پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۱۸ - ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۳۳۹۸
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

«هدایت آقایی» فعال سیاسی: پرداخت ریال فقط کلاه گذاشتن سر مردم است

هدایت آقایی,انتقاد هدایت آقایی از مسئولان
هدایت آقایی گفت: امروز ایران با داشتن بیش از ۸۵ میلیون نفر جمعیت با آسیب شدید در زمینه کسب و کار و پایین آمدن درآمد‌ها روبه‌رو است. یک گسست طبقاتی درحال شکل گرفتن است، طبقه فرودست، متوسط و بالادست در حال اضمحلال و از بین رفتن هستند.

به گزارش ایلنا، "هدایت آقایی" درباره اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها از سوی دولت و این‌که آیا این نوع پرداخت یارانه می‌تواند مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم را حل کند، گفت: ریشه مشکلات و فشار‌های که امروز مردم تحمل می‌کنند در خارج از مرز‌های ما و در اثر عدم ناهماهنگی‌ها، مرادوه و تعامل با جهان بیرونی است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: در حال حاضر با اندکی از کشور‌ها در ارتباط هستیم، زیرا ساختار سیاست خارجه ما امروز به سمت و سویی رفته که نمی‌توانیم از منافع جهانی و پتانسیل‌هایی که در مراودات بین‌المللی در صنعت و تکنولوژی وجود دارد استفاده کنیم. ما به عنوان یک کشور صادرکننده مواد نفتی؛ حال چه به صورت خام و یا چه به صورت‌های دیگر با دادن تخفیف‌هایی در حوزه‌های مختلف در حال نفس کشیدن هستیم آن هم درحالی که خودمان باید کالا‌ها را گران خریداری کنیم.

وی با بیان این که امروز ایران با داشتن بیش از ۸۵ میلیون نفر جمعیت با آسیب شدید در زمینه کسب و کار و پایین آمدن درآمد‌ها روبه‌رو است، عنوان کرد: یک گسست طبقاتی درحال شکل گرفتن است، طبقه فرودست، متوسط و بالادست در حال اضمحلال و از بین رفتن هستند.

آقایی خاطرنشان کرد: قسمت بدتر ماجرا آنجا است که در خود جبهه اصولگرایان توقعات زیادی از دولت وجود دارد؛ به نحوی که دولت را تبدیل به یک شرکت تعاونی کرده‌اند و هر کسی یک سهم و گوشه‌ای را مطالبه می‌کنند. معتقدم امروز عملاً دولت هم به لحاظ سیاست‌های خارجی و هم به لحاظ سیاست داخلی چالش‌های جدی در درون با اصولگرایان دارد.

وی با بیان این‌که بحث اصلاح یارانه‌ها از قدیم مطرح بود و اقداماتی هم در این زمینه صورت گرفت حال این دولت آن را به عنوان یک اقدام پررنگ در رأس برنامه‌های خودش قرار داده است، یادآور شد: شعار اصلاح یارانه‌ها از زمان دولت اصلاحات مطرح بود و تصمیم بر این شد به تدریج رخ دهد، اما در مجلس هفتم که اصولگرایان بر آن حاکم شدند میسرش بسته شد و همان جریان امروز می‌خواهد همان حرف‌ها را یک شبه بدون این که زیر ساخت‌های معینی وجود داشته باشد، اجرایی کند. آقایی ادامه داد: امروز بدون آن‌که درکی از شرایط وجود داشته باشد و به این مسئله نگاه شود که تقریبا نظام در حال جنگ است؛ دست به یکسری اقدامات زده می‌شود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد یک شبه قیمت‌ها را چند برابر کنیم و با ریال بخواهیم بخشی از این افزایش‌ها را دنبال کنیم، نتیجه‌اش چیزی جز این که کلاه بر سر مردم برود نخواهد بود؛ چراکه ریال در حال کاهش ارزش افزوده است و مبلغی که به‌عنوان یارانه در اختیار مردم قرار می‌دهند، به سرعت زیاد افت و کاهش ارزش پیدا می‌کند، بنابراین در این شرایط چه چیزی دست مردم را می‌گیرد؟

آقایی خاطرنشان کرد: دهک بندی‌هایی که کردند اصلاً مشخص نیست. این‌که فردی از قبل شغل، خودرو و یا خانه‌ای داشته باشد و شامل دربافت یارانه نشود، درست نیست، زیرا ما یک هزینه‌ای متناسب با قیمت‌های روز زندگی داریم، بسیاری از افراد همان شرایط قبلی را دارند و چیزی به زندگی‌شان اضافه نشده است. به طور مثال اگر امروز خودرو و خانه‌ای که یک فرد دارد، قیمتش بالا رفته، نتیجه افزایش تورم بوده نه چیز دیگری؛ حال اینکه بیاییم این را معیار قرار دهیم و بگوییم یارانه به این افراد تعلق نگیرد، درست نیست. حرف‌های ناگفته و سوالات و ابهامات زیادی در این طرح وجود دارد، مطمئنا این طرح به این دلیل به نتیجه دلخواه نرسید که زیرساخت‌ها آماده نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: اگر واقعا به این طرح اعتقاد دارند، می‌توانستند به جای این‌که ریال به مردم دهند کالا را به دست مردم برسانند. از سوی دیگر هم می‌توانستند با یک مقرراتی امکان جابه‌جایی هم به مردم بدهند، اما این اتفاق نیفتاد و خواستند با ریال موضوع حل شود، به شخصه چشم‌انداز خوبی برای نتیجه این طرح مشاهده نمی‌کنم.

وی تاکید کرد: طبقه متوسط لاغر شده و بیش از این چیزی از آن باقی نخواهد ماند نظام باید موضوع را بیش از پیش مدنظر قرار دهد. مجلس نباید خودش را با بیان این‌که ما قانونی را گذاشتیم و خوب اجرا نشده است، کنار بکشد.

آقایی بیان کرد: قانون را هرکسی بخواند متوجه می‌شود که اساساً قانون نیست بلکه یک هدف‌گذاری است؛ این‌که بگویند شما یارانه را اصلاح کنید و قیمت‌ها از شهریور ۱۴۰۰ افزایش پیدا نکند! کجای این قانون است؟ شما زمانی یک هدف می‌گذارید این هدف با مکانیزم، مقررات و قوانین باید مشخص شود منابعش از کجا تامین می‌شود. امروز در هیچ قانونی نوشته نشده است که مجلس خودش را کنار بکشد و در این مسائل دخیل نباشد این کار اصلا ً اشتباه است.

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش