سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۱۳۳۰
مجلس

توهین بی‌سابقه رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس به رییس جمهور

توهین به رئیس جمهور,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

به گزارش خبر فوری، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در توییتی نوشت: آقای روحانی اگر سیستم انتخابات کشور انتصابی بود، امروز فرد ناتوان، ناکارآمد و بی کفایتی مانند تو، بر کرسی ریاست جمهوری تکیه نزده بود.

توهین به رئیس جمهور,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

khabarfoori.com
  • 20
  • 11
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۲۱
غیر قابل انتشار: ۲۴
جدیدترین
قدیمی ترین
آقای ذالنور:اگر شما شیعه علوی بودید حتما مصالح اسلام وانقلاب رادر نظر می گرفتیدواینقدر بی ادبانه صحبت نمی کردید
خیلی نابخردانه است که این آقای رییس کمیسیون متوجه نیست وقتی به این حجم واین شدت صلاحیت افراد رد میشه و فقط طیف خاصی میتونن کاندید وتایید بشن اگر اسمش انتخابات انتصابی نیست پس چیه و ماهم البته قبول داریم بین بد وبدتر در دوران روحانی به بد رای دادیم چون گزینه دیگری نبود وآن هم انتخاب ازاد نبود چرا که در انتخابات همه طیف ها ی موافق و مخالف باید شرکت کنند نه هر کس که گزینش شورای نگهبان شد و در طول دوران چهل ساله نبوده است دوره ای که فی الواقع انتخاب ازادی رخ داده باشد پس کلاه خود را قاضی کنیم وبجای دامن زدن به حرفهای بی اساس اینگونه اقدام به طرح رفراندوم بکنیم اینکه مردم با اکراه به پای صندوق سرنوشت خود می آیند نیاز به همه پرسی دارد اینکه مردم نمیدانند در انتخابات به چه طیف از افراد میتوانند رای دهند نیاز به رفراندوم دارد اینکه حکومت باید پاسخگو باشد به این حجم از فقر و مسکنت واختلاس نیاز به رفراندوم دارد اینکه جوان امروز مثل پدر چهل سال پیش خود فکر نمیکند نیاز به رفراندو دارد به داد مردم برسید قبل از آنکه همه چیز از چشم مردم بیافتد.
در کشور ما ازادی رسانه هم حتی یکدرصد نیست نمونه اش اینجا که از ۴۰تا پیام که مردم گذاشتن یعنی یکیشون هم قابل انتشار نیست؟همه اش فحش وخلاف قانونه؟!
وقتی چهل ساله به اذعان تمام مسئولین کشور اقتصاد ما وابسته به نفت بوده ویکدفعه تحریم شدیم انتظار داشتید که روحانی معجزه بکنه ،بنظرم بی کفایت نیست چون در شرایط غیر تحریم خیلی موفق بود
بنظرم هیچ رییس جمهوری درطول تاریخ ایران مظلومتر از روحانی نبوده واقعا مظلومه که هیچی رو در نظر نمیگیرید وفقط ایسون رو بیکفایت میدونید ما همه میدونیم اصل مشکل اقتصادی از تحریمه
ذالنوری تورو به خدا ولمون کن فقط قانونی تصویب کنید پیاز بشه همون هزارتومن سال قبل ،هیچی نمیخوایم ماشینو فقط خودتون سوار بشید خونه رو هم خودتون بشنید مارو با چهار کیلو سیب زمینی وپیاز اواره کنید
من به ابن نتیجه ریسیدم شماها بجای اینکه متحد باشید وبدبختیهای مردم رو اصلاح کنید تو این اب گل الود هم به دنبال گرفتن ماهی هستید بابا ول کنید ما رو نجات بدید پراید ۶۰میلیون هم دست رییس جمهور بود یا دو روز بعد تحریم نفت ودلار اینجور شد؟؟؟؟!!!فکر کردید مردم هیچ نمیفهمن صد سال پیش که نیست
اقا این حزب بازی و ..روکنار بزارید بخدا از فشار اقتصادی استخونامون خورد شدن خب هر از همه جا بیخبری هم میدونه مشکل اصلی ما تحریمهاست نه رییس جمهوری که چهار سال اولش مملکت هیچ مشکلی نداشت چجور شد یکدفعه بعد تحریمها نالایق وبی کفایت شد؟؟؟؟!!!!
اقای ذوالنوری طوری حرف میزنی انگار دوره ی احمدی نژاده که همه چیز گل وبلبل بود مثل اینکه خبر نداری الان بزرگترین اقتصاد جهان تقریبا تمام درهای صادرات و واردات وبانک مرکزی و نفت و...رو برومون بسته ،اگه تو بودی یا اقای رییسی معجزه ای شکل میگرفت از کفایت فراوانتون؟
اگه واقعا در کشور ماانتصاب نیست الان این اقای ذوالنوری بخاطر اینجور اهانت وتهمت های سنگینی باید به کمیسیون نڟارت بر اخلاق نمایندگان احضار بشه ورییس قوه قضاییه هم که داعیه دار مبارزه باظلم هست پرونده براش تشکیل بده اما کو کجاست؟؟؟؟؟!!!!!
واقعا نمیشه اینجور راحت به انتخاب ۲۵ملیون ایرانی اهانت کرد چون این به خود ۲۵میلیون نفر برمیگرده نباید بی انصاف هم بود اگه واقعا تو این شرایط تحریم وسیل وزلزله که بی سابقه ترین اوضاع در تاریخ ایران بوده اون کسی که شما دوست دارید میومد الان وضع مملکت بهتر بود؟!!!!!هی بگید تقصیر برجامه ما که قطعا میدونیم برجام هیچ مشکلی نداشت بلکه برکاتی هم داشت واگه این برجام هم نبود چه بسا یکسال زودتر وشدیتر تحریم میشدیم وحتی جنگ و...میشد همه ش موقع مذاکرات جلیلی رو مثال میزنید که اون موقع خیلی شرایط استراتڗی کشور متفاوت بود
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش