دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۲۰:۴۷ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۲۹۰۵
مجلس

جعفرزاده ایمن آبادی: ۵۰ درصد کادر درمانی گیلان مبتلا به کرونا هستند/ قبرستان‌ها دیگر جا ندارند، اجساد روی هم دفن می‌شوند

غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
جعفرزاده نماینده گیلان با اشاره به آمار فوتی‌ها و مبتلایان ویروس کرونا می‌گوید شرایط استان بسیار وخیم است و آمارهایی که داده می‌شود درست نیست، زیرا از بسیاری از افرادی که فوت می‌شوند تست کرونا نگرفته‌اند اما آن‌ها با علائم کرونا فوت می‌شوند.

ویروس کرونا در کشور درحالی همچنان جان مردم را می‌گیرد که سیاست یک بام و دو هوای مسئولین تمامی ندارد. تا این لحظه آمار‌های رسمی از ابتلای نزدیک به ۶ هزار نفر و فوت ۱۴۰ نفر حکایت دارد و بسیاری از ادارات و سازمان‌ها کامان در حال فعالیت هستند و منعی در آمد شد آن‌ها برقرار نشده است.

بیمارستان‌ها به دلیل حجم بالای بیمار، دیگر امکان و توانایی پذیرش بیمار جدید را ندارند و کمبود امکانات باعث تشدید شرایط برای مردم و کادر درمان شده است. خبرهای غیر رسمی حاکی از این است که در بسیاری از استان‌ها مانند قم، تهران، گیلان و مازندران تعداد فوتی‌ها براثر ابتلا به کرونا بسیار زیاد است اما از آنجایی که از همه افراد تست کرونا گرفته نمی‌شود، روزانه اجساد زیادی را با علائم کرونا دفن می‌کنیم که در آمارهای رسمی مشخص نمی‌شوند.

۵۰ درصد کادر درمان به ویروس کرونا مبتلا هستند

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی به رویداد۲۴ می‌گوید: ابتدا باید بگویم که همه مسئولان درحال زحمت کشیدن هستند و باید از آن‌ها قدردانی کرد، اما امکانات کم است. ما دستگاه تنفس‌ساز، تخت آی سی یو، ماسک و لباس محافظ نداریم.

او می‌گوید: برایم جالب است که شاید روزانه ۱۰ هزار ماسک n۹۵ مصرف داریم و صریح بگویم که نمی‌توانیم جان کادر درمانی خودمان را تامین کنیم، زیرا با کمبود‌های بسیاری مواجه هستیم و شرمنده آن‌ها هستیم و اگر بگویم که ۵۰ درصد کادر درمانی استان ما مبتلا به کرونا هستند، خلاف نگفته‌ام.

قبرستان‌ها دیگر جا ندارند 

جعفرزاده ادامه داد: با صراحت بگویم که آمار‌هایی که از تعداد مبتلایان و فوتی‌ها بر اثر کرونا داده می‌شود راست است، اما درست نیست. زیرا ما از همه تست نمی‌گیریم پس بنابراین افرادی که مشکوک هستند یا با علائم کرونا فوت می‌کنند در آمار‌ها نیستند. قبرستان‌ها جا ندارد و اجساد روی هم دفن می‌شوند. نمی‌خواهم وحشت و نگرانی ایجاد کنم اما باید صراحت داشته باشم و بگویم افراد زیادی با علائم کرونا در استان فوت شدند، اما چون تست نداده‌اند در آمار محسوب نمی‌شوند. به نظرم روزانه فقط ۳۰ الی ۴۰ نفر در استان جان خود را در اثر این بیماری از دست می‌دهند و آمار واقعی نیست. نبودن یک آمار واقعی باعث شده که عمق فاجعه مشخص نباشد و متاسفانه آمار مبتلایان و فوتی‌ها روز به روز به صورت تصاعدی بالا می‌رود.

چرخه تولید بیمار متوقف نشده است/ اختیارات استانداران باید زیاد شود 

این نماینده مجلس با بیان اینکه چرخه تولید بیمار در گیلان متوقف نشده است، تصریح کرد: باورتان می‌شود که ما در چنین شرایطی در شهر ترافیک داریم؟! مردم از شهر‌های دیگر به این استان آمده‌اند و شهر شلوغ است. ما امکانات نداریم و بیمارستان‌ها دیگر امکان پذیرش بیمار ندارند، زیرا ظرفیت آن‌ها پر شده است. درباره قرنطینه شهر باید بگویم که رئیس جمهور باید اختیارات استانداران خود را زیاد کند.

او می‌گوید: متاسفانه روند بورکراسی در کشورما بسیار زیاد است. به طور مثال برای ورود مواد شوینده به استان می‌گویند معاونت سازمان غذا و دارو باید دستور بدهد، این سازمان می‌گوید معاونت استان باید بگوید و .... اکنون بیشترین اختیار‌ها را باید به استانداران بدهند. استانداران حتی اختیار ندارند اصناف غیر ضروری که حتی در تولید بیمار هم نقش دارند را تعطیل کنند. دولت باید برای استان‌های پیک مانند قم، مازندران و گیلان را بیشتر کند و بدون اینکه بخواهد منتظر جلسه هیات دولت و دستور‌های آن‌ها باشد خودش با هماهنگی‌های لازم امور را پیش ببرد.

تعداد مبتلایان و فوتی‌ها به صورت تصاعدی در حال رشد است

جعفرزاده ادامه داد: این منطق رئیس جمهور برای دایر بودن برخی از مراکز را درک نمی‌کنم. اگر ما کشور را تعطیل کرده بودیم، می‌توانسیم این بیماری را تا حد زیادی مهار کنیم نه اینکه روند عادی آمد و شد را داشته باشیم. بیماری به هیچ عنوان کنترل نشده است و به صورت تصاعدی در حال رشد است.

نماینده مردم رشت می‌گوید: مردم اسیر شده‌اند و شخصا روزانه مراجعان زیادی داریم که باید پیگیر بستری، دفن و ... آن‌ها باشیم. شرایط خوب نیست. از سوی دیگر می‌خواهم دولت را درک کنم و نمی‌توانم یک طرفه قضاوت کنم؛ امکانات ما کم است، اما با همین امکانات کم هم می‌توانستیم تا حدودی این بیماری را مهار کنیم.

او ادامه می‌دهد: شرایط استان‌ها با یکدیگر متفاوت هستند و دایر بودن ادارات نیز در هر استان فرق می‌کند. بیمارستان‌های ما دیگر امکان پذیرش ندارند و به دلیل پر شدن ظرفیت بیمارستان‌ها ما در خانه‌ها بیماران را بستری کرده‌ایم. حتی استراحت‌گاه ورزشکاران را به بیمارستان تبدیل کرده‌ایم، خب در چنین شرایطی چرا باید اداره و برخی مراکز استان کماکان باز باشد.

نماینده مجلس دهم می‌گوید: مراکز آموزشی و نماز جمعه را تعطیل کردند که جای تقدیر دارد و نشان می‌دهد که جان مردم برایشان اهمیت دارد. بماند که برخی از ائمه جمعه با لجاجت سعی در برگزاری این امر را داشتند، اما از ائمه جمعه که برای تعطیلی نماز جمعه همراهی کردند تشکر می‌کنیم. اصناف غیرضروری و خصوصی یا بازار‌های محلی باید همراهی کنند و به صورت کامل بسته شوند تا بتوانیم تا حدی این بیماری را مهار کنیم و مردم کمتر تردد کنند.

جعفرزاده با اشاره به کمبود بیمارستان در گیلان و امکان احداث بیمارستان‌های صحرایی در این استان گفت: ما نظرمان این است که به جای بیمارستان صحرایی و جنگی نشان دادن شهر، بیمارستان‌های نیمه کاره استان را به پایان برسانیم تا پذیرای بیماران باشند. به جای هزینه برای بیمارستان صحرایی، بودجه دهند تا بیمارستان‌های استان که بیش از ۸۰ درصد کامل شده‌اند را تکمیل کنیم. اگر بودجه بدهند این بیمارستان‌ها نهایتا دو ماه دیگر کامل می‌شوند، حتی می‌توانند مستقر شوند و پذیرش بیمار داشته باشند و همزمان هم آن‌جا را تکمیل کنند. متاسفانه درد روی درد است.

این نماینده مجلس ادامه داد: باور کنید من هر روز صبح با استرس و نگرانی زیادی گوشی‌ام را چک می‌کنم. نگران از اینکه امروز چند نفر از هموطنانمان بر اثر این بیماری فوت شده‌اند. عاجزانه درخواست دارم و مردم را قسم می‌دهم که به استان سفر نکنند، شرایط وخیم است و به هیچ عنوان به این استان سفر نکنید، ما همین که بتوانیم مردم استان را درمان کنیم هنر کرده‌ایم، لطفا شرایط را برایمان سخت‌تر نکنید و فعلا سفر را متوقف کنید.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
واقعا شرم به شما که اسم خود را مسئول میگذارید
باید به جعفرزاده گفت وقتی مجلس راتعطیل میکنید وازترس جان خود درمنزل پناه گرفته اید چه توقعی از مردم دارید بی عرضگی های شما نمایندگان کشوز رابه این مرحله زسانده
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش