سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۷ - ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۶۳۲۴
مجلس

میرزایی نیکو: اگر انتقادات نماینده‌ها را هم تحمل نکنیم باید در مجلس را ببندیم

قاسم میرزایی نیکو,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: یک روزی اگر نطق خانم سلحشوری را کسی می‌کرد معلوم نبود چه می‌شد حتی در زمان مجلس ششم اما در حال حاضر سیستم، نظام و حاکمیت هم می‌پذیرند که نقد بشود.

قاسم میرزایی‌نیکو نماینده دماوند و فیروزکوه و عضو کمیسیون شورها و امور داخلی مجلس در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین، با اشاره به حواشی ایجاد شده بعد از نطق دو نماینده اصلاح‌طلب در مجلس گفت: تهدید و توهین نمایندگان از سوی همکارانشان اپیدمی ندارد و زیاد نیست، یک تعداد محدودی، حرف‌هایی را می‌زنند.

 

او ادامه داد: باید به صورت معقول تحمل را بالا برد. ما اگر دایره تحملمان را در مسایل و گرایشات سیاسی بالا نبریم و همین انتقادات را هم تحمل نکنیم باید در مجلس را ببندیم. در قانون اساسی و مجموع آیین نامه‌ها نطق آزاد است و سازمان‌های کنترل‌کننده و نظارتی هم با نطق نمایندگان کاری ندارند. در قانون هم آمده است که نماینده در ۴ سال دوره نمایندگی‌اش مصونیت سیاسی دارد. مگر اینکه نماینده یک کار خاصی و یا توهین ویژه‌ای نسبت به یک شخصی داشته باشد که در این صورت متولی دارد و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در صورت شکایت این موضوع را بررسی می‌کند.

 

این نماینده مجلس تاکید کرد: تعداد نمایندگانی که در مجلس بعد از نطق نمایندگان آنها را توهین و یا تهدید می‌کنند بسیار اندک است. به نظر من همه نماینده‌ها با یک عقلانیت و شعور بالایی با توجه به اینکه شرایط کشور شرایط ویژه‌ای است صحبت‌های مطرح شده در نطق خانم سلحشوری و آقای حیدری را می‌پذیرند و بعید می‌دانم کسی مخالف این صحبت‌ها باشد. ممکن است یک فردی تک پارازیتی را در جایی بگوید اما نتیجه را تغییر نمی‌دهد.

 

در حال حاضر نظام و حاکمیت پذیرای نقد هستند

میرزایی نیکو گفت: یک روزی اگر نطق خانم سلحشوری را کسی می‌کرد معلوم نبود چه می‌شد حتی در زمان مجلس ششم اما در حال حاضر سیستم، نظام و حاکمیت هم می‌پذیرند که نقد بشود. این انتقادات از سر دلسوزی است. هم شرایط تغییر کرده است و هم انفجار اطلاعات آگاهی را بالا برده است. یک خاصیت فضای مجازی این است که کسی نمی تواند دروغ بگوید چون هر حرفی را بزند انعکاسی پیدا می کند. ممکن است برخی بخواهند با جوسازی کاری را پیش ببرند که موفق نخواهند شد و یک مدتی می‌گذرد و عقلانیت حاکم می‌شود.

 

او تاکید کرد: ما هم باید خیلی از مسایل را رعایت کنیم وزرا و رییس جمهور در شرایطی که در حال مذاکره با کشور ها هستند نمی‌توانند خیلی از مسایل را عنوان کنند.

 

یکی از نمایندگان بعد از نطقم به من توهین کرد

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در پاسخ به اینکه آیا تاکنون با واکنش تندی از سوی همکارانتان مواجه شده‌اید؟، اظهارکرد: مورد توهین قرار گرفته‌ام. من نطقی در موافقت با رد بودجه کردم و گفتم چرا بودجه نظامی ما چند برابر بودجه‌های عمرانی است یکی از آقایان روحانی که لباس پیامبر هم بر تن دارد دو برگه کاغذ را برهم چسباند که روی آن نوشته بود "میرزایی ترامپ پیوندتان مبارک!" که همکاران رفتند و این برگه‌ها را از دست او گرفتند.

 

میرزایی نیکو در خصوص انتقاداتی که به فراکسیون امید وارد است، گفت: بخشی از انتقادات به فراکسیون امید درست است. ما دو کمیته سیاسی و کمیته اقتصادی داشتیم که باید بیانیه و راهکار و نقشه راه می دادند و جلسات منظمی را دو کمیته پیگیری نکردند. البته این تقصیر هیات رئیسه فراکسیون نیست، شاکله فراکسیون امید همین نماینده‌ها هستند. بنابراین به نظر می‌رسد یک مقدار مسایل کشور باعث این مسئله شده است. دلیل دیگر هم این است که نمایندگان شهرستان درگیر نان و آب و برق مناطقشان شدند و گرفتاری‌ها بالا رفت و مانع شد که در کمیته‌ها فعالیت کنند.

 

 

اعضای فراکسیون امید یک هدف کلی را دنبال می کنند

او ادامه داد: اعضای فراکسیون امید یک خط کلی را دنبال می کنند لذا به این شکل نیست که فردی کاری را پیش ببریم. فراکسیون امید یک هدف دارد و اعضا آن را پیگیری می‌کنند. برای مثال صادقی حساب قوه قضاییه را دنبال می‌کند، نجفی خودرو و ارز را دنبال می‌کند، فتحی عفو عمومی را پیگیری می‌کند، من قانون احزاب را دنبال می‌کنم و... بنابراین در یک فرایند کلی قدم بر می‌داریم.

 

این عضو فراکسیون امید گفت: برخی به ما حمله و توهین می‌کنند و یک مشکل هم این است که یکسری از بیرونی‌های خودمان به ما حمله می‌کنند که خوابیدید و فشلید و... البته گاها برخی نمایندگان را استثنا می‌کنند در صورتیکه اگر به صورت کلی نگاه کنیم فراکسیون امید حرکت‌های خوبی انجام می‌دهد. نباید بگذاریم فشل بودنی که برخی با آن به دنبال جدایی ما هستند، ایجاد شود.

 

میرزایی‌نیکو تاکید کرد: در فراکسیون امید با تقسیم‌کاری که شده به‌صورت زیربنایی اقدامات خوبی در حال انجام است. در نطق آقای عارف هم همین نکات با یک ادبیات دیگر است. چون به‌هرحال ایشان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی است؛ طبیعی است که نتواند آن‌طور که ما صحبت می‌کنیم صحبت کند. برخی هم در شهرستانشان مشکل‌دارند و شاید نتواند برخی حرف‌ها را بگویند اما به‌هرحال حرف‌ها زده می‌شود، طرح‌ها پیگیری می‌شود و همه یک پیکانی را جلو می‌برند.

 

 

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش