سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۳۰ - ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۲۵۲۳
مجلس

نوریان:

 بیطرف آمده بود که وزیر نشود!

اردشیر نوریان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مردم شهرکرد در مجلس ضمن بیان پشت‌پرده جلسه میدان آرژانتین ۴ نفر از نمایندگان با وزیر پیشنهادی نیرو، تاکید کرد که عدم رای‌آوری بیطرف به دلائل سیاسی نبوده و دغدغه‌های زیست‌محیطی مجلس منجر به اتخاذ این تصمیم جمعی شد.

اردشیر نوریان در گفت‌وگو با  ایلنا، با اشاره به ماجراهای دنباله‌دار رای عدم اعتماد مجلس به حبیب‌الله بیطرف و مسائلی که درمورد برگزاری جلسه ۴ نفر از نمایندگان در ساختمان میدان آرژانتین مطرح شد، گفت: موضوع رای اعتماد به بیطرف تبدیل به موضوعی سهل ممتنع شده است. از طرفی بیان این موضوع بسیار ساده است و از دیگرسو برخی پیچیدگی‌ها به‌خاطر نگاه خاص به این مسئله وجود دارد.

 

علل غیرسیاسی عدم رای‌آوری بیطرف

او گفت: نکته حائز اهمیت این است که رای عدم اعتماد به بیطرف به هیچ عنوان سیاسی نبوده و یک مسئله کاملاً تخصصی است که به عقبه و گذشته عملکرد و مواضعی که در حوزه تخصصی نیرو و به‌ویژه بحث بحران آب و سدسازی‌ها داشت، مربوط است. همچنین عدم رای‌آوری بیطرف به برنامه‌هایی که ارائه شد، ارتباط دارد و این درحالی است که متاسفانه وزیر پیشنهادی نیرو اساساً برنامه مدون و مشخصی در حوزه نیرو، آب و برق ارائه نکرد.

 

بیطرف آمده بود که وزیر نشود!

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نحوه تعامل وزیر پیشنهادی نیرو با نمایندگان و با تاکید بر عدم پاسخگویی بیطرف به سوالات خاطرنشان کرد: آن‌چنان که برخی از دوستان نیز گفته‌اند، آقای بیطرف شخصاً نیز تمایلی به قبول مسئولیت نداشت و به‌قولی آمده بود که وزیر نشود!

 

او اضافه کرد: دفاع ضعیف، عدم پاسخگویی به انتقادها و اشکالاتی که مطرح بود ازجمله مسائلی است که این ظن را تقویت می‌کند که بیطرف برای وزارت نیامده بود.

 

مطالبات نمایندگان در جلسه میدان آرژانتین با بیطرف

نوریان با اشاره به حواشی مربوط به جلسه آرژانتین بیطرف و ۴ نماینده مجلس تاکید کرد: در آن جلسه بنده نیز حضور داشتم و اساساً بحث باج‌خواهی و حرف‌های غیرصحیح که گفته می‌شود، مطرح نیست. در آن جلسه بنده و ۳ نفر از نمایندگان دیدگاه‌های کارشناسی خود را مطرح کرده و تاکید کردیم در برنامه‌های راهبردی وزارت نیرو باید دغدغه‌های زیست‌محیطی را درنظر داشته باشد و حق‌آبه‌ها را افزایش داده و توسعه صنعت کشاورزی را در استان‌های مبدع تولیدکننده آب درنظر بگیرد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: این اهم مسائلی است که در آن جلسه مطرح شد و واقعیت این است که این نکات، نه باج‌خواهی، غیرمنطقی و غیرکارشناسی است و نه مسائل محلی و منطقه‌ایست؛ بلکه مربوط به کل استان‌های کشور است.

 

برگزاری جلسات خارج مجلس نمایندگان و مسئولان معمول است

نماینده مردم شهرکرد در مجلس در پاسخ به سوالی درباره نفس برگزاری جلسات نمایندگان و مسئولان خارج از مجلس و جدا از روال عادی جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی گفت: اولاً که این یک روال عادی و معمول است و در ثانی مهندس بیطرف در کمیسیون‌های تخصصی، فراکسیون‌های سیاسی و تخصصی، صحن علنی و حاشیه صحن حضور پیدا کرده و آن‌جا هم همین مسائل مطرح شده است.

 

نمایندگان برای بیطرف به‌عنوان مدیری انقلابی احترام قائلند

نوریان در پاسخ به این سوال که با این حساب علت برگزاری جلسه آرژانتین چه بود، گفت: آن جلسه صرفاً به‌منظور ارائه راهکار و کمک فکری به بیطرف برای ارائه پاسخ منطقی به این دغدغه‌ها بوده است. درواقع ما به وزیر پیشنهادی نیرو این کمک را می‌کردیم که نمایندگان با خود آقای بیطرف هیچ مشکلی ندارند و اتفاقاً برای ایشان به‌عنوان فردی انقلابی و مدیری توانمند که سال‌ها در حوزه‌های مختلف زحمت کشیده، احترام ویژه قائل هستند اما باتوجه به نحوه تعامل ضعیفی که با مجلس برقرار شده بود، بنا داشتیم دغدغه‌ها را در یک جلسه غیررسمی به‌صورت شفاف بیان کنیم و از بیطرف بخواهیم در نطق دفاعیه خود به این سوالات پاسخی دقیق و شفاف بدهد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به این مسئله که نمایندگان حاضر در این جلسه عمدتاً از استان‌های مناطق زاگرس‌نشین بودند که انتقاداتی را در بحث انتقال آب به استان یزد در وزارت بیطرف داشتند، گفت: مسئله انتقال آب، معضل استان‌های جنوبی، غربی، جنوب غرب، استان‌های مرکزی، استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، استان مازندران و بسیاری دیگر از مناطق کشورمان است که با این مسئله درگیر هستند.

 

مردم خوزستان و چهارمحال بختیاری قربانی اصلی برنامه غیرکارشناسی بیطرف هستند

نماینده شهرکرد در مجلس تصریح کرد: البته این گفته به آن معنا نیست که نمایندگان استان‌های خوزستان و چهارمحال بختیاری در رای عدم اعتماد به بیطرف بی‌تاثیر بوده‌اند. قطعاً نمی‌توان نقش این نمایندگان را نادیده گرفت؛ چرا که مردم این استان‌ها قربانی اقدامات قبلی بوده و با رنج و مشقت مردم در حوزه‌های انتخابیه سر و کار داریم و نمی‌توانستیم اجازه دهیم بار دیگر یک برنامه غیرکارشناسی و غلط بر مشکلات مردم بیافزاید.

 

موضوع عدم رای‌اعتماد به هیچ عنوان سیاسی نبود

او در واکنش به این پرسش که باتوجه به مرز باریک میان مباحث و دغدغه‌های زیست‌محیطی به‌عنوان علت عدم رای‌آوری بیطرف که قاعدتاً باید از سوی جریان اصلاحات به‌عنوان یک جریان سیاسی داعیه‌دار پیشروی و روشن‌فکری مورد استقبال قرار گیرد و کوته‌بینی در مباحث زیست‌محیطی و تقلیل این مسائل مهم به اولویت‌های منطقه‌ای و استانی که طبیعتاً چندان جایگاهی در تفکر اصلاح‌طلبی ندارد، علت عدم رای‌آوری وزیر پیشنهادی نیرو کدام است، گفت: موضوع عدم رای‌اعتماد به هیچ عنوان سیاسی نبود. موضوع کاملاً مربوط بود به مباحث زیست‌محیطی و بحران آب و خلائی که در برنامه‌های بیطرف وجود داشت.

 

نوریان در پایان ضمن ابراز بی‌اطلاعی نسبت به علت بیان مطالبی ازسوی بهروز نعمتی مبنی بر بیان حقایق و پشت‌پرده جلسه آرژانتین در یک مناظره علنی، تاکید کرد که در این رابطه باید از خود نعمتی سوال شود.

 

پشت‌پرده جلسه آرژانتینی‌ها

به گزارش ایلنا، در پی عدم رای‌آوری حبیب‌الله بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو، جواد امام از چهره‌های اصلاح‌طلب نزدیک به بیطرف مدعی شد که غلامرضا تاجگردون نماینده اصلاح‌طلب گچساران و باشت و رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، بهروز نعمتی نماینده اصولگرای تهران و سخنگوی هیات رییسه مجلس، اردشیر نوریان نماینده اعتدال‌گرای شهرکرد و ازجمله اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و فریدون حسن‌وند نماینده اصولگرای اندیمشک و رییس کمیسیون انرژی مجلس در جلسه‌ای با حضور حبیب‌الله بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو اقدام به باج‌خواهی کرده‌اند که این مسئله با تکذیب شدید بهروز نعمتی یکی از این چهار نماینده مجلس روبرو شده بود.

 

 

 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش