جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۵۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۶۷۶۱
مجلس

هاشم‌زایی: چرا اینقدر در زندگی و کار مردم دخالت می‌کنید؟/ جعفرزاده ایمن‌آبادی: در روزگار تحریم‌ها و تهدیدها نباید سربه‌سر مردم گذاشت

عبدالرضا هاشم زایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک عضو فراکسیون امید مجلس با بیان این‌که «مخالفان دولت در صدد ساقط کردن دولت به روش‌های خطرناک هستند» گفت: باید از آن‌ها پرسید که چرا فکر می‌کنید زمین خوردن دولت آسیبی به نظام نمی‌رساند؟

به گزارش ایسنا، عبدالرضا هاشم‌زایی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز یکشنبه ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع) اظهار کرد: نسل اول انقلاب از ابتدای ورود امام خمینی (ره) به ایران تا به همین امروز مسئولیت داشتند. سوالاتی بی پاسخ برای خودم وجود دارد. امیدوارم که در آینده دوستان یا صاحب نظران پاسخ سوالات این جانب را بدهند. ما جوانانی بودیم که ۴۰ سال پیش با هزار امید و آرزو سکان حکومت را در دست گرفتیم اما درک درستی از مفهوم دولت مدرن نداشتیم. این ناآگاهی با گذشت زمان رو به واگرایی رفته و هم اکنون مبدل فاصله شده است. چرا سعی نکردیم این شکاف‌ها را پر کنیم؟

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید به حریم شخصی و زندگی خصوص مردم معتقد است: ما در عرصه خصوصی زندگی و کسب و کار مردم حضوری پر رنگ داریم و در پوشش، معاشرت، الگوبرداری و هنجارسازی‌ها و کسب و کار مردم مداخله می‌کنیم. عقب نشینی موضعی و موسومی ما نیز ناشی از پیشروی‌های نسل جدید است؛ چرا تا این حد به زندگی و کسب و کار مردم دخالت می‌کنیم؟

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود: نظام ما طی چهار دهه، هم و غم خود را صرف مبارزه پیگیر با فساد کرده است ولی چرا با وجود این همه برخورد قضائی و امنیتی موفق نبوده‌ایم؟ انباشت مشکلات کشور در شماری از حوزه‌ها از آستانه بحران گذشته است.

این عضو فراکسیون امید مجلس با اعتقاد به «تضاد میان دغدغه و اولویت اصلی تصمیم گیران با دغدغه و اولویت اصلی مردم» پرسید: مردم کجای تصمیم گیری‌های ما قرار دارند؟ گروه‌های سیاسی مدام از مردم مایه گذاشته و نظر خودشان را به عنوان نظر مردم عنوان می‌کنند به راستی چگونه می‌توان نظر مردم در مورد سیاست‌های کلان کشور دریافت کرد؟ آیا رفراندم راه حل خوبی است؟

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه نطق خود هم‌چنین ابراز عقیده کرد: سیاستمداران ما به علوم پایه احترام گذاشته و با تفوق دانش غرب در این عرصه مشکلی ندارند. اما همین گروه در علم بودن علوم اجتماعی تشکیک می‌کنند و اصول اولیه اقتصاد را برنمی‌تابند و از چنگ زدن به آموزه‌های علمی سرباز می‌زندند. چرا از علوم اجتماعی گریزان هستیم؟

وی گفت: جریان مخالف دولت تلاش می‌کنند که بخش‌های مخاطره آمیز تصمیم‌های بزرگ به دولت واگذار شود تا در صورت عدم موفقیت دولت، تبرئه شوند. مخالفان دولت در صدد ساقط کردن دولت به روش‌های خطرناک هستند. باید از آن‌ها پرسید که چرا فکر می‌کنید زمین خوردن دولت آسیبی به نظام نمی‌رساند؟

وی با اشاره به وابستگی رشد و اشتغال تاکید کرد: اگر رشد اقتصادی اتفاق بیفتد اشتغال هم حاصل می‌شود اشتغال بدون رشد اما به معنای اتلاف منابع است. چرا اصرار بر ادامه این مسیر داریم؟

هاشم زایی با اشاره به تحریم و تأثیرات آن تصریح کرد: تحریم بنیه اقتصادی کشور را نحیف و سفره مردم را کوچک می‌کند تا مردم را به ستوه آورد چاره کار در دست سیاستمداران است تا برای این فرسایش سیاسی چاره بیندیشند برای گرفتن تصمیمات مهم هیچ زمانی بهتر از روزهای سخت نیست. چرا درباره باز تعریف منافع ملی اقدام نمی‌کنید؟

نماینده مردم تهران در مجلس ضمن تاکید به بازنگری قانون اساسی و با بیان این‌که «شکی نیست که قانون اساسی ما، حفره‌هایی دارد در این زمینه بحث‌های زیادی مطرح شده است» پیشنهاد داد: بهترین زمان برای بازنگری در قانون اساسی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ است تا نامزدها از لحاظ ملی در یک رفراندم واقعی بتوانند راهکارهای خود را به مردم ارائه کنند.

این عضو فراکسیون امید مجلس در پایان نطق خود با اشاره به انتخابات سال ۸۷ و اثرات ناشی از حوادث پس از آن پرسید: آیا وقت آن نرسیده که از خود بپرسیم ۱۰ سال حصر موسوی، کروبی و رهنورد چه منافعی برای نظام داشته است و یا چرا سید محمد خاتمی ممنوع التصویر است؟

جعفرزاده ایمن‌آبادی: در روزگار تحریم‌ها و تهدیدها نباید سربه‌سر مردم گذاشت

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین، ضمن انتقاد از سخت‌گیری‌های اجتماعی در شرایطی کنونی کشور، گفت: با توجه شرایط فعلیِ کشور که با انواع و اقسام تحریم‌ها و دشمنی‌های بین‌المللی مواجه است، باید تنش‌های داخلی را به حداقل رساند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: برخورد قهری  با بخشی از جامعه در شرایط فعلی اصلا عقلانی نیست.

جعفرزاده به تاثیر این نوع برخوردها بر ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت تاکید کرد: اقدامات غلط ما هم شکاف میان مردم و حاکمیت را بیشتر می‌کند، هم عقده‌ها و کینه‌هایی پدید می‌آورد که در مجموع خوب نیست.

وی افزود: وقتی مردم با مشکلات فراوان اقتصادی و تورم و بیکاری دست و پنجه نرم می‌کنند و گرفتاری‌های بی‌شماری دارند نباید سربه‌سر مردم گذاشت و با تشدید سخت‌گیری‌ها آنان را به خشم رساند.

این نماینده مجلس در خصوص علت برخوردهای غلط با مردم گفت: نبود آموزش و بی‌اطلاعی از علل برخورد غلط است، و اینکه ما نمی‌دانیم طرفی که روبه‌روی ماست در انجام این جرم چقدر تقصیر دارد و به خاطر قصور خود حاکمیت، حکومت و اجتماع است که این فرد در این مسیر افتاده، نادیده گرفته می‌شود.

  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش