به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در این گفتوگوها با اشاره به لزوم واکنش سریع ستادهای مدیریت بحران در هر یک از این استانها، خواستار بکارگیری تمامی ظرفیت های استانها برای آگاه سازی و اطلاع رسانی بموقع و نیز استفاده از توان همه دستگاهها برای ارتقای بهداشت محیط های عمومی در مقابله با ویروس کرونا شد.
لاریجانی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی با کمک سایر نهادها پیگیری های مستمری را صورت داده است تا نیازمندی ها و امکانات مورد نیاز همه مناطق کشور برای مقابله با این بیماری هر چه سریعتر تامین شود، از استانداران خواست تا با بسیج همه دستگاه ها ضمن رسیدگی به وضعیت مبتلایان، مانع از شیوع بیشتر ویروس کرونا شوند.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گفت و گوی قبلی خود با وزیر بهداشت و تلاش این وزارتخانه مبنی بر فعال سازی و تجهیز کلینیک های تخصصی ریه در استان ها، این اقدام را راهکاری ضروری برای درمان مبتلایان به کرونا دانست و افزود: درمان و رسیدگی تخصصی به مبتلایان کرونا از طریق پشتیبانی و تجهیز تیم های پزشکی باید در سطحی باشد که آمار تلفات در استان ها به سرعت به روند نزولی رسیده و به کمترین تلفات تقلیل یابد.
لاریجانی با قدردانی از تلاش شبانه روزی کادر پزشکی و درمانی که در اقصی نقاط کشور در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند، اظهار داشت: باید از خدمات همه نیروها و کسانی که برای رفع کمبودها و نیازهای روزمره مردم در بخش های مختلف تلاش می کنند، تشکر کرد و قدردان مجاهدت های آنان بود.
رییس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد تا کشور با همبستگی جمعی، عزم ملی و روحیه امید و مسئولیت پذیری از این بحران به سرعت عبور کند.
لاریجانی همچنین با تاکید بر اهمیت استقرار افراد در منازل و پرهیز از سفرهای درون شهری و برون شهری در جهت مهار این بیماری، خواستار مدیریت صحیح و برنامه ریزی استانداران برای کاهش ترددها شد.
عباس رضایی، عنایت الله رحیمی و سیدعلی آقا زاده، استانداران اصفهان، فارس و مرکزی نیز در این گفت و گوها ضمن ارایه گزارشی از آخرین اوضاع و برنامه های اجرا شده برای مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا، به تشریح اقدامات خود در زمینه تجهیز مراکز درمانی، اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا ، بهره گیری از ظرفیت های نیروهای مسلح واستفاده از کمک های خیرین و نیکوکاران پرداختند.
احتمال برگزاری جلسات علنی با فناوری دیجیتالی دوسویه در صورت تداوم بحران کرونا
سخنگوی هیات رئیسه مجلس از موافقت هیات رئیسه با استفاده از فناوری دیجیتالی دوسویه برای برگزاری جلسات علنی در صورت تداوم بحران کرونا خبر داد و گفت: احتمال میرود ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه ۹۹ امروز به مجلس ارائه شود.
اسدالله عباسی امروز (شنبه، ۲۴ اسفندماه) در مورد احتمال استفاده از فناوری دیجیتالی دوسویه برای برگزاری جلسات صحن در صورت ادامه بحران کرونا، گفت: امروز این موضوع در هیات رئیسه بررسی و در نهایت مقرر شد که اگر بحران کرونا ادامه داشته باشد و ستاد مبارزه با کرونا همچنان برگزاری جلسات صحن را منع کند، از امکان فناوری دیجیتالی و دوسویه به عنوان یک راه حل استفاده شود؛ البته امیدواریم که این بیماری هر چه زودتر از کشور رخت بندد و مجلس نیز مثل سایر دستگاه ها به روال عادی خود برگردد.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: علیرغم منع صریح ستاد مبارزه با کرونا از تشکیل جلسات علنی و غیرعلنی مجلس، نشستهایی توسط کمیسیون های تلفیق لایحه بودجه، بهداشت و همچنین هیات رئیسه با رعایت نکات بهداشتی برگزار و تصمیم گیری هایی انجام شد.
وی ادامه داد: امیدواریم با همکاری مردم و همت و تلاش تمامی دست اندرکاران مبارزه با کرونا هر چه سریعتر این معضل کنترل و مدیریت شود اما در صورت تداوم این روند، جلسات به صورت دیجیتالی و دوسویه برگزار می شود که البته زمان برگزاری جلسات با استفاده از این فناوری به دلیل پیچیدگی هایی که این امکان دارد، قطعی نیست و به مردم و رسانه ها اعلام خواهد شد.
عباسی افزود: با توجه به بررسی های صورت گرفته و همکاری میان مرکز فناوری اطلاعات مجلس و وزارت ارتباطات و همچنین راه اندازی سامانه دیجیتال تحت عنوان مجلس یار که در گذشته صورت گرفته بود، می توان از این امکان بهره برد و موضوعات مهم کشوری را مورد بحث و بررسی قرار داد.
این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه احتمال می رود امروز شورای نگهبان ایرادات لایحه بودجه ۹۹ را به مجلس ارائه کند، افزود: کمیسیون تلفیق لایحه بودجه در اسرع وقت ایرادات احتمالی را برطرف و به هیات رئیسه ارائه می کند.
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی از رسانه ها برای انعکاس اخبار مجلس به مردم تشکر کرد و گفت: رسانه ها در سال ۹۸ همکاری بسیار شایسته ای با مجلس داشتند.
- 9
- 3