چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۰:۱۴ - ۱۱ دي ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۰۰۷۱۳
مجلس

آصفری: وقتی فساد چای دبش را در مجلس اعلام کردم، هیچ نهادی پیگیری نکرد

محمدحسین آصفری,صحبت های محمدحسین آصفری درباره فساد چای دبش
یک نماینده مجلس با اشاره به فساد چای دبش و تاثیر آن بر روی نارضایتی عمومی می گوید: فسادها صرفا متعلق به این دولت نبوده و در همه دولت ها نیز وجود داشته است. در دوره های گذشته نیز فسادهای را داشته ایم مانند خاوری، زنجانی و غیره که فقط در این دولت نبوده است.

محمدحسین آصفری نماینده مجلس و فعال سیاسی اصولگرا، با اشاره به موضوع افشای فسادها و تاثیر آن‌ها در میزان مشارکت در انتخابات به اصلاحات نیوز می‌گوید: خب این فسادها صرفا متعلق به این دولت نبوده و در همه دولت ها نیز وجود داشته است. در دوره های گذشته نیز فسادهای را داشته ایم مانند خاوری، زنجانی و غیره که فقط در این دولت نبوده است. 

وی ادامه داد: متاسفانه وقتی ما سطح نظارت را خوب اجرا نمی‌کنیم، شاهد و باعث بروز چنین فسادهایی هستیم که یک مرتبه سر از چای درمی آورد، این موارد به این دلیل است که ما متاسفانه در انتخاب‌هایمان وقتی نگاه ها سیاسی می‌شود و شایسته سالاری کنار می‌‌رود، این اتفاقات ناگوار رخ می‌دهد. 

فسادها صرفا متعلق به این دولت نبوده و در همه دولت ها نیز وجود داشته است. در دوره های گذشته نیز فسادهای را داشته ایم مانند خاوری، زنجانی و غیره که فقط در این دولت نبوده است. 

آصفری با بیان سه دلیل برای بروز این فسادها، گفت: ابتدا انتخاب‌های نادرست در پست ها و مسئولیت‌ها و دیگری نظارت و سوم هم اختیاراتی است که برخی دارند و این اختیارات سبب این فسادها می‌شود. موضوع فساد چای دبش را در ۲۱ مردادماه سال جاری طی نطقی در مجلس متذکر شدم که طی جلسه ای که با کمیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی داشتیم، چنین خبری را به ما دادند و من هم همان موقع در صحن علنی مجلس آن را علام کردم. حتی اعلام کردم بخشی از این چای‌ها خاک چای است، اما هیچ اتفاقی صورت نگرفت. نه سازمان بازرسی با من تماسی گرفت که پیگیری کند، نه قوه قضاییه و نه دولت! حتی نظارت مجلس هم چنین موضوعی را پیگیری نکرد که شما که چنین ادعایی می‌کنی اسناد و مدارک شما چیست! حالا اگر یک موضع‌گیری سیاسی می‌کردیم دستگاه های نظارتی و غیره و ذالک به آدم تذکر می‌دهند که چرا چنین موضوعی را گفته‌ای! اما وقتی موضوع فساد را گفتیم هیچ کس از ما دلیل و مدرک نخواست.

او در ادامه می‌گوید: من همان زمان طی سوالی از وزیر جهاد خواستم که در مجلس پاسخگو باشد که همزمان با عزل ساداتی وزیر کشاورزی بود. این را به جد بگویم و شهادت هم می‌دهم که کمیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی دولت، همان موقع ورود کرد اما انتشارش برای الان بود. دولت گردن گرفت و وزیر کشاورزی را عزل کرد اما خب برخوردهای قضایی هم باید صورت بگیرد. 

موضوع فساد چای دبش را در ۲۱ مردادماه سال جاری طی نطقی در مجلس متذکر شدم که طی جلسه ای که با کمیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی داشتیم، چنین خبری را به ما دادند و من هم همان موقع در صحن علنی مجلس آن را علام کردم. حتی اعلام کردم بخشی از این چای‌ها خاک چای است، اما هیچ اتفاقی صورت نگرفت. نه سازمان بازرسی با من تماسی گرفت که پیگیری کند، نه قوه قضاییه و نه دولت! حتی نظارت مجلس هم چنین موضوعی را پیگیری نکرد که شما که چنین ادعایی می‌کنی اسناد و مدارک شما چیست! حالا اگر یک موضع‌گیری سیاسی می‌کردیم دستگاه های نظارتی و غیره و ذالک به آدم تذکر می‌دهند که چرا چنین موضوعی را گفته‌ای! اما وقتی موضوع فساد را گفتیم هیچ کس از ما دلیل و مدرک نخواست.

آصفری با بیان این موضوع که این فسادها فقط مربوط به کشور ما نیست و در دیگر کشورها هم وجود دارد، گفت: اما خب این دلیل نمی‌شود که ما هم این موارد را داشته باشیم. کشورهای دیگر این همه شهید برای عدالت و امنیت کشور نداده اند! این مفاسد اصلا قابل قبول نیست و باید با آن برخورد شود، اما دلیلش همان موضوعی است که در ابتدا مطرح کردم.

این فعال سیاسی، می‌گوید: این اتفاقات و برخورد نشدن با آن‌ها، در مشارکت مردم در انتخابات تاثیر می‌گذارد و مردم را دلسرد می‌کند، اما باید به طور جد با این مفاسد برخورد شود و هرچقدر که برخورد بیشتر شود، امیدواری مردم نیز بیشتر میشود. حتی معتقدم قبل از انتخابات باید این موضوع به نتیجه برسد چرا که امید و اعتماد مردم را بیشتر می‌کند. لذا سرعت در برخورد با این پرونده‌ها باید به طور جد صورت بگیرد. اما متاسفانه وقتی جریان چپ روی کار است و فسادی رخ می‌دهد جریان راست شروع به داد و بیداد می‌کند و برعکس وقتی جریان راست روی کار است و فسادی رخ می‌دهد جریان چپ شروع می‌کند به داد و بیداد کردن! اینها دلسوزی برای کشور نیست، دلسوزی وقتی است که ما اجازه ندهیم چنین اتفاقاتی اساسا رخ دهد. 

نماینده مردم اراک، با اشاره به این موضوع که اعتماد مردم به نظام بزرگترین پشتوانه است، گفت: نباید اقداماتی صورت بگیرد که اعتماد مردم از دست برود. قبول دارم هرچقدر که با این موارد برخورد شود، این اعتماد به سختی برمی‌گردد. اما وقتی سرعت و جدیت در برخورد را مردم ببینند، حتما دوباره اعتماد خواهند کرد. 

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش