دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۴:۲۳ - ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۰۲۱۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

«درایتی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب: انداختن گرانی به گردن دولت روحانی، فرافکنی است

مصطفی درایتی,صحبت های مصطفی درایتی در مورد رئیسی و روحانی
یک فعال سیاسی گفت: باید به برخی مسئولان گفت اگر قرار نیست خودتان به گفته‌هایتان عمل کنید و امکانش را ندارید چه طور از جامعه انتظار دارید به آن عمل کند؟ شما هنگامی که نمی‌توانید خودتان و خانواده‌تان را قانع کنید تا به آن چیزی که گفتید عمل کنند چگونه انتظار دارید افراد دورتر با آنچه که شما می‌گویید خودشان را هماهنگ کنند؟

حجت‌الاسلام مصطفی درایتی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره اظهارات رئیس‌جمهور و رئیس مجلس مبنی بر این‌که مسبب گرانی‌های اخیر مشکلات دولت قبل است و دست‌هایی پشت پرده قرار دارد و اینکه آیا مردم چنین چیزی را می‌پذیرند، گفت: این‌که مردم امروز می‌پذیرند مشکلات بر گردن دولت قبل است یا نه، راهکارش همان پیشنهاد آقای رئیسی در انتخابات است و انجام آن کار سختی نیست، ایشان گفتند روسای‌جمهور بیایند با یکدیگر مناظره کنند، آن وقت مشخص می‌شود چه مقدار از مشکلات بر عهده دولت روحانی و چه مقدار بر عهده دولت قبل است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: امروز برای مردم این سخنان خیلی پذیرفته نیست، زیرا  این دولت حدود ۸ ماه است که مستقر شده و اولین دولت جمهوری اسلامی هم نیست. حداقل دولت‌های  قبلی در سال‌های اول و دوم گشایش‌هایی برای مردم ایجاد می‌کردند که این امر هم نیازمند یکسری نگاه‌های اقتصادی و سیاسی خاصی بود که با یک آمادگی به صحنه اجرایی کشور ورود پیدا کنند تا بخشی از مشکلات مردم کم شود، اما متاسفانه چیزی از این دولت دیده نمی‌شود و معتقدم اگر از مردم کوچه و بازار بپرسید هم همین را می‌گویند که ظاهرا این دولت هیچ برنامه‌ای نداشته است.

وی بیان کرد: امروز مشاهده می‌کنیم در حوزه سیاسی، سیاست خارجی، مسائل اقتصادی و گرفتاری مردم برخلاف آنچه که در ایام انتخابات می‌گفتند ما ۷ هزار صفحه برنامه داریم اما یک خطش منتشر نشده تا مردم بدانند چیست، هیچ برنامه‌ای را از سوی دولت مشاهده نمی‌کنیم، طبیعتاً مردم بر همین اساس قضاوت می‌کنند. 

آیتی خاطرنشان کرد: بله ممکن است مردم مدتی این را که مشکلات مربوط به قبل است بپذیرند اما توجه داشته باشید هر دولتی که می‌آید، بنای بر این دارد که اگر مشکلاتی از دولت قبل مانده است، برطرف کند نه این‌که مشکلی بر مشکلات دیگر اضافه و بار زیادتری بر دوش مردم  بگذارد، اگر قرار بود مشکلات بماند مردم همان دولت را نگه می‌داشتند. بنابراین این‌گونه صحبت‌ها فقط یک نوع فرافکنی و انداختن مسئولیت به گردن دیگران است و مسلما اینگونه رفتارها تاثیر مثبتی روی مردم نخواهد داشت. 

وی درباره این‌که امروز افکار عمومی مطرح می‌کند چرا مسئولان ما از تریبون‌هایی که در اختیار دارد، مردم را به تحمل شرایط سخت و حمایت از تولیدات داخلی ترغیب می‌کنند اما خودشان پای‌بند به گفته‌هایشان نیستند، گفت: وقتی که صحبت از این می‌کنیم که بی‌اعتمادی بین مسئولان و مردم افزایش پیدا کرده به عواملی بستگی دارد و یکی از این عوامل دوگانگی بین حرف و عمل مسئولان  است، این اتفاقات اخیری که در دوگانگی رفتار برخی مسئولان رخ داده است نه اولین بار و نه آخرین بار خواهد بود و تمام شدنی هم نیست. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: با هیچ معیاری جفت و جور نیست که برخی مسئولان با یک چهره خاص مقابل مردم ظاهر شوند و پشت‌سر کارهای دیگری را انجام دهند اتفاقی که می‌افتد این است که مردم مسئولان را دورو تلقی می‌کنند. حاصل و نتیجه‌ این ظاهرسازی و دوگانگی چیست؟ بی‌اعتمادی شدید بین آنچه که مسئولان می‌گویند و آنچه که نظر مردم خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز بی‌اعتمادی را به صورت گسترده در جامعه مشاهده می‌کنیم در صورتی که حرف مسئولان باید یک تغییراتی را در جامعه ایجاد و اعمال کند اما این‌گونه نیست. امروز رئیس مجلس و رئیس جمهور مانند یک فرد عادی سخن می‌گویند و هیچ‌گونه اعتمادی روی حرف‌های برخی مسئولان که از تریبون‌های رسمی کشور مطرح می‌کنند، وجود ندارد و هنگامی که این امر اتفاق می‌افتد بدترین شکل از رابطه مردم و مسئولان می‌تواند شکل بگیرد که البته این اتفاقات هم یکروزه رخ نداده است سال‌های زیادی است که مردم این موارد را مشاهده می‌کنند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: باید به برخی مسئولان گفت اگر قرار نیست خودتان به گفته‌هایتان عمل کنید و امکانش را ندارید چه طور از جامعه انتظار دارید به آن عمل کند؟ شما هنگامی که نمی‌توانید خودتان و خانواده‌تان را قانع کنید تا به آن چیزی که گفتید عمل کنند چگونه انتظار دارید افراد دورتر با آنچه که شما می‌گویید خودشان را هماهنگ کنند؟ 

وی ادامه داد: حتی در مسائل دینداری هم گاهی ظاهر برخی افراد چیز دیگری نشان می‌دهد و بعد مردم چیز دیگری را می‌بینند و سوال برای‌شان پیش می‌آید که چگونه است این افراد مبلغ هستند و طور دیگری رفتار می‌کنند؟ قطعا نتیجه چنین رفتاری بی‌اعتمادی خواهد بود و این امر هم توقف‌ناپذیر است و متاسفانه آفتی است که گریبان کشور را گرفته و تا وقتی که برخی مسئولان رفتارهای‌شان اصلاح نشود خیلی نباید توقع اصلاح جامعه وجود داشته باشد.

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش