جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۳۷ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۷۶۰۳
مجلس

نماینده مردم کازرون: منشأ اعتراضات از نماز جمعه شروع شد

حسین رضازاده,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده کازرون در پایان جلسه علنی مجلس درباره ناآرامی‌های اخیر این شهر توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایلنا، حسین رضازاده نماینده مردم کازرون در حاشیه صحن علنی مجلس در جمع خبرنگاران درخصوص تجمعات اعتراضی اخیر مردم کازرون گفت: متاسفانه فضای مجازی بعضی از اتفاقات را بزرگنمایی می‌کرد و واقعیت‌ها را منعکس نمی‌کرد. قضیه این بود که دو بخش از شهرستان کازرون به دلیل جمعیت زیاد که شامل ۶ بخش شهرستان کازرون با ۲۸۰ هزار نفر جمعیت می‌شود به دنبال این هستند که به شهرستان انتقال پیدا کنند.

 

وی افزود: نماینده پیشین کازرون مهندس نظری در یک جلسه‌ای که با مردم کازرون داشتند به صراحت اعلام کردند و مشکل را پیگیری کرده و به زودی شما شهرستان می‌شوید. مردم بسیار خوشحال شدند متاسفانه در آن زمان امام جمعه وقت مردم کازرون پشت تریبون صحبت‌های بی‌مورد و بی‌جهتی را در این خصوص به زبان آورد. نماینده آن زمان آقای نظری مساله را به نوعی جمع کرد اما این مطالبات مردم که امام جمعه آن زمان باعث آن شده بود، باقی ماند.

 

 نماینده کازرون یادآور شد: در دوره‌های بعد هم مردم آن مطالبات را از نمایندگان وقت مطالبه کردند. به طوری که نمایندگان بعدی با مردم دیدار کردند و آنها را روشن کردند که در حال حاضر منتظر هستند اسم شهرستان انتخاب شود. این اتفاق حدود ۶ سال پیش افتاد. بعد از این قضایا من به عنوان نماینده مردم کازرون انتخاب شدم.

 

 وی ادامه داد: زمانی که نماینده کازرون شدم شرایط برای اینکه کازرون به عنوان شهرستان انتخاب شود موجود بود و این پیشنهاد به استانداری داده شد. استانداری در حال بررسی بود به طوری که این مطالبه علاوه بر اینکه خواست مردم است مطالبه مسئولان هم هست. اسم شهرستان کوهچنار انتخاب شد که کوه مره به عنوان بخش اول و چنارشایجان به عنوان بخش دوم آن انتخاب شد. این مطالبه مردم و مسئولان بود چراکه مردم و مسئولان بارها گفته بودند ما با چهار بخش نمی‌توانیم جمعیت را اداره کنیم. کازرون در حال حاضر ۲۷۰ هزار نفر جمعیت دارد. شهرستان شدن کازرون به وزارت کشور پیشنهاد شد وزارت کشور هم بررسی کرد که از لحاظ قانونی جزو پیشنهادهایی بوده که تمام مسائل قانونی را رعایت کرده کازرون نسبت به تمام شهرهای استان‌ فارس از لحاظ جمعیت و موقعیت برتری دارد.

 

رضازاده تاکید کرد: مابین تصویب این طرح افرادی وارد شدند که نمی‌خواستند بعضی برای مردم کار کنند در این جریان افراد می‌خواستند دولت را به چالش بکشند. عده‌ای می‌خواستند خودی نشان دهند، عده‌ای دیگر هم ورشکسته‌های سیاسی بودند. این افراد آنچه که دروغ بود به مردم القا می‌کردند تا احساسات آنان را تحریک کنند. آنها به مردم می‌گفتند نماینده و دولت می‌خواهند شما و هویت‌تان را غارت کنند.

 

 وی افزود: منشأ این اعتراضات از نماز جمعه شروع شد. درست از جایی که مردم حرف‌های آنها را باور کردند. من بارها به امام جمعه گفتم شما که حرف‌هایی که می‌زنید صحیح نیست و بعدا از کانال‌هایی می‌شنیدم که برخی می‌گفتند اگر ما این حرف‌ها را نزنیم نمی‌توانیم مردم را تحریک کنیم که به صحنه بیایند.

 

 نماینده کازرون گفت: من به آنها گفتم شما که به امامزاده سیدحسین و نیشابور می‌روید می‌دانید که این مکان‌ها در این طرح نیست اما آنها سکوت می‌کردند. من بارها به آنها گفتم من که نمی‌توانم مقابل خواست مردم بایستم شما آنها را قانع کنید که این طرح علیه آنها نیست و ضرری به آنها نمی‌رساند. نتیجه این مساله این شد که شروع به فضاسازی کردند.

 

وی گفت: فضای کازرون به نوعی بود که به هر سمتی حرکت می‌کردید فضایی علیه شما ساخته می‌شد. افرادی که به مردم دروغ القا می‌کردند با خودشان هم مشکل داشتند. صحبت‌های افرادی که تریبون در دست آنها بود واقعیت نبود و این شروع مشکل بود. با افراد زیادی صحبت کردیم اما آنها باز هم مردم را تحریک می‌کردند و می‌گفتند این طرح غیرقانونی است و می‌خواهند هویت و میراث فرهنگی شما را بگیرند. استاندار و معاون استاندار بارها با مردم صحبت کردند در خصوص مطالبات آنها به آنها وعده دادند مردم خوشحال می‌شدند اما باز هم فردای آن روز به مردم می‌گفتند استاندار دروغ می‌گوید و فضا را ملتهب می‌کردند تا اینکه به فروردین ماه رسیدیم.

 

رضازاده تاکید کرد: در ادامه این ماجرا در فروردین ماه گروه‌هایی در خارج از کشور مردم را به اغتشاشات تحریک می‌کردند تا اینکه روز چهارشنبه عده‌ای جمع شدند و تجمعات به شکل بزرگتری ادامه پیدا کرد. نیروهای امنیتی هم بر حسب وظیفه عده‌ای را دستگیر کردند. ظاهرا باز هم گروهی را تحریک کردند که بروید افرادی که بازداشت شده‌اند را آزاد کنید و کلانتری را آتش بزنید. من معتقدم همه این افراد بی‌گناه هستند. گناهکار آن افرادی هستند که جوانان را تحریک به چنین اقداماتی کردند.

 

 وی گفت: اسناد و پیام‌هایی دارم که اشخاصی در تهران که در کشور مسئولیت دارند گفته‌اند بروید از اجتماعات و تظاهرات مردم عکس و فیلم بگیرید تا جهانی شود. من از آخرین وضعیت طرح خبر ندارم اما می‌دانم مردم کازرون فهیم و شریف هستند و نشان داده‌اند اهل اعتراضات به این شکل نیستند. پس این اعتراضات محرک داشته‌ است. شهرستان کازرون شرایط خاصی دارد.

 

 نماینده کازرون یادآور شد: طبق آخرین آمار طرح در حال بررسی بود که متوقف شد اما توقف طرح ارتباطی با اعتراضات ندارد. اعتراضات به آن شکل بهانه برای چیز دیگری بود. چه کسانی مسئول این اتفاقات هستند؟ یک عده در گروه‌های مجازی، افرادی که مطرح می‌کردند مردم نمی‌گذارند شما تصمیمات کشوری را اجرا کنید افرادی که گفتند مردم کفن می‌پوشند و نمی‌گذارند تقسیمات کشوری اجرا شود. این افراد مسئول اتفاقات اخیر هستند. مقصر کسی نیست که سنگ خورده مقصر کسی است که سنگ را پرتاب کرده است.

 

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
نماینده کازرون به اتفاق امام جمع و فرماندار باهم استعفاه بدن
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش