصاویر منتشر شده از سوی فراجا مشاهده شد ، لباس ایشان بلند بود، یک وجب زیر زانو حتی بیشتر بود. شال ایشان بلند بود و حجاب مهسا امینی هیچ مشکلی نداشت . برای ما مشخص نیست که چرا فردی با پوشش معمولی توسط نیروی انتظامی بازداشت شده است !

وی در ادامه افزود: بررسی ها در مورد نحوه رسیدگی اورژانس به مهسا امینی ادامه دارد و حتما باید در این فرایند مشخص شود که کادر اورژانس عملیات احیای قلبی - تنفسی را انجام دادند یا خیر.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس در خصوص اینکه  اخیرا یکی از نمایندگان مجلس ادعا کرده است که مهسا امینی دچار صرع بوده و در کودکی عمل تومور مغزی انجام داده است چنین گفت: به حتم به ایشان مستنداتی نشان داده اند یا اطرافیان مورد اعتمادشان در مورد این مباحث به این نماینده توضیحاتی داده اند که بر اساس آنها چنین بیاناتی داشته اند که می توانند در مورد سخنانشان توضیح بیشتر دهند.

وی در پایان تصریح کرد: مجلس کمیته حقیقت یابی را برای رسیدگی به پرونده خانم مهسا امینی تشکیل داده است و امیدواریم پاسخ همه این سوالات توسط این کمیته حقیقت یاب روشن شود.

***

توییت علی مطهری درباره مرگ مهسا امینی در گشت ارشاد: از سازمان نظام پزشکی یک هیئت بی‌طرف تعیین شود

همایون سامحه نجف آبادی,واکنش ها به فوت مهسا امینی

علی مطهری با اشاره به مرگ مهسا امینی در گشت ارشاد، در رشته توییتی نوشت:

  

فرض می کنیم هیچ ضرب و شتمی بر مهسا امینی نبوده و صرف ترس و نگرانی باعث سکته او شده است. شما چرا به عنوان ناهی از منکر این روانشناسی را نداشته اید که ترس و نگرانی او را درک کنید و همه را به یک چوب می رانید؟ پس صلاحیت نهی از منکر را نداشته اید.

پیشنهاد می کنم از طرف سازمان نظام پزشکی یک هیات بی طرف تعیین شود تا روشن کند آیا ضربه مغزی در کار بوده یا نبوده است.

  

نگذاریم در صورت وجود ضربه مغزی، مهسا امینی هم به سرنوشت زهرا کاظمی، زهرا بنی یعقوب و ستار بهشتی دچار شود که به بهانه حفظ نظام حقایق را کتمان کردند.

صداقت موجب تقویت نظام است.

توییت علی مطهری درباره مرگ مهسا امینی در گشت ارشاد: از سازمان نظام پزشکی یک هیئت بی‌طرف تعیین شود تا روشن کند آیا ضربه مغزی در کار بوده یا نبوده است.

همایون سامحه نجف آبادی,واکنش ها به فوت مهسا امینی

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
بچه های از مابهترون اگه هزاران بی حیایی ولنگاری بکنند بیشتر تشویق میشن تا تنبیه
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش