دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۴ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۱۵۸۱
مجلس

جعفرزاده‌ایمن‌آبادی:

عارف به هشدارهای فراکسیون امید توجهی نکرد

جعفرزاده‌ایمن‌آبادی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
جعفرزاده ایمن آبادی با اشاره به انتخابات هیات رئیسه مجلس می‌گوید: افرادی که باعث پایین آمدن علی مطهری از هیات رییسه شدند، پشیمان خواهند شد زیرا او من‌بعد آزادانه و قوی‌تر از حقوق مردم دفاع خواهد کرد.

روز گذشته انتخابات سال چهارم هیات رییسه مجلس دهم برگزار شد و علی لاریجانی توانست برای دوازدهمین سال متوالی کرسی ریاست مجلس را تصاحب کند.

 

تنها تفاوت رای‌گیری امسال با انتخابات سال گذشته این بود که عبدالرضا مصری از فراکسیون ولایی موفق شد کرسی نواب دوم هیات رییسه مجلس را از علی مطهری که عضو فراکسیون امید است، بگیرد.

 

بسیاری بر این باورند که اگر عارف در انتخابات رییسه در مقابل لاریجانی ظاهر نمی‌شد کرسی علی مطهری حفظ می‌شد و این یک اشتباه استراتژیکی بود که فراکسیون امید به آن دچار شد.

 

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نایب رییس فراکسیون مستقلین به رویداد۲۴ گفته تغییرات در ترکیب هیات رییسه مجلس یک امر طبیعی است. برخی از افراد همیشه به روش و منش فراکسیون مستقلین ایراد می‌گیرند در حالی که خوب است این افراد بدانند که کنگره آمریکا هم فراکسیونی به نام مستقلین دارد. قرار نیست حتماً افراد در مجلس زیر یکی از دو پرچم جریان‌های سیاسی باشند.

 

وی افزود: فراکسیون مستقلین از همان بدو امر کارش مشخص بود. از این‌رو برای انتخابات سال آخر هیات رییسه مجلس همه راه‌ها را رفتیم تا بتوانیم با فراکسیون امید ائتلاف کنیم. کاملاً روشن بود که اگر فراکسیون امید همه توان خود را برای تصاحب ریاست مجلس خرج کند، دیگر کاندیداهای آن‌ها هم آسیب خواهند دید. اصولگرایان یا همان فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس این موضوع را تمام و کمال درک کردند و به جای تمرکز بر کرسی ریاست مجلس روی به تصاحب دیگر کرسی‌های هیات رییسه آوردند.

 

نماینده رشت تصریح کرد: به هر تقدیر انتخابات هیات رییسه مجلس برگزار شد و پیش بینی ما هم درست از آب درآمد و علی مطهری یکی از کاندیداهای فراکسیون امید که سه سال نواب دوم هیات رییسه مجلس بود نتوانست رای لازم را برای این سمت کسب کند. انصافاً فراکسیون مستقلین پیش از شروع انتخابات خیلی تلاش کرد که چنین اتفاقی نیفتد ولی با رویکردی که فراکسیون امید در پیش گرفت این اتفاق به واقعیت تبدیل شد. البته موضوع دیگر که به این اتفاق کمک کرد تشکیلاتی کار کردن فراکسیون نمایندگان ولایی بود و ما دیدیم که چطور آن‌ها تا لحظه آخر روی افرادی که رای‌شان متزلزل بود کار کردند که در نهایت منجر به رای‌آوری آقای مصری شد.

 

جعفرزاده در ادامه گفت: آقای لاریجانی یکی از افراد لیست امید برای راهیابی به مجلس دهم بود و ای کاش فراکسیون امید از همان شروع مجلس طوری عمل می‌کردند که آقای لاریجانی در طرف مقابل آن‌ها قرار نمی‌گرفت. اکنون باید پرسید مواضع آقای عارف به نفع چه گروهی رقم خورد؟ غیر از این است که اکنون آقای لاریجانی به اصولگرایان بدهکار است؟

 

این عضو فراکسیون مستقلین مجلس در پاسخ به اینکه آیا شکست عارف و مطهری به انتقال پیام آن‌ها به جامعه که ما در مجلس اکثریت نیستیم کمک خواهد کرد؟ گفت: من این حرف را قبول ندارم زیرا با فیلتر شورای نگهبان هیچ وقت اصلاح طلبان نمی‌توانند اکثریت مجلس شوند. پس اگر حرفشان این است دیگر نباید برای ورود به مجلس تلاش کنند. مردم اگر یک نفر را هم به مجلس بفرستند از آن یک نفر توقع پاسخگویی دارند و نمی‌شود با بیان اینکه ما در اقلیت هستیم از پاسخگویی فرار کنند.

 

جعفرزاده افزود: در جلسه فراکسیون امید آقای تابش، تاجگردون و مطهری به آقای عارف تذکر داده بودند که آمدنش به صحنه هزینه‌هایی برای فراکسیون دارد اما گوش شنوایی برای عمل به این دغدغه‌ها نبود. آقای عارف در فراکسیون امید سخنرانی و سپس برای حضور در کرسی ریاست مجلس اعلام آمادگی کرد و این موضوع را به رای گذاشتند در حالی که بهتر بود آقای عارف از اعضای فراکسیون خود می‌پرسیدند که اگر من برای رقابت در این کرسی کاندیدا شوم رای خواهم آورد یا نه؟

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: من با اینکه عضو فراکسیون مستقلین هستم اما به آقایان پزشکیان و مطهری رای دادم. آقای مطهری همیشه برای من یک الگو بوده و من به حریت و آزادگی آقای علی مطهری هم افتخار می‌کنم و هم غبطه می‌خورم و ای کاش در مجلس چهار، پنج نفر دیگر مثل آقای مطهری حضور داشتند. آقای مطهری هیچ وقت به اینکه آیا دور بعد هم در مجلس باشد یا نه یا اینکه اظهارنظرهایش باعث ردصلاحیتش شود فکر نکرده و هر کجا احساس کرده حق است حرفش را بدون لکنت گفته است. اینکه آقای مطهری از پایین مجلس به هیات رییسه برود یا از هیات رییسه به پایین بیاید نه چیزی به او اضافه می‌کند و نه چیزی از او کم می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد: من ضمن اینکه از عدم راهیابی آقای مطهری به هیات رییسه ناراحتم اما باید بگویم شاید پایین آمدن ایشان سبب خیر هم شود زیرا زمانی که او در جایگاه هیات رییسه حضور داشت با معذوریت‌هایی روبرو بود و حتی در این خصوص فشارهایی هم از سوی آقای لاریجانی به ایشان وارد می‌شد که در این جایگاه یکسری ملاحظاتی رعایت شود. تصور من بر این است که در ادامه، افرادی که باعث پایین آمدن علی مطهری از هیات رییسه شدند، پشیمان خواهند شد زیرا او از این به بعد آزادانه و قوی‌تر از حقوق مردم دفاع خواهد کرد.

 

 

  • 20
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش