چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۷:۳۵ - ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۲۱۳۵۹
مجلس

افشاگری‎های سریالی تیم‌های قالیباف- رائفی‌پور تا کجا ادامه دارد؟

فساد اصولگرایان, افشاگری‎های سریالی تیم‌های قالیباف- رائفی‌پور
بعد از افشای تراکنش‌های بانکی مشکوک و متهم به پولشویی موسسه مصاف، باید منتظر ماند و دید که گام بعدی رائفی‌پور و جریانی که نمایندگی‎اش می‌کند، چیست؟ افشاگری دیگری در راه است؟ رائفی‌پور با یک رسوایی تازه علیه قالیباف، امتیاز این مرحله را پس خواهد گرفت یا اینکه سرهنگ، استاد را ناک‌اوت خواهد کرد؟

توسعه ایرانی نوشت: در لیست تراکنش‌های بانکی مشکوک و متهم به پولشویی موسسه علی‌اکبر رائفی‌پور، نام یک اکانت توئیتری نیز دیده می‌شود که بیش از ۵۰ میلیون تومان به حسابش واریز شده است.

«شما چه جوری با استاد آشنا شدین؟»؛ این سوال همان اکانت توئیتری است که خودش در پاسخ به آن، توضیح داده ۱۰ سال پیش یک فلش به رفیقش داده که آهنگ‌های جدید برایش بریزد. رفیقش اما دو تا سخنرانی از رائفی‌پور برایش ریخته و او اینگونه با «استاد» آشنا شده است. 

۱۰ سال پیش اما چه کسی فکرش را می‌کرد، «استاد» از سخنرانی‌های شیطان‌پرستی و آخرالزمانی و فراماسونری، پله‌های ترقی را چنان طی کند که یک دهه دیگر، بشود موی دماغ سرهنگ؟!

اسفند پارسال، در ایام انتخابات، منوچهر متکی، وزیر خارجه مخلوع دولت محمود احمدی‌نژاد که حالا منتخب مجلس دوازدهم نیز هست؛ در مصاحبه‌ای وقتی از او پرسیدند نظرش درباره قالیباف چیست؛ قالیباف را «فرمانده موفق در جبهه‌ها، شهردار موفق در اجرا و سیاستمدار دارای حاشیه‌های نسبتا قابل توجه» خواند. درباره علی‌اکبر رائفی‌پور نیز گفت: «آقای رائفی‌پور پرشور اما نیازمند به شناخت جدی‌تر واقعیات است.»

این ویژگی دو طرف، نقش قابل‌توجهی در شکل‌دهی به انتخابات مجلس دوازدهم داشت. رائفی‌پور با همان هیاهویی که متکی آن را پرشوری خوانده، دست روی حواشی نه «نسبتا» بلکه بسیار زیاد آقای رئیس گذاشت و او را مغلوب صحنه انتخابات کرد. 

البته این یک کار تیمی از رقبای قالیباف بود، اما رائفی‌پور و لشکر مجازی‌اش سنگ تمام گذاشتند. تشت رسوایی رئیس مجلس با افشای رشوه‌گیری‌های سنگین نزدیکانش، پول‌پاشی دوستانش در مجلس و بیشتر از همه ماجراهای مربوط به پسرانش چنان از بام افتاد که آرای او نسبت به انتخابات قبلی مجلس تا دو سوم ریزش کرد و خودش نیز با چهار پله سقوط، دیگر نفر اول تهران نبود؛ بلکه نفر چهارم بود.

برگ آس علیه «استاد»

در عوض لیست رائفی‌پور بیشترین کرسی‌های تهران را تصاحب کرد. در کلیت مجلس نیز از ۲۸۶ نماینده فعلی، قریب به ۱۷۰ نفر از آنها در مجلس بعدی حضور نخواهند داشت. بخشی از آنهایی که حذف شدند نیروهای نزدیک به محمدباقر قالیباف هستند و بخش قابل‌توجهی از آنهایی که وارد می‌شوند از نیروهای رقبای قالیباف هستند. 

بدین ترتیب رقبای او از پایداری‌ها گرفته تا جریان انتخاباتی نوظهور رائفی‌پور، باخت را به او تحمیل کردند. 

این اما، تازه پایان راند اول بود. راند دوم و در واقع اصلی هنوز مانده است؛ همان راندی که صدرنشین مجلس را مشخص می‌کند. 

در این مرحله افشاگری‌ها و رسوا کردن‌ها وارد فاز تازه‌ای شده است؛ در این فاز جدید تیم قالیباف یک برگ آس رو کرده تا پته «استاد» را روی آب بریزد و ضربه‌ای کاری به جریان او بزند. 

رائفی‌پور در یکی از مصاحبه‌هایش در ایام انتخابات که تمام پرونده‌های قالیباف را ریخته بود روی دایره تا او را از دایره انتخابات بیرون بیندازد، گفته بود: «حساب کسی که پاک است از محاسبه باکی ندارد. جیبم بسته است دهانم باز است در مقایسه با چیزهایی که می‌دانم چیزی نگرفتم.»

حالا جلیل محبی، عضو مرکز پژوهش‌های مجلس و از نزدیکان قالیباف لیست تراکنش‌ حساب‌های موسسه مصاف، متعلق به علی‌اکبر رائفی‌پور را منتشر کرده تا اثبات کند که جیب رائفی‌پور آنطور که خودش ادعا کرده چندان هم بسته نیست!

در این سند که مجموع رقم تراکنش‌های آن ۱۰۰ میلیارد تومان است، پرداختی‌های مشکوکی دیده می‌شود؛ از جمله پرداخت یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال به حساب کاربری با نام مستعار خورشید که در جریان انتخابات با «حجابِ شل» برای شرکت در انتخابات تبلیغ می‌کرد؛ دیگری واریز پول به حساب زنی اوکراینی به نام الونا واشچنکو که پیشتر در ویدئویی خود را یک نومسلمان شیعه شده و با نام طاهره واشچنکو معرفی کرده بود. 

مبالغی نیز به حساب افرادی به نام‌های حسین رائفی‌پور و ندا رائفی‌پور به چشم می‌خورد که گفته می‌شود از اعضای خانواده علی‌اکبر رائفی‌پور هستند. 

 اتهام سنگین پولشویی و اقدام نمایشی فرزین

رائفی‌پور در ویدئویی نسبتا طولانی در این باره توضیح داده و سعی کرده از خود و موسسه‌اش رفع اتهام کند اما قالیبافی‌ها او و مجموعه‌اش را متهم به پولشویی کرده‌اند. 

کار چنان بالا گرفته که لشکر رائفی‌‌پور بانک مرکزی را خطاب قرار داده‌اند که چگونه تراکنش‌های مالی باید به دست غیر بیافتد. رئیس کل بانک مرکزی بلافاصله تشکیل جلسه داد و بعد اعلام کرد: «دسترسی غیرقانونی به تراکنش‌ها و اطلاعات مالی و بانکی افراد و موسسات بدون دستور قضایی و انتشار آن در فضای مجازی، جرم محسوب می‌شود.»

فرزین همچنین تهدید کرد: «با متخلفان این اقدام غیرقانونی در هر سمت و مقامی که باشند قطعا طبق ضوابط قانونی، برخورد قاطع صورت می‌گیرد.»

این تهدید اما صرفا جنبه نمایشی دارد؛ چراکه در یک جدال سیاسی آنهایی که به چنین اطلاعاتی دسترسی پیدا می‌کنند، از مصونیت کافی نیز برخوردارند!

از همین روست که جلیل محبی نیز تهدید او را جدی نگرفته و صرفا در واکنش به آن نوشته است: «به جای برخورد با افرادی که در بانک‌ها با هیات تحقیق و‌تفحص بانک‌ها همکاری کرده‌اند باید با افرادی که وظایف خود را در زمینه پول‌شویی انجام نداده‌اند برخورد کنید.»

 رسوایی تازه‌ای در راه است؟

حال باید منتظر ماند و دید که گام بعدی رائفی‌پور و جریانی که نمایندگی‎اش می‌کند، چیست؟ افشاگری دیگری در راه است؟ رائفی‌پور با یک رسوایی تازه علیه قالیباف، امتیاز این مرحله را پس خواهد گرفت یا اینکه سرهنگ، استاد را ناک‌اوت خواهد کرد؟

در این باره بسیاری معتقدند قالیباف علی‌رغم این حواشی و وجود رقبایی از جمله منوچهر متکی و مجتبی ذوالنوری، در مجلس دوازدهم نیز بر کرسی ریاست تکیه خواهد زد؛ چرا که از بیرون مجلس حمایت می‌شود. 

صادق زیباکلام در همین باره با بیان اینکه این دعواها بر سر قدرت است، به خبرآنلاین گفته: «به دلیل اینکه همگی «از ما» هستند بنابراین بابت این دعواها نگرانی امنیتی وجود ندارد، کما اینکه در مورد روسیه هم این سیاست وجود دارد.» او همچنین تصریح کرده: «بعید به نظر می‌رسد قالیباف رئیس مجلس نشود.»

آنچه در این میان نادیده گرفته می‌شود اما افکار عمومی است؛ برای افکار عمومی اینکه پیروز این جدال چه کسی است، علی‌السویه است؛ رائفی‌پور یا قالیباف؛ آنچه می‌ماند هجوم این همه اخبار فساد به اذهان جامعه است.

محبوبه ولی

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
به سبک امريکائى ها بروند داخل رينگ تو سر و کله همديگه بزنند
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش