شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۵۷ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۶۷۱
مجلس

مجتبی ذوالنوری، هدایت‌الله خادمی و محمدمهدی زاهدی بر امضای خود برای استیضاح اصرار دارند

استیضاح رئیس‌جمهور منتفی شد

استیضاح رئیس‌جمهور,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
طرح استیضاح و عدم کفایت رییس‌جمهوری که بر اساس آخرین آمار منتشر شده در رسانه‌ها ۲۱ امضا داشت به دلیل عدم استقبال نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتفی شد. هرچند که با انتشار خبر منتفی شدن استیضاح هم باز دو سه نفری از امضاکنندگان تاکید کرده‌اند امضای خود را پس نگرفته‌اند. در همین حال از مجلس خبر می‌‌رسد که عمده نمایندگان امضا کننده که حدود ۲۱ نفر بودند، امضاهای خود را پس گرفته‌اند.

به گزارش اعتمادآنلاین، از میان ۲۱ نفری که پیش از این اسامی آن‌ها به عنوان امضاکنندگان استیضاح منتشر شده بود و حالا اعلام شده که امضاهای خود را پس گرفته‌اند، سه نماینده مجلس یعنی مجتبی ذوالنوری، نماینده قم که خود طراح این طرح بوده، هدایت‌الله خادمی نماینده ایذه و محمدمهدی زاهدی نماینده کرمان اعلام کردند که بر امضای خود برای استیضاح اصرار دارند.

 

داستان دومین طرح استیضاح رییس‌جمهوری از کجا آغاز شد؟

یکشنبه ۲۸ بهمن‌ماه خبری منتشر شد که براساس آن برخی از چهره‌های تندرو مجلس به لیدری مجتبی ذالنوری، نماینده قم بار دیگر طرح استیضاح رییس‌جمهوری را به جریان انداختند.

 

این استیضاح که برای دومین بار از طرف این گروه به جریان افتاده دارای ۱۴ محور بود. اعتمادآنلاین همان روز خبر داد که تا آن لحظه فقط ۹ نفر از نمایندگان اصولگرای تندرو طرح استیضاح را امضا کرده‌اند. همچنین تاکید شد که هیات‌رییسه فراکسیون ولایی مجلس هم از مخالفان جمع‌آوری امضا برای طرح استیضاح رییس‌جمهوری هستند.

 

پس از آن و در روزهای بعدی تعداد امضاها کمی بالاتر رفت و ابتدا به ۱۸ و پس از آن به ۲۱ امضا رسید و اسامی آنها هم منتشر شد. به جز مجتبی ذوالنوری افرادی مانند حسینعلی حاجی دلیگانی، جواد کریمی قدوسی، مجید ناصری‌نژاد، جبار کوچکی‌نژاد، عدل هاشمی‌پور، محمدعلی پورمختار، هاجر چنارانی، حسن نوروزی، ذبیح نیکفر، محمدرضا ملکشاهی‌راد، علی‌اکبر کریمی، هدایت‌الله خادمی، ضیاالله اعزازی، علی گلمرادی، ابوالفضل ابوترابی، یعقوب شیویاری، عبدالله سامری، سیدحسین نقوی حسینی، سیدمحمدجواد ابطحی و سیدقاسم جاسمی هم این طرح را امضا کردند.

 

استیضاح تبلیغاتی رییس‌جمهوری

محمود واعظی، رئیس‌دفتر رئیس‌جمهوری در واکنش به مطرح شدن طرح استیضاح رئیس‌جمهور در مجلس با بیان اینکه این یک کار تبلیغاتی است، گفت: این عده در مجلس با همه چیز مخالفت می‌کنند، ما به خاطر احترام به مجلس نمی‌خواهیم موضع روبروی مجلس بگیریم. او تاکید کرد که این کار تبلیغاتی است و فراکسیون‌های مختلف مخالف هستند.

 

ذوالنوری: نمایندگان اصلاح‌طلب گفته‌اند دل ما با شماست

مجتبی ذالنوری نماینده‌ای که طرح استیضاح و عدم کفایت رییس‌جمهوری را به جریان انداخته با حاشیه‌ساز شدن این موضوع وعدم حمایت نمایندگان مجلس در گفت‌وگویی اعلام کرد که نمایندگان اصلاح‌طلب هم به صورت شفاهی با استیضاح رییس‌جمهوری موافقت کرده‌اند.

 

او به نقل از نمایندگان اصلاح‌طلب گفت: این نمایندگان به من می‌گویند «آقای ذوالنور دل ما با شماست، اما امضا نمی‌کنیم چون مشکل پیدا می‌کنیم؛ ولی اگر رئیس‌جمهور را به مجلس کشاندید به استیضاح رأی مثبت می‌دهیم.»

 

همچنین بسیاری از کنشگران سیاسی و فعالان رسانه‌ای اعلام کردند که این طرح صرفا برای خودنمایی است و در شرایط فعلی کشور انجام آن به صلاح نیست.

 

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا در این باره به اعتمادآنلاین گفت: «جریان مشکوک و مسئله‌داری دوست دارد هرازگاهی در گوشه‌ای از کشور جنجالی به راه بیندازد و فضای سیاسی کشور را تخریب کند. این چند نفر در مجلس، عوامل دست آنها هستند و برای خودشان واقعا نمی‌توان هیچ اصالتی قائل شد.»

 

او همچنین تاکید کرد: «اگر راه‌حل مشکلات و معضلات سوال کردن یا استیضاح آقای رییس‌جمهور بود حتما عقلایی در این مملکت وجود دارند که به آن نتیجه برسند. وقتی که شما می‌بینید کار به دست چند فرد ابله سیاسی می‌افتد که قضیه را به این شکل مطرح می‌کنند، یقین بدانید که بزرگان می‌دانند راه حل مشکلات اساسی مملکت چه چیزی و کجاست.»

 

ادامه حاشیه‌های استیضاح در مجلس

ذالنوری بعدتر در حاشیه صحن علنی مجلس در جمع خبرنگاران خطاب به الیاس حضرتی، نماینده تهران گفت: «این آقای حضرتی در رسانه «اعتمادآنلاین» تیتر زده است که فقط ۹ نفر طرح استیضاح را امضا کرده‌اند و این دروغ بود.»

 

الیاس حضرتی هم که حین صحبت‌های ذوالنوری با خبرنگاران در جمع حضور داشت، بلافاصله در پاسخ به ذوالنوری گفت: «راست می‌گویید، تعداد امضاکنندگان ۸ نفر بود ما اشتباهی آن را ۹ نفر زده بودیم. ذوالنوری پاسخ داد: این اشتباه است همان لحظه تعداد امضا کنندگان ۹ نفر بود و این داشت استمرار پیدا می‌کرد. حضرتی نیز پاسخ داد: در آن لحظه ۹ نفر بود حالا شما امضاها را بیشتر کردید.

 

طرحی که عدم استقبال نمایندگان مجلس آن را منتفی کرد

با همه حواشی و جنالی که بر سر این استیضاح به وجود آمد در نهایت اعلام شد این طرح بار دیگر منتفی شده است. براساس این خبر همه امضاکنندگان طرح استیضاح حسن روحانی، رئیس‌جمهور به‌دنبال پس گرفتن امضای خود هستند.

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش