به گزارش فارس، حجتالاسلام نصراله پژمانفر امشب در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی در امامزاده غیاث الدین محمد برگزار شد، اظهار کرد: موضوع قرآن و عترت در فراکسیون قرآن و عترت قرآن بهصورت ویژه مورد توجه است و تلاش کردیم بتوانیم این کار را در کشور بهخوبی انجام دهیم.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اینکه متأسفانه با پایان دوره متوسطه و حتی ورود به دانشگاه برخی از افراد مهارت روانخوانی قرآن را بهدست نمیآورند از امضای تفاهمنامهای در این خصوص خبر داد و گفت: با رئیس آموزشوپرورش قراردادی بستیم که هرکس در دوره متوسطه فارغ التحصیل میشود به شرطی مدرک دیپلم به او داده شود که مهارت روانخوانی قرآن را مهارت داشته باشد، اما این ضعف ماست.
وی افزود: با وزیر بهداشت، وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی و دیگر مجموعهها و دستگاههای استخدامی صحبت کردیم که در این امر ما را همراهی کنند.
پژمانفر افزود: هدف ما این است که در انتهای سال ۹۹ کسی را نداشته باشیم که سواد خواندن و نوشتن داشته باشد اما سواد روخوانی متن قرآن را نداشته باشد، این اولین مسئلهای است که تا حدودی کار جلو رفته و با وزارت آموزشوپرورش تفاهمهایی هم صورت گرفته است.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اشاره به بیانات رهبری در خصوص لزوم تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور، خاطرنشان کرد: این امر بدون حرکت برنامهریزی شده به هدف نمیرسد به همین دلیل این مسئله را در شورای فعالیتهای قرآنی مطرح کردیم تا بتوانیم از ارشاد، اوقاف، سازمان تبلیغات و دیگر نهادها استفاده کنیم اما این کافی نیست و احتیاج به مشارکت مردم در ارتباط و انس با قرآن دارد.
تأمین هزینههای حفظ و آموزش قرآن برای یک فرد، یا تأمین نیمی از این هزینه، مسئله دیگری بود که وی به آن اشاره کرد و گفت: این امر کاری پسندیده و باقیات و صالحات است و ما را در پرورش جامعهای قرآنی همراهی میکند.
پژمانفر افزود: در این مسیر مشکلاتی داریم و این راه افق روشنی ندارد، اما چیزی که مطلب لایزال است و میتواند اثر فوقالعادهای داشته باشد، همت و تلاش مردم است.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی عنوان کرد: امروز چیزی که میتواند از کودک و نوجوان و دختر و پسر ما مراقبت کند، قرآن است.
وی بیان کرد: در فراکسیون قرآن و عترت برنامهریزی کردیم و برای هر استان رابط قرآنی قرار دادیم و یکی از نمایندگان هر استان رابط قرآنی استان است، امیدواریم با این کار بتوانیم در خدمت گروهها باشیم.
تلاوت خوب مقدمهای برای فهم معارف و تخلق به اخلاق قرآنی
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی نیز در ادامه گفت: با زحمات اساتید قرآنی روز به روز شاهد بروز و ظهور نخبگان قرآنی استان در عرصههای بین المللی هستیم و در چند سال اخیر نخبگان قرآنی ما به لحاظ رتبهآوری در رتبههای برتر قرار دارند.
حجتالاسلام محمد احمدزاده بیان کرد: همه ساله یک نفر از این استان نمایندگی داشته و رتبه بینالمللی کسب کرده است، البته همه این مسائل به برکت عنایت امام رضا علیه السلام و مضجع منور ایشان است.
وی متذکر شد: تلاوت خوب و قرآنخوانی خوب، هدف و مقصد نیست بلکه مقدمهای برای فهم معارف و تخلق به اخلاق قرآنی است.
- 15
- 3
کاربر مهمان
۱۳۹۸/۸/۱۷ - ۱:۵۷
Permalink