جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۰:۰۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۱۸۵۹
مجلس

نماینده مجلس: با وجود تورم ۶۵ درصدی اولویت ما لایحه حجاب است!

معین‌الدین سعیدی,صحبت های معین‌الدین سعیدی درباره لایحه حجاب
نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه بسیاری از اوقات قوانین فرادستی به نوعی آرزوهای دست نیافتنی مسئولان اجرایی هستند که خیلی جامه عمل نمی‌پوشند؛ چراکه بر اساس واقعیت‌های اقتصادی و ظرفیت‌های موجود تعریف نمی‌شوند و اپتومتریک دیده می‌شوند.

به گزارش ایلنا، نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه بسیاری از اوقات قوانین فرادستی به نوعی آرزوهای دست نیافتنی مسئولان اجرایی هستند که خیلی جامه عمل نمی‌پوشند؛ چراکه بر اساس واقعیت‌های اقتصادی و ظرفیت‌های موجود تعریف نمی‌شوند و اپتومتریک دیده می‌شوند.

معین‌الدین سعیدی درباره برنامه توسعه هفتم و انتقاداتی که نسبت به این برنامه وجود دارد، گفت: فارغ از این‌که قانون برنامه هفتم توسعه به چه شکلی نوشته شده است باید آسیب‌شناسی از قوانین فرا دستی قبلی هم در خصوص این‌که میزان تحقق‌شان به چه شکلی بوده داشته باشیم.

نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: متاسفانه اگر قانون برنامه ششم را هم بر مبنای کار کارشناسی بخواهیم بررسی کنیم که چه میزان اجرایی شده است، می‌توان گفت شاید ۲۵ درصد هم بیشتر اجرایی نشده است و اینجا باید روی دلیل این موضوع کندو کاو اتفاق بیفتد. 

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از اوقات قوانین فرادستی به نوعی آرزوهای دست نیافتنی مسئولان اجرایی هستند که خیلی جامه عمل نمی‌پوشند؛ چراکه بر اساس واقعیت‌های اقتصادی و ظرفیت‌های موجود تعریف نمی‌شوند و اپتومتریک دیده می‌شوند. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی  ادامه داد: متاسفانه در قانون برنامه هفتم علاوه بر آن نگاه ایده‌آل‌گرایانه و بعضا شعاری، شاهد هستیم که به بعضی از موضوعات کم‌توجهی شده و مغفول مانده‌اند؛ مثلا در حوزه ورزش خیلی پیش‌بینی‌های لازم انجام نشده است. در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی هم همین‌طور، این‌ها می‌تواند جزو چالش‌های قانون برنامه هفتم باشد.

نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی درخصوص این‌که در برنامه هفتم توسعه «رشد اقتصادی ۸ درصدی»، «رشد اشتغال ۳/۹ درصدی» و رسیدن به «تورم ۹/۵ درصدی» دیده شده، آیا باتوجه عوامل داخلی و خارجی و سیاست‌های موجود دولت می‌تواند چنین چیزی را محقق کند، عنوان کرد: معتقدم جدا از شرایط بین‌المللی و نوع روابط‌مان با کشورهای دیگر متاسفانه یکسری سوءمدیریت و ناهماهنگی در تیم اقتصادی دولت وجود دارد که اجازه تحقق چنین موضوعاتی را نمی‌دهد و بیشتر آمال و آروزی مدیران هستند تا اینکه شود در عمل روی آن‌ها کار کرد.

وی خاطرنشان کرد: مثلا رشد اقتصادی ۸ درصدی، باتوجه به سهم بسیار سرمایه‌گذاری در کشور اتفاق می‌افتد در حالی که در حال حاضر شاید رشد واقعی‌مان حتی ۳ درصد هم نباشد. البته دولت در برخی از حوزه‌ها کارهای مثبتی انجام داده است، مثلا در بحث اشتغال ما شاهد تلاش‌های جدی از سوی دولت هستیم که بتواند برمنبای چشم‌انداز خودش کار کند اما رشد اقتصادی تابع پارامترهایی است که فعلا از سوی دولت هیچ عزم جدی برای اجرایی شدنش دیده نمی‌شود و به نظر من این موضوع هم یک مقداری ایده‌آل‌گرایانه دیده شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در کنار آن بحث تورم را داریم که در بحث کالاهای اساسی بعضاً شاهد تورم بالای ۶۵ درصد هستیم در چنین شرایطی آن هم در سالی که مزین به نام «مهار تورم»است، طبعاً پیش‌بینی برنامه هفتم تناسبی با واقعیت‌های موجود اقتصادی و عزم دولت، ندارد.

وی یادآور شد: به طور مثال مرغ  پیدا نمی‌شود و یا اگر هم باشد با قیمت بسیار بسیار گرانی پیدا می‌شود. من خودم چند روز پیش هرچه گشتم نتوانستم مرغ پیدا کنم، عملاً مرغ در چنین شرایطی دارد از سفره مردم می‌رود.

سعیدی با بیان این‌که باید تمام توجه مسئولین اقتصادی، بحث مهار تورم و در اختیار قرار دادن کالاهای اساسی در دست مردم باشد که متاسفانه عملا چنین چیزی دیده نمی‌شود، گفت: در چنین شرایطی که باید اولویت همه ما مسائل معیشتی مردم باشد، مشاهده می‌کنیم مواردی مطرح می‌شود که سوال پیش می‌آید آیا این‌ها اولویت اول ماست؟ که از نظر من نیستند. مثلا لایحه عفاف و حجابی و نظایر آن‌که عموما مطرح می‌شود؛ می‌شنویم یک مدیر اجرایی عنوان می‌کند ما ترک فعل‌ها را در موضوع حجاب تحمل نمی‌کنیم، کاش این ترک فعل‌ها در حوزه تورم لجام گسیخته و ترک فعل‌هایی که منجر به پدیده‌های زباله‌گردی و نظایر آن می‌شود هم تحمل نمی‌شد. کاش ترک فعل‌ها و فجایعی که در حوزه بهداشت و درمان در مناطق محروم رخ می‌دهد هم تحمل نمی‌شد.

وی تاکید کرد: در مجموع من معتقدم فارغ از نکات مثبت و منفی، لایحه برنامه هفتم توسعه باید به مجلس ارائه شود و باید یک آسیب‌شناسی از قوانین قبلی داشته باشیم و در مرحله دوم به نظرم من باید بازتعریفی از اولویت‌های مردم و کشور داشته باشیم و متناسب با آن الوویت‌ها برنامه‌ریزی کنیم. 

سعیدی در خصوص ایراداتی که از برنامه هفتم در بحث حقوق کارگران گرفته می‌شود، اظهار داشت: در خصوص بحث‌های کارگر و کارفرما بحث جدی وارد است اما معتقدم دولت در این زمینه تلاش خودش را انجام می‌دهد.

  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
موضوع و بحث حجاب فقط گمراه کردن اذعان عمومی از مشکلات کشور هست همینطور موضوع دشمن و اسراییل هم به همین ترتیب فقط منحرف کردن توجه مردم از ناکارآمدی خودشان است
من فکر کنم شما با روسرى به مجلس بياييد بهتر است
خوب تخصص و توانایی حل مشکلات را که ندارند می خواهند با موضوع حجاب وعفاف اصل قضیه تحت الشعاع قرار یگیره ناتوانی اونها زیاد معلوم نشه
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش