دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۴ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۲۲۶۶
مجلس

طغیانی: صولت مرتضوی هیچ مقاله و کتابی ندارد/ 'بدونِ آزمون' حقوق عمومی خوانده‌

انتقاد از وزیر پیشنهای کار,تحصیلات صولت مرتوضی
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آقای صولت مرتضوی فردی باشخصیت و دوست‌داشتنی است اما بررسی کارنامه ایشان نشان می‌دهد که وی توانمندی تحول‌گرایی و صلاحیت لازم برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ندارد.

به گزارش ایسنا، مهدی طغیانی در جلسه علنی صبح امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تصدی این وزارتخانه و در مخالفت با وی بیان کرد: قرآن به ما یک معیار داده و آن هم ادای امانت و دادن امانت به اهل آن است. امروز باید ببینیم که آیا آقای صولت مرتضوی اهلیت لازم را برای گرفتن این امانت را دارد یا خیر؟ نمایندگان دقت کنید به چه چیزی توجه دارید. آیا تحت لابی، فشار، جوسازی و قبیله‌گرایی رای می‌دهید یا تعهد، تخصص و تحول‌گرایی مدنظر است.

وی در ادامه اظهار کرد: صولت مرتضوی انسان شریف، باشخصیت و دوست‌داشتنی است اما آیا این معیارها برای اداره وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کافی است؟ ایشان در دانشگاه حقوق عمومی خوانده و در پردیس خودگردان دانشگاه بهشتی ادامه تحصیل داده، جست‌وجوی بنده در خصوص مقاله و کتابی از ایشان تقریبا هیچ بوده است. انتخاب چنین وزیری چه پیامی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دارد؟

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کدام یک از نمایندگان از اداره سفرهای استانی توسط ایشان راضی هستند وزیری که باید در حوزه آب کار کند به بخش‌های پرآب فرستادند و آن وزیری که در حوزه محرومیت‌زدایی باید کار کند به جاهای با امکانات فرستادند. تمام سوابق ایشان به وزارت کشور باز می‌گردد حال ما می‌خواهیم سکان وزارتی را به ایشان بدهیم که ۳۰ درصد داروی کشور، ۱۰ درصد نفت و گاز کشور و ۱۲ درصد بازار سرمایه در دست این وزارتخانه است. زمانی که وزیر با اصطلاحات تخصصی آشنا نباشد دورش می‌زنند.

وی در ادامه تاکید کرد: این وزارتخانه دو بانک دارد آیا وزیر پیشنهادی اصلا با بانکداری آشنایی دارد؟ وزارتخانه در سال گذشته ماه‌ها با یک تصمیم اشتباه برای کشور چالش درست کرد، آیا آقای مرتضوی توانایی تحول‌گرایی را در این وزارتخانه دارد؟ یکبار وجدان خود را خطاب کنید همین تصمیمات سیاسی است که منجر شده وضعیت تعاون، کار و بنگاه‌های شستا به چنین روزی بیفتد که حتی توان پرداخت حقوق بازنشستگان خود را نداشته باشد.

طغیانی ادامه داد: نباید نگاه کنید که اطرافیان ما با وزارت ایشان به جایی خواهند رسید باید در آن دنیا جواب دهیم. گویا دوستان تصمیم خود را گرفته‌اند اما بنده از باب وظیفه شرعی اینجا سخن گفتم، آقای مرتضوی، اگر مجلس شورای اسلامی به شما اعتماد کرد قبیله‌گرایی نکنید و بدانید اگر قبیله‌گرایی کنید در همین مجلس و از همین تریبون رسوا خواهید شد. از وزارتخانه رسوب‌زدایی کنید، امور را به مردم واگذار کنید به نمایندگان نیز توصیه می‌کنم کاری نکنید که جریان انقلاب بی‌آبرو شود. ما گفتیم دولت قبل آدم‌های سیاسی را در جاه‌های تخصصی گذاشت آیا ما نیز امروز این کار را انجام نمی‌دهیم؟

دهمرده: مرتضوی تناسبی با وزارت کار ندارد

نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی گفت که شکی در خوب بودن آقای مرتضوی وجود ندارد اما او برای وزارت کار تناسبی ندارد.

انتقاد از وزیر پیشنهای کار,تحصیلات صولت مرتوضی

به گزارش ایسنا، حبیب الله دهمرده در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: قسم می‌خورم که هر چه می‌گویم برای مردم است؛ آقای مرتضوی دوست درجه یک من است و وقتی که من در دولت احمدی نژاد استاندار شدم او هم استاندار بود. من کاملا ایشان را می‌شناسم.

وی با بیان اینکه عشق من رهبر است و با بقیه خط قرمزی ندارم، گفت: من در دوران استانداری حقوق نگرفتم و خدمتم برای نظام مقدس بود؛ امروز روز سرنوشت ساز برای دولت است، وزارت کار وزارت عادی نیست.

وی با بیان اینکه در زمان احمدی نژاد آخرین نفری بوده که نامش برای تصدی وزارت کار خط خورده است، گفت: اگر الان مشکلاتی در کشور داریم و تعداد زیادی به کف خیابان می‌آیند درصد زیادی از آن متوجه وزارت کار است. قسم جلاله می‌خورم که اگر مردم مشکل معیشت دارند وزن زیاد آن به وزارت کار بر می‌گردد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه در نمازجمعه تهران آقای مرتضوی به او گفته که قرار است به عنوان وزیر کار معرفی شود، گفت: همان موقع به آقای مرتضوی گفتم که برای وزارتخانه گزینه پیشنهادی نشو، این وزارتخانه کار سنگینی دارد و تو نمی‌توانی در آن موفق شوی. اولین دلیل آن است که سوابق تحصیلی او با کارکرد این وزارتخانه تناسبی ندارد. این همان حرف‌هایی است که آقای طغیانی زد و من هم آن را قبول دارم. من شکی در خوب بودن آقای مرتضوی ندارم اما او تناسبی با وزارت کار ندارد.

نماینده زابل با اشاره به سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان گفت: صد بار رئیس جمهور بیان کرد که درباره سد کمال خان جلسه‌ای تشکیل شود اما تحویل نگرفتند. بند کمال خان ساخته و پرداخته افغانستان نیست و آمریکا و انگلیس و اسرائیل و آل سعود چند سال برنامه ریزی کردند تا آب آنجا خشک شده و مردم ما کوچ کنند که کوچ هم کردند و مردم ما به قم و سمنان رفتند. دیگر چیزی برای مردم سیستان نمانده است. در همین شرایط انتقال آب از دریای عمان قانونی شد اما حق‌آبه آن چه شد؟ از ۸۲۰ میلیون متر مکعب حق‌آبه ۱۰ میلیون متر مکعب گرفتیم.

سرگزی: حضور پیدا نکردن رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد مرتضوی شائبه ایجاد کرده است

نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از حضور پیدا نکردن رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به مرتضوی گفت: این شایبه به وجود آمده که عدم حضور رئیس جمهور برای بررسی صلاحیت آقای مرتضوی به این دلیل است که ایشان مورد پذیرش جدی رئیس جمهور نبوده است.

به گزارش ایسنا، محمد سرگزی در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تصدی این وزارتخانه در مخالفت با صولت مرتضوی گفت: مجلس یازدهم با همه برنامه‌های دولت سیزدهم همراهی داشته و با تمام قوا از آن حمایت کرده است اما این‌که در جلسه بررسی صلاحیت آقای صولت مرتضوی، رئیس جمهور حضور پیدا نمی‌کند این شایبه را ایجاد کرده که شاید آقای مرتضوی مورد پذیرش جدی رئیس جمهور نباشد، انتظار ما این بود که رئیس جمهور به عنوان مدیر دولت از برنامه‌های مرتضوی دفاع می‌کرد.

وی ادامه داد: عملکرد ضعیف متولیان حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی باعث مشکلات امروز کشور شده که گریبانگیر مجلس هم هست، بخش عمده‌ای از آن به عملکرد دولت‌ها در گذشته بر می‌گردد. در این بین ما در مراجعه به بسیاری از وزارتخانه‌ها به این معضل برمی‌خوریم که می‌گویند دو معاونت سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی اجازه فعالیت به آنها نداده و دست و بالشان بسته است. آقای مرتضوی شما که در سمت معاونت اجرایی ارتباط وثیقی با اینها داشتید در صورت وزیر شدن برنامه‌تان با این دو معاونت چیست؟

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که شما چه عملکردی در قبال مناطق محروم خواهید داشت؟ اظهار کرد: رئیس جمهور در سفر استانی به استان سیستان و بلوچستان رفت، اما برنامه مشخصی وجود نداشت و حتی خیلی از نمایندگان به واسطه نماینده بودن در جلسات دعوت نشدند. این گلایه از دولت وجود دارد که عملکردش چه تفاوتی با دولت قبل درباره منطقه سیستان و بلوچستان دارد.

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش