به گزارش سرپوش، الیاس حضرتی نماینده مجلس شورای اسلامی در حساب توییتر خود از استعفای وزیر بهداشت دولت حسن روحانی خبر داد.
وی در حساب توییتری خود نوشت: متاسفانه باخبر شدم، دکتر قاضیزاده هاشمی در اعتراض به کاهش بودجه سلامت، استعفا داده و چند روزی است در جلسات هیات دولت شرکت نمیکند.
وی ادامه داد: وظیفه تمام دلسوزان است که مانع از استعفای ایشان شوند و امیدوارم بهزودی وزیر بهداشت دوباره در دولت حاضر شوند.
اطلاعات جدید از چرایی استعفای وزیر بهداشت
خبرگزاری تسنیم در همین رابطه مینویسد: وزیر بهداشت شنبه دو هفته پیش به دلیل بودجه سلامت برای سال ۹۸ به خصوص عدم تخصیص بودجه تصویب شده برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی از صندوق توسعه ملی، کتباً در نامهای به حسن روحانی رئیس جمهور، استعفا داده است.
این خبرگزاری در ادامه می افزاید: با گذشت حدود ۱۵ روز از استعفای وزیر بهداشت، حسن روحانی تاکنون در این باره پاسخی به نامهی استعفای قاضی زاده هاشمی نداده است اما محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور تلاش کرده که با وساطت، موضوع را حل کند اما وزیر بهداشت اصرار داشته که بودجه تامین دارو و تجهیزات پزشکی باید تامین شود.
قاضی زاده هاشمی بعد از استعفا و تا مشخص شدن وضعیت استعفا، همچنان در وزارت بهداشت مشغول به کار بوده و در هفته پیش ۳ سفر استانی به سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و کهگیلویه و بویراحمد داشته است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس استعفای وزیر بهداشت را تایید کرد
دقایقی پیش حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با خانه ملت، با تایید این خبر که وزیر بهداشت در پی کاهش بودجه حوزه سلامت استعفا داده است، گفت: به نظر میرسد که سازمان برنامه و بودجه زاویهای در مورد سلامت مردم پیدا کرده است، چرا که این مشکلاتی را که به وجود میآورد به مردم صدمه میزند.
هماکنون نمیتوان با این روشی که سازمان برنامه و بودجه در پیش گرفته است، در مملکت بودجهریزی کرد، شعار بودجه عملیاتی را در ظاهر میدهند، اما دقیقا برعکس آن عمل میکنند و این در حالی است که اگر مشکلات مردم را حل نکند، مجبور میشویم مشکلات آنها را با مردم در میان بگذاریم و مردم قطعا مطالبهگر خواهند بود.
ظاهرا دولت میخواهد که مردم را به بهانههای مختلف به خیابانها بکشاند و شاید حوزه سلامت یکی از حساسترین مواضع باشد، کما اینکه شاهد هستیم که در ماههای اخیر مشکلاتی در پی کمبود منابع در بیمارستانها برای مردم به وجود آمده است و کارشکنیهایی صورت میگیرد.
سازمان برنامه و بودجه در مورد مبلغ ۵۰۰ میلیون دلاری که قرار بود به دستور مقام معظم رهبری به بیمهها داده شود هم کارشکنی میکند که باید برای آن فکری اساسی شود و رئیس جمهور برخورد جدی کند و اجازه ندهد که با سلامت مردم بازی شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: استعفای قاضیزاده هاشمی شفاهی بوده است
ذبیح نیکفر لیالستانی در گفتوگو با ایلنا، درباره جلسه امروز کمیسیون بهداشت اظهار کرد: این جلسه به موضوعاتی از قبیل مباحث مربوط به دارو و بحث اعتبارات در این زمینه و همچینی موضوعات مربوط به هلال احمر اختصاص داشت که موضوعاتی از این دست در گذشته هم در این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته است. در حوزه دارو گزارشی نیز ارائه شد. درمورد هلال احمر نیز با حضور آقای پیوندی موضوع بودجه هلال احمر بررسی شد.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: دستگاههای اجرایی در این جلسات شرکت میکنند و نظرات و دیدگاههای خود را نسبت به موضوعات مطرح شده بیان میکنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در جلسه امروز کمیسیون بهداشت درباره استعفای وزیر بهداشت صحبتی به میان آمد یا نه؟، گفت: استعفای قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان به طور رسمی در جلسه امروز مطرح نشد اما آقای وزیر به هر حال نگران اعتبارات بخش درمان و سلامت است.
نیکفر لیالستانی در پاسخ به سوال دیگری که آیا این استعفا به صورت کتبی به دولت تقدیم شده است؟، گفت: تا آنجایی که بنده اطلاع دارم وزیر به صورت شفاهی و کاملا جدی درباره این استعفا با دولت صحبت کرده است که اگر وضع اعتبارات بخواهد به این نحو باشد، استعفا میدهد.
- 21
- 5