جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
۰۷:۳۵ - ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۲۱۳۵۹
مجلس

افشاگری‎های سریالی تیم‌های قالیباف- رائفی‌پور تا کجا ادامه دارد؟

فساد اصولگرایان, افشاگری‎های سریالی تیم‌های قالیباف- رائفی‌پور
بعد از افشای تراکنش‌های بانکی مشکوک و متهم به پولشویی موسسه مصاف، باید منتظر ماند و دید که گام بعدی رائفی‌پور و جریانی که نمایندگی‎اش می‌کند، چیست؟ افشاگری دیگری در راه است؟ رائفی‌پور با یک رسوایی تازه علیه قالیباف، امتیاز این مرحله را پس خواهد گرفت یا اینکه سرهنگ، استاد را ناک‌اوت خواهد کرد؟

توسعه ایرانی نوشت: در لیست تراکنش‌های بانکی مشکوک و متهم به پولشویی موسسه علی‌اکبر رائفی‌پور، نام یک اکانت توئیتری نیز دیده می‌شود که بیش از ۵۰ میلیون تومان به حسابش واریز شده است.

«شما چه جوری با استاد آشنا شدین؟»؛ این سوال همان اکانت توئیتری است که خودش در پاسخ به آن، توضیح داده ۱۰ سال پیش یک فلش به رفیقش داده که آهنگ‌های جدید برایش بریزد. رفیقش اما دو تا سخنرانی از رائفی‌پور برایش ریخته و او اینگونه با «استاد» آشنا شده است. 

۱۰ سال پیش اما چه کسی فکرش را می‌کرد، «استاد» از سخنرانی‌های شیطان‌پرستی و آخرالزمانی و فراماسونری، پله‌های ترقی را چنان طی کند که یک دهه دیگر، بشود موی دماغ سرهنگ؟!

اسفند پارسال، در ایام انتخابات، منوچهر متکی، وزیر خارجه مخلوع دولت محمود احمدی‌نژاد که حالا منتخب مجلس دوازدهم نیز هست؛ در مصاحبه‌ای وقتی از او پرسیدند نظرش درباره قالیباف چیست؛ قالیباف را «فرمانده موفق در جبهه‌ها، شهردار موفق در اجرا و سیاستمدار دارای حاشیه‌های نسبتا قابل توجه» خواند. درباره علی‌اکبر رائفی‌پور نیز گفت: «آقای رائفی‌پور پرشور اما نیازمند به شناخت جدی‌تر واقعیات است.»

این ویژگی دو طرف، نقش قابل‌توجهی در شکل‌دهی به انتخابات مجلس دوازدهم داشت. رائفی‌پور با همان هیاهویی که متکی آن را پرشوری خوانده، دست روی حواشی نه «نسبتا» بلکه بسیار زیاد آقای رئیس گذاشت و او را مغلوب صحنه انتخابات کرد. 

البته این یک کار تیمی از رقبای قالیباف بود، اما رائفی‌پور و لشکر مجازی‌اش سنگ تمام گذاشتند. تشت رسوایی رئیس مجلس با افشای رشوه‌گیری‌های سنگین نزدیکانش، پول‌پاشی دوستانش در مجلس و بیشتر از همه ماجراهای مربوط به پسرانش چنان از بام افتاد که آرای او نسبت به انتخابات قبلی مجلس تا دو سوم ریزش کرد و خودش نیز با چهار پله سقوط، دیگر نفر اول تهران نبود؛ بلکه نفر چهارم بود.

برگ آس علیه «استاد»

در عوض لیست رائفی‌پور بیشترین کرسی‌های تهران را تصاحب کرد. در کلیت مجلس نیز از ۲۸۶ نماینده فعلی، قریب به ۱۷۰ نفر از آنها در مجلس بعدی حضور نخواهند داشت. بخشی از آنهایی که حذف شدند نیروهای نزدیک به محمدباقر قالیباف هستند و بخش قابل‌توجهی از آنهایی که وارد می‌شوند از نیروهای رقبای قالیباف هستند. 

بدین ترتیب رقبای او از پایداری‌ها گرفته تا جریان انتخاباتی نوظهور رائفی‌پور، باخت را به او تحمیل کردند. 

این اما، تازه پایان راند اول بود. راند دوم و در واقع اصلی هنوز مانده است؛ همان راندی که صدرنشین مجلس را مشخص می‌کند. 

در این مرحله افشاگری‌ها و رسوا کردن‌ها وارد فاز تازه‌ای شده است؛ در این فاز جدید تیم قالیباف یک برگ آس رو کرده تا پته «استاد» را روی آب بریزد و ضربه‌ای کاری به جریان او بزند. 

رائفی‌پور در یکی از مصاحبه‌هایش در ایام انتخابات که تمام پرونده‌های قالیباف را ریخته بود روی دایره تا او را از دایره انتخابات بیرون بیندازد، گفته بود: «حساب کسی که پاک است از محاسبه باکی ندارد. جیبم بسته است دهانم باز است در مقایسه با چیزهایی که می‌دانم چیزی نگرفتم.»

حالا جلیل محبی، عضو مرکز پژوهش‌های مجلس و از نزدیکان قالیباف لیست تراکنش‌ حساب‌های موسسه مصاف، متعلق به علی‌اکبر رائفی‌پور را منتشر کرده تا اثبات کند که جیب رائفی‌پور آنطور که خودش ادعا کرده چندان هم بسته نیست!

در این سند که مجموع رقم تراکنش‌های آن ۱۰۰ میلیارد تومان است، پرداختی‌های مشکوکی دیده می‌شود؛ از جمله پرداخت یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال به حساب کاربری با نام مستعار خورشید که در جریان انتخابات با «حجابِ شل» برای شرکت در انتخابات تبلیغ می‌کرد؛ دیگری واریز پول به حساب زنی اوکراینی به نام الونا واشچنکو که پیشتر در ویدئویی خود را یک نومسلمان شیعه شده و با نام طاهره واشچنکو معرفی کرده بود. 

مبالغی نیز به حساب افرادی به نام‌های حسین رائفی‌پور و ندا رائفی‌پور به چشم می‌خورد که گفته می‌شود از اعضای خانواده علی‌اکبر رائفی‌پور هستند. 

 اتهام سنگین پولشویی و اقدام نمایشی فرزین

رائفی‌پور در ویدئویی نسبتا طولانی در این باره توضیح داده و سعی کرده از خود و موسسه‌اش رفع اتهام کند اما قالیبافی‌ها او و مجموعه‌اش را متهم به پولشویی کرده‌اند. 

کار چنان بالا گرفته که لشکر رائفی‌‌پور بانک مرکزی را خطاب قرار داده‌اند که چگونه تراکنش‌های مالی باید به دست غیر بیافتد. رئیس کل بانک مرکزی بلافاصله تشکیل جلسه داد و بعد اعلام کرد: «دسترسی غیرقانونی به تراکنش‌ها و اطلاعات مالی و بانکی افراد و موسسات بدون دستور قضایی و انتشار آن در فضای مجازی، جرم محسوب می‌شود.»

فرزین همچنین تهدید کرد: «با متخلفان این اقدام غیرقانونی در هر سمت و مقامی که باشند قطعا طبق ضوابط قانونی، برخورد قاطع صورت می‌گیرد.»

این تهدید اما صرفا جنبه نمایشی دارد؛ چراکه در یک جدال سیاسی آنهایی که به چنین اطلاعاتی دسترسی پیدا می‌کنند، از مصونیت کافی نیز برخوردارند!

از همین روست که جلیل محبی نیز تهدید او را جدی نگرفته و صرفا در واکنش به آن نوشته است: «به جای برخورد با افرادی که در بانک‌ها با هیات تحقیق و‌تفحص بانک‌ها همکاری کرده‌اند باید با افرادی که وظایف خود را در زمینه پول‌شویی انجام نداده‌اند برخورد کنید.»

 رسوایی تازه‌ای در راه است؟

حال باید منتظر ماند و دید که گام بعدی رائفی‌پور و جریانی که نمایندگی‎اش می‌کند، چیست؟ افشاگری دیگری در راه است؟ رائفی‌پور با یک رسوایی تازه علیه قالیباف، امتیاز این مرحله را پس خواهد گرفت یا اینکه سرهنگ، استاد را ناک‌اوت خواهد کرد؟

در این باره بسیاری معتقدند قالیباف علی‌رغم این حواشی و وجود رقبایی از جمله منوچهر متکی و مجتبی ذوالنوری، در مجلس دوازدهم نیز بر کرسی ریاست تکیه خواهد زد؛ چرا که از بیرون مجلس حمایت می‌شود. 

صادق زیباکلام در همین باره با بیان اینکه این دعواها بر سر قدرت است، به خبرآنلاین گفته: «به دلیل اینکه همگی «از ما» هستند بنابراین بابت این دعواها نگرانی امنیتی وجود ندارد، کما اینکه در مورد روسیه هم این سیاست وجود دارد.» او همچنین تصریح کرده: «بعید به نظر می‌رسد قالیباف رئیس مجلس نشود.»

آنچه در این میان نادیده گرفته می‌شود اما افکار عمومی است؛ برای افکار عمومی اینکه پیروز این جدال چه کسی است، علی‌السویه است؛ رائفی‌پور یا قالیباف؛ آنچه می‌ماند هجوم این همه اخبار فساد به اذهان جامعه است.

محبوبه ولی

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
به سبک امريکائى ها بروند داخل رينگ تو سر و کله همديگه بزنند
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش