به گزارش دیدهبان ایران، با رد صلاحیت اغلب نمایندگان کنونی منتقد دولت، دایره برای غیرخودیها تنگتر و تنگتر شد. غلامرضا نوری قزلجه، جلال محمودزاده، مسعود پزشکیان، جلیل رحیمی جهان آبادی و احمد علیرضا بیگی که در طول عمر مجلس یازدهم همواره مواضع انتقادی نسبت به دولت و برخی از لوایح و طرحهای جنجال برانگیز مانند طرح «صیانت از فضای مجازی» و «حجاب و عفاف» داشتند، به تشخیص هیاتهای اجرایی رد صلاحیت شدند.
احمد علیرضابیگی که معتقد است افشای ماجرای خودروهای شاسی بلند عامل رد صلاحیتش بوده، به دیدهبان ایران گفت: «این امر خیلی ناشیانه صورت گرفته است. رایی که برای من صادر شده رای قطعی نیست و برمبنای شکایت یک فرد تنظیم شده است. مرحله بدوی آن تمام شده و منتظر تجدید نظر هستیم ولی استنادی که هیات اجرایی داشته به بند ۴ ماده ۳۳ قانون انتخابات یعنی همان ارتکاب جرائم علیه امنیت ملی بوده است. این درحالی است که شکایت یک فرد نمیتواند ارتکاب جرم علیه امنیت ملی را حکایت کند.»
این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه آیا نمایندگانی که نامشان در فهرست دریافتکنندگان خودروهای شاسی بلند قرار داشته، تایید صلاحیت شدهاند، به دیده بان ایران گفت: «بله! من فهرست را به قوه قضائیه تحویل دادهام اما بودهاند کسانی که خودروها را گرفته بوده و تایید صلاحیت هم شدهاند.»
تشکیل مجلس مطالبهگر به نفع دولت نیست و به همین دلیل منتقدان را رد کردند
علیرضابیگی درباره شائبه مهندسی انتخابات به واسطه حذف منتقدان توسط دولت گفت: «تشکیل مجلسی که نماینده قاطبه ملت ایران باشد، قطعا وجهه مطالبهگریاش بسیار بالا خواهد بود که این به نفع دولت نیست. مجلسی که ۲۲۰ نفر از نمایندگانش امضا کرده بودند که رئیسی کاندیدای ریاست جمهوری شود و ۲۵۰ نفر امضا کرده بودند که رقبای ایشان کنار بروند تا امکان رایآوری بیشتری داشته باشند، طبیعتا اگر مجلس دوازدهم با حضور پرشور مردم شکل گیرد هیچوقت نمیتواند چنین نقطه امنی را برای آقای رئیسی فراهم کند. بنابراین به سود ایشان است که مجلسی سرکار بیاید که به مراتب نسبت به مجلس یازدهم همراهتر باشد.»
- 13
- 6
مهرداد
۱۴۰۲/۸/۲۲ - ۱۸:۱۶
Permalink