پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۴۷ - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۰۲۲۱
مجلس

نماینده مجلس: امنیت زنان در جامعه نباید خدشه دار شود

طیبه سیاوشی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویدئوی پخش شده درباره ضرب و شتم یک زن توسط مامور انتظامی گفت: در این قضیه عده ای ما را متهم به دفاع از بدحجابی می کنند اما بحث اصلا این نیست بلکه بحث بسیار مهم، امنیت زنان است که نباید در جامعه خدشه دار شود.

طیبه سیاوشی عضو فراکسیون امید روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هر چند درباره این ویدئو ان قلت های زیادی وجود دارد اما مشاهده آن، شوک شدیدی به جامعه از جمله خود من وارد کرد؛ در حدی که می توانم بگویم طی این چند سال نمایندگی مجلس از هیچ واقعه ای به اندازه این اتفاق، پیام مردمی دریافت نکرده ام. از پیامهای مردمی در اینستاگرام گرفته تا تلگرام و توئیتر.

 

وی با اشاره به ویدئوی مذکور گفت: باید نخست به این سوال پاسخ گفت که رفتار این مامور چقدر در چارچوب قانون آمران به معروف و ناهیان از منکر مصوب سال ۱۳۹۴می گنجد؟

 

او تصریح کرد: در روانشناسی گفته می شود بعد از نیاز به غذا مهم ترین نیاز انسان، احساس امنیت است. مهم ترین مساله اکنون این است که امنیت زنان در جامعه خدشه دار نشود.

 

سیاوشی ادامه داد: من با ناجا درباره قضیه پیش آمده صحبت کردم و آنها گفتند قرار نبوده چنین کاری صورت گیرد و رویه اینطور بوده که اگر شخصی پوشش خیلی خلاف عرفی داشت به او تذکر داده شود. ضمن اینکه مامور خاطی در وضعیت' انتظار خدمت' قرار گرفته است.

 

وی گفت: البته خوشبختانه اتفاقی هم در این رابطه افتاد که از دید مردم مغفول ماند. آن اینکه وزیر کشور تلویحا از جامعه عذرخواهی کرد و ناجا هم اعلام کرد که برخورد این مامور غلط بوده است.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: در قانون آمران به معروف و ناهیان از منکر به صراحت آمده است که قبل از هر چیز باید جامعه آموزش لازم را در این باره ببیند. سوال این است واقعا چقدر کار فرهنگی متناسب با علم روز در این باره انجام داده ایم؟ چند تیزر جذاب برای حفظ پوشش ساخته و نشان داده ایم؟ صدا و سیما در این باره چه کرده است؟

 

سیاوشی اظهار کرد: متاسفانه سیاستگذاران فرهنگی جوان امروزی را نمی شناسند. نسل جوان مانند گذشته نیست که یکساعت پای موعظه بنشیند و گوش دهد. برای انتقال درست پیام به این نسل باید از روشهای جدید استفاده کرد. باید به شکل مستدل و با ساخت برنامه های جذاب آنها را متقاعد کرد تا در پوشش، عرف جامعه را رعایت کنند وگرنه اجبار ، راه به جایی نخواهد برد.

 

این نماینده مجلس گفت: بعد از بازی بسکتبال ایران و عراق که تعداد زیادی خانم برای تماشای آن حضور پیدا کرده بودند خانمی را دیدم که با فرزند خردسال خود بعد از پایان بازی با آرامش از سالن خارج شد. خیلی خوشحال شدم که این زن می تواند با احساس امنیت کافی به تماشای یک مسابقه ورزشی بیاید. 

 

وی افزود: چند دهه است که با شروع فصل گرما مساله پوشش خانم ها مطرح می شود و متاسفانه انگشت اتهام به سمت خانم های جامعه نشانه می رود اما نتیجه این کار چه بوده و آیا پوشش زنان جامعه بهتر شده است؟ این برخوردها جز انباشت مطالبات بیشتر، عدم اعتماد و ایجاد شکاف در جامعه چه نتیجه ای داشته است؟

 

کمیسیون ویژه فضای مجازی در مجلس تشکیل می شود

وی درباره شبکه اجتماعی تلگرام گفت: تلگرام طی روزهای آینده فیلتر نخواهد شد اما مسئولین حکومتی ملزم به خروج از آن شده اند.

 

سیاوشی ادامه داد: در سفرها و ملاقاتهایی که با مقام های دیگر کشورها از جمله فرانسه داشتیم شاهد بودم که مقامات حکومتی هرکدام در چند پیام رسان اجتماعی عضو هستند. و در کشور نسبتا پرجمعیتی مانند فرانسه هیچ وقت شما ملاحظه نمی کنید که مانند ایران همزمان چهل میلیون نفر عضو یک شبکه اجتماعی مانند تلگرام یا فیس بوک باشند بلکه بخش های مختلف جامعه عضو پیام رسان های متفاوتی هستند که نگرانی های امنیتی ایجاد نمی کند.

 

وی افزود: البته نگرانی ها در این باره زیاد است ولی مردم مقصر نیستند بلکه حاکمیت فرصت های متعدد حضور در شبکه های اجتماعی مختلف را با فیلترینگ از مردم سلب کرده و باعث استقبال ۴۰ میلیونی آنها از یک پیام رسان شده است.

 

سیاوشی گفت: با ایجاد فرصت حضور در شبکه های اجتماعی مختلف می توان از هجوم مردم به تلگرام کاست. از سویی باید شرایطی را ایجاد کرد تا مردم به پیام رسانهای داخلی اعتماد کنند.

 

او تاکید کرد: مجلس هم قرار است کمیسیونی ویژه فضای مجازی تشکیل دهد تا مسائل و قوانین این حوزه تدوین یا بازنگری شود؛ چرا که در این رابطه خلاء قانونی بزرگی وجود دارد. 

 

 

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش