دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۶ - ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۲۱۳۰۲
مجلس

شرکت رادین مبین غرب متعلق به کیست؟/ رد پای «میدون» و «امام صادقی‌ها» در واگذاری خودروهای شاسی بلند به نمایندگان

شرکت رادین مبین غرب,اهدای خودروی شاسی بلند به نمایندگان مجلس
بازرسی ویژه ریاست جمهوری در گزارش خودروهای شاسی بلند که به نمایندگان داده شده، از یک شرکت کاغذی سخن گفته به نام «رادین مبین غرب» که آدرس پستی آن دقیقا همان آدرسی بوده که برنامه میدان را تولید می‌کرده‌ است.

ماجرا از این قرار بود که هفته قبل از استیضاح رضا فاطمی‌امین وزیر صمت، احمد علیرضابیگی نماینده تبریز اعلام کرد «شرکت بهمن خودرو بدون نوبت و با قیمت کارخانه خودرو‌های فیدیلیتی و دیگنیتی این شرکت را به بیش از ۱۴۰ نفر از نماینده مجلس و بستگان و کارکنان واگذار کرده است.»؛ اقدامی که به گفته علیرضابیگی در جریان استیضاح قبلی فاطمی امین رخ داده بود و مانع از برکناری وزیر در تابستان ۱۴۰۱ شد.

فاطمی امین در جلسه استیضاح به این شایعه واکنش تندی نشان داد و گفت اصل ماجرا نه تنها با استیضاح او ربطی نداشته بلکه این شرکت خودروساز میلیارد‌ها ریال هزینه کرده تا در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها علیه او خبرسازی کنند. فاطمی امین گفت ماجرای خودرو‌ها به قبل از روی کار آمدن دولت رئیسی مرتبط بوده و اصلا در دوره او این اتفاق نیفتاده و اینکه این شرکت خودروساز یعنی بهمن خودرو چندین میلیارد پرونده تعزیراتی دارد.

علیرضا بیگی این اظهارات وزیر را تکذیب کرد و به رویداد۲۴ گفت «بهمن خودرو حامی سفت و سخت فاطمی امین بوده و وزیر سابق حرفی برای زدن نداشته و برای همین به بهمن خودرو اتهام زده است.»

افشاگری نماینده ویژه رئیس جمهور درباره شرکت رادین مبین غرب

در روز‌های بعد نماینده ویژه رئیس جمهور در مبارزه با فساد به پرونده ورود کرد و روز ۱۳ اردیبهشت گزارشی از اصل ماجرای واگذاری رانتی خودرو به نمایندگان مجلس منتشر کرد. حسن درویشان نماینده ویژه رئیس‌جمهور از وجود تفاهمنامه‌ای خارج از روال فروش خودرو به عموم مردم بین از تابستان ۱۴۰۰ بین یک شرکت صوری به نام «رادین مبین غرب» با بهمن خودرو خبر داد.

او گفته با کارسازی یکی از مسؤلان وقت در مجلس نسبت به واگذاری بیش از یکصد خودرو به قیمت کارخانه و بدون قرعه‌کشی به تعدادی از ایشان و براساس معرفی و واسطه‌گری شرکت صوری مذکور انجام شده و این رویه تا اواسط ۱۴۰۱ ادامه یافته است.

منظور درویشان از «یکی از مسئولان وقت»، حسنعلی غفاری معاون اجرایی سابق مجلس است. علیرضابیگی در نامه‌ای که برای توضیح ماجرای خودرو‌های واگذار شده نوشته به تماس تلفنی علیرضا نیکزاد عضو هیات مدیره مجلس در ارتباط با این افشاگری اشاره کرده و گفته نیکزاد به او تشر زده که چرا ماجرا را بعد از فیصله پیدا کردن، رسانه‌ای کرده است. نیکزاد به علیرضا بیگی گفته «آقای غفاری (معاون اجرایی مجلس) بخاطر همین زد و بند با آقای حسینیان (رابط پارلمانی بهمن خودرو) عزل شده» و از بیگی خواسته که در خصوص مطالب اظهار شده پیرامون مسئولیت هیئت رئیسه، تکذیبیه صادر کند که البته علیرضا بیگی با این درخواست موافقت نکرده است.

در گزارش پرونده که توسط بازرس ویژه ریاست جمهوری منتشر شده گفته شده شرکت «رادین مبین غرب» شرکت واسطه‌ای بوده که با کارسازی غفاری با شرکت بهمن خودرو در ارتباط با واگذاری‌های رانتی وارد معامله شده است.

علیرضا بیگی هم پیشتر در پیوست نامه‌ای که خطاب به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در ارتباط با افشای واگذاری خودرو‌های شاسی‌بلند زده بود، تصویرنامه‌ای مورخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ را ضمیمه کرده بود. بر اساس این پیوست، شرکت رادین مبین غرب با مهر «محرمانه» نامه‌ای به معاون فروش و خدمات پس از فروش گروه بهمن ارسال کرده و طی آن ۵۷ نفر را برای اخذ خودرو معرفی کرده بود.

شرکت رادین مبین غرب متعلق به کیست؟

شرکت «رادین مبین غرب» سال ۱۳۹۷ آغاز به کار کرده و برای فعالیت‌های شرکت مجوز هر کسب و کار تجاری که فکرش را بکنید اعم از نصب، اجرا و راه‌اندازی، تعمیر و نگهداری کلیه پروژ‌های عمرانی، کامپیوتری، الکترونیکی و مکانیکی و همچنین انجام پروژه‌های مرتبط با فضای سبز و پیمانکاری خرید و فروش، واردات و صادرات و ایجاد شعبه نمایندگی در سراسر ایران و جهان و اخذ وام و تسهیلان ارزی، ریالی از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری داخل و خارج از کشور و شرکت در کلیه نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی را دریافت کرده است. این شرکت با شراکت دو نفر به نام‌های زهرا کونانی و اعظم کونانی تاسیس شده است.

شرکت رادین مبین غرب,اهدای خودروی شاسی بلند به نمایندگان مجلس

بر اساس گزارش بازرس ویژه ریاست جمهوری، این شرکت صوری است؛ بنابراین در آدرس ثبتی شرکت در روزنامه رسمی باید دنبال شرکت دیگری به جز «شرکت رادین مبین غرب» باشیم. بر اساس گزارش تغییرات روزنامه رسمی شرکت رادین مبین غرب، آخرین آدرس ثبتی این شرکت در تهران، خیابان توحید، خیابان نیایش شرقی، پلاک ۳۷، طبقه پنجم، واحد ۵۰۱ به کد پستی ۱۴۵۷۸۸۷۳۹۱ است.

این آدرس از شهریور ۹۷ در روزنامه رسمی رادین مبین غرب تغییری نکرده است. اما جالب است بدانید در تیرماه ۹۸ موسسه دیگری به نام «حامی کسب و کار میدان» دقیقا در همین آدرس پستی به ثبت رسیده است.

این موسسه همان موسسه‌ای ست که مسابقه «میدون» را در شبکه سوم سیما برگزار می‌کند. محمدهادی زاهدی وفا معاون وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد و وزیر پیشنهادی ابراهیم رئیسی برای وزارت کار که برای مدتی سرپرستی این وزارتخانه را هم برعهده داشت جزو سهامداران اولیه این موسسه است. زاهدی‌وفا دانش آموخته دانشگاه امام صادق است.

محمدحسین هاشمی گلپایگانی و سید مرتضی احمدزاده دو سهامدار دیگر این موسسه، در سال‌های گذشته فرمانده بسیج دانشگاه امام صادق بوده‌اند. بدون بازگویی این سوابق هم برای مخاطب روشن بود که قرار دادن یکی از طولانی‌ترین و مهمتریم بخش‌های آنتن صداوسیما در دست یک موسسه نباید بدون ارتباطات امکان‌پذیر باشد. شرکت صوری رادین مبین غرب به تبع رابطه نزدیکی با موسسه حامی کسب و کار میدان دارد.

شرکت رادین مبین غرب,اهدای خودروی شاسی بلند به نمایندگان مجلس

  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش