چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۲۳:۳۴ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۷۷۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

«حسین کاشفی» فعال سیاسی: تصور گل و بلبل شدن همه چیز با حاکمیت یکدست، مردود شد

حسین کاشفی,انتقاد حسین کاشفی از مسئولان
کاشفی، گفت: به جای این‌که به مردم بگوییم تحمل کنید باید در زمینه‌های مختلف از کارشناسان کمک بخواهیم و به نظرات‌شان واقعا توجه کنیم تا برای خروج از این بن بست، راهی پیدا کنیم.

به گزارش ایلنا، "حسین کاشفی" درباره این‌که برخی از مسئولان کشور به جای این‌که به فکر راه حل برای برون رفت از مشکلات باشند دائم مردم را به تحمل شرایط توصیه می‌کنند، گفت:مسئولان وظیفه‌شان این است که معضلات و مشکلات را حل کنند؛حل هر مشکلی هم راه و روش خودش را دارد. مردم ما جنگ ، تحریم‌ها و مسائل دیگر را که تحمل کردند. حال به جای این‌که  مشکلات را حل کنیم به مردم توصیه می‌کنیم مردم تحمل کنید! اتفاقا امروز باید بررسی کنیم راه دیگری وجود نداشت تا این همه مشکل برای مردم ایجاد نکنیم.

این  با بیان این که امروز به جای این که مشکلات را حل کنیم ، توصیه می‌کنیم که مردم بیشتر مشکلات را تحمل کنند، اظهار داشت: بله، مردم چاره ای جز تحمل ندارند؛ اما در کنارش انتظار دارند دولتی که با شعار مردمی  بر سرکار آمده است مسائل و مشکلات را حل کند.

فعال سیاسی : تصور گل و بلبل شدن همه چیز با یکدست شدن حاکمیت ، مردود شد

وی با اشاره به اینکه عده‌ای به دنبال این بودند که دولت و مجلس را یکدست کنند تا مسائل را به گفته خودشان حل کنند، عنوان کرد: یکدست شدن بسیار خوب است، چرا که منجر به همراهی و انجسام می‌شود اما باید به مسئله هم نگاه کنیم مجلس چه برخوردی با دولت قبل داشت امروز چه برخوردی با دولت جدید دارد؟ چیزهای که آن زمان ممنوع بودند امروز به یک شکل دیگری با آن‌ها برخورد می‌کند. نمی‌شود که سیاست یک بام و دو هوا را داشت؛ نمی‌شود در یک جایی شما بگویید مذاکره بد است کسی هم حق چنین کاری را ندارد بعداً در جایی دیگر اعلام کنید بالاخره باید مذاکره کرد تا بتوانیم را مسائل‌مان را با دنیا حل کنیم.

کاشفی تاکید کرد: طبیعی است که ما باید با دنیا مذاکره و مسائل‌مان را حل کنیم نباید به گونه‌ای رفتار کنیم که دنیا ما را به عنوان کسانی که به دنبال جنگ هستیم و به مسائل بین‌المللی و مفاهمه توجه نداریم بشناسد. این‌که نمی شود ما را در همه زمینه مقابل مسائلی که همه دنیا تحت عنوان مسائل بین المللی عرفی می شناسد جبهه بگیریم.توجه داشته باشید هنگامی که ما عضو سازمان ملل شده‌ایم طبیعتا باید به یکسری از موارد توجه کنیم. نمی‌توانیم رو در روی کشورهای منطقه و سایر کشورها قرار بگیریم و بگوییم  هرچی که ما می گوییم  درست است و جز این نیست ، بلکه باید با نگاه منافع ملی مسائل را دنبال کنیم. معتقدم به جای این‌که مردم را دعوت به تحمل شرایط کنیم باید با نگاه ملی مسائل را بررسی کنیم که چرا امروز کشور به اینجا رسیده است و چگونه این مشکلات را درست کرده‌ایم و چه برنامه‌های برای برون رفت از وضعیتی که در آن قرار داریم باید داشته باشیم و راه حل‌ها چیست.

وی خاطر نشان کرد: از گذشته در زمینه‌های مختلف همچون سیاست‌های داخلی و خارجی ، فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی یکسری تجربیات وجود دارد که می‌توانیم استفاده کنیم و نباید بگوییم چون که متعلق به گذشته است نباید از آن استفاده کنیم، بلکه اعتقاد دارم از نکات مثبت آن‌ها باید استفاده و ادامه دهیم و آن نکانی هم که عملی و اجرایی نیست را کنار بگذاریم و نباید فقط به دنبال آزمون و خطا باشیم چرا که نمی‌شود بعداز ۴۳ از انقلاب که گذشته است هر دولتی که بر سرکار می‌آید از ابتدا همه چیز را دوباره شروع کند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: اگر بنا است کاری صورت گیرد باید باتوجه به شرایط روز جامعه آن را انجام دهیم و به اصطلاح نگاه‌مان را به روز کنیم. مطلب دیگری که در این میان بسیار حائز اهمیت می‌باشد این است که نگاه ما در مسائل اقتصادی و حتی سیاسی با نگاه به توانمندی‌های داخلی کشورمان باشد ما باید از نخبگان و افرادی که متعلق به این کشور هستند استفاده کنیم، چرا که نیروهای انسانی مهم ترین سرمایه این کشور هستند. باید از اساتید دانشگاه‌ها و اقتصادانان گرفته تا صنعتگران و نهادهای مدنی را باید دور هم جمع کنیم و اتاق‌های فکر تشکیل دهیم و از آنها بخواهیم برای بهبود وضعیت کمک کنند اگر این همراهی و همدلی در کارها به دور از شعار و احساس صورت گیرد، قطعا اتفاقات خوبی می‌افتد.

وی با بیان این که کارها با دستور و شعار درست نمی شود، گفت: برای این‌که راه حل‌های درستی را برای شرایط پیش آمده پیدا کنیم باید در هر زمینه‌ای که مشکل وجود دارد آسیب‌شناسی صورت گیرد و باتوجه به اقدامات راه‌کار برای برون رفت از مشکلات ارائه دهیم. به اعتقاد من بجای این‌که به مردم بگوییم تحمل کنید باید در زمینه‌های مختلف از کارشناسان کمک بخواهیم و به نظرات‌شان واقعا توجه کنیم تا برای خروج از این بن بست و مشکلاتی که در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای کشور درست شده است، راهی پیدا کنیم.

کاشفی با اشاره به این که وظیفه دولت این است که از افراد متخصص، کارشناس و آشنا به امور استفاده کند، گفت: در تمام دنیا و کشورهای توسعه یافته بحث حکمرانی خوب و درست مطرح است؛حکمرانی خوب هم از کجا آغاز می شود؟ از آنجا که به جای این‌که از افراد وابسته به گروه و دسته‌های جناحی و سیاسی استفاده کنیم و بخواهیم منافع گروه و جریانی را پیش ببریم از انسان‌های با دانش و تجربه و دارای بینش مناسب استفاده کنیم، چرا که نگاه گروهی و جناحی رافع مشکلات نخواهد بود و باید مشکلات را با با نگاه منافع ملی به دور از این‌که فرد از چه نحله فکری ،قومتی، دینی و مذهبی برخوردار است استفاده کنیم.

وی ادامه داد: امروز مشاهده می‌کنیم در کارها و امور حضور زنان ، قومیت‌ها ، اقوام کمرنگ است یا حضور ندارند، در صورتی در این اقشار، افراد توانمندی داریم چرا نباید استفاده شود تا انسجام ملی به وجود بیاید انسجام ملی با عمل و اجرا به وجود می‌آید نه با شعار و حرف، بنابراین اگر می‌خواهیم تکرار مشکلات نکنیم برای حل و رفع مشکلات باید راه حل داشته باشیم راه هم این است از کارشناسان استفاده کنیم.

وی ادامه داد: شما امروز بحث تورم و گرانی را مشاهده کنید؟ امروز جایگاه و منزلت یک ایرانی را در خارج از مرزها مشاهده کنید؛ باید همه این مشکلات حل شود و تا به آن عزت و جایگاهی که مردم ایران باید داشته باشند برسیم. دولت هم آمده است این کار را انجام دهد و باید خودش را برای برون رفت از این وضعیت تجهیز کند تا مردم باید بتوانند از آرامش ، امنیت و ثبات اقتصادی به صورت نسبی برخوردار باشند و این تنگناها نجات و خلاصی پیدا کنند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: در ابتدا گمان کردند اگر همه چیز یکدست شود همه چیز گل و بلبل خواهد شد اما بعدها مشاهده کردند این‌گونه هم نیست زیرا هنگامی مسائل را از حالت کارشناسی و آن توانمندی خارج کنیم حتما روز به روز  وضعیت بدتری پیدا خواهیم کرد.

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس برای این‌که نشان دهند مشکلات و معضلات را مشاهده می کنند و برای این که نخواهند در مسائل به وجود آمده، سهیم شوند در مواردی صحبت‌هایی مانند استیضاح را مطرح می‌کنند.

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش