چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۰ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۰۰۳۰
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حقیقت‌پور: سیاسیون میلیاردر چرا باید به فکر معیشت مردم باشند؟

منصور حقیقت‌پور,انتقاد منصور حقیقت‌پور از وضعیت اقتصادی کشور
منصور حقیقت‌پور نماینده پیشین مجلس می‌گوید: گوشت ۴۵۰ هزارتومانی برای قارون‌های سیاسی مهم نیست زیرا به قدری پول دارند که درکی از گرانی‌ها ندارند. واقعا این سوال وجود دارد که چرا باید آدم سیاسی که میلیاردر و تریلیاردر است، به فکر معیشت مردم باشد در حالی که به راحتی می‌تواند گوشت ۴۵۰ هزارتومانی بخرد؟

منصور حقیقت‌پور نماینده پیشین مجلس در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره مشکلات معیشتی مردم و نگاه دولت به ماجرا صحبت کرده است. بخش‌های مهم سخنان حقیقت‌پور را در ادامه بخوانید:

*‌ متاسفانه به دلیل محدودیت‌های اقتصادی، معیشت مردم به خطر افتاده و تنش در جامعه شدت گرفته است. باید اذعان کرد که گرانی‌ها بنیان خانواده‌ها را تهدید می‌کند و آسیب‌های اجتماعی، طلاق و ... پررنگ می‌شود. شرح این شرایط نشان می‌دهد، مردم گرفتاری را به معنای واقعی تجربه می‌کنند که این اصلا زیبنده نظام اسلامی نیست.

تصمیم‌گیری به دست کسانی افتاده که فاقد تخصص و تجربه هستند

*‌ ایران دارای ظرفیت‌های بسیار ممتازی است که با آن می‌توان هم از بحران خلاص شد هم به رشد اقتصادی رسید تا از این طریق آرامش لازم به لایه‌های مختلف جامعه تزریق شود اما متاسفانه مدیرانی قرار است شرایط را مدیریت کنند که به طور آشکار و غیرقابل انکاری کارآمدی لازم را جهت استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور برای بهبود معاش مردم ندارند. در واقع در این مقطع زمانی تصمیم‌گیری به دست کسانی افتاده است که فاقد تخصص و تجربه لازم هستند و به همین دلیل نمی‌توانند فعالیتی توام با کارآمدی داشته باشند. این در شرایطی است که همه جناح‌های مختلف سیاسی افرادی را دارند که می‌توانند کشور را از این دشواری‌ها نجات بدهند.

*‌ امروز مردم برای تهیه دارو مشکل دارند، برای رفتن به مطب مشکل دارند، حالا اگر افرادی به بیماری‌های خاص مبتلا شوند، گرفتاری‌شان اظهرمن‌الشمس می‌شود. چون دارو‌ها به راحتی پیدا نمی‌شود و اگر هم پیدا شود، پول کلانی می‌خواهد. من گزارشی خواندم که حکایت از آمار بالای مهاجرت پزشکان و پرستاران داشت. چرا باید کسانی که میلیارد‌ها تومان برای تحصیل‌شان هزینه شده است تا دکتر و پرستار شوند، به دلیل نبود امکانات باید از کشور بروند؟ این اگر خسارت عظیم نیست، پس چیست؟ این به هیچ وجه زیبنده ما و مملکت نیست.

فقط ۷ درصد مصوبات مجلس یازدهم به اقتصاد و معیشت ربط داشت

*‌ مجلس یازدهم در حالی ماه‌های پایانی خود را سپری می‌کند که فقط ۷ درصد مصوباتش به اقتصاد و معیشت ربط دارد که همه می‌دانند، این آمار با هیچ متر و معیاری برای کم کردن دغدغه‌های معیشتی مردم کافی نیست. در واقع رفع مشکل معیشت نیازمند تدابیر اصولی و بنیانی است. یعنی نمایندگان باید قانون‌هایی را برای کوتاه کردن مانع‌های اقتصادی تعبیه کنند تا اصلاح معاش مردم محقق شود. یادمان نرود بر اساس آموزه‌های مکتب انسان‌ساز حضرت علی (ع) مسئولین موظف هستند، همه شرایط و امکانات رفاه مردم را فراهم کنند.

*‌ دولت این روز‌ها به طور انکارناپذیری ناکارآمد است؛ این در حالی است که با شعار کاهش گرانی‌ها از مردم رای گرفتند. دولتی قرار است مشکلات مردم را کم کند که به وضوح به لحاظ نیروی انسانی در بخش مدیریتی ضعف‌های زیادی دارد. دولت طبیعتا باید بهترین ظرفیت‌های نیروی انسانی را دعوت به کار کند.

تصمیمات دولت توسط ۵ چهره دانشگاهی تایید شود تا خیالمان راحت باشد!

*‌ دستور و تصمیم‌های لحظه‌ای در این کشور باید ممنوع باشد؛ یعنی هر تصمیمی که رییس جمهوری، معاون رییس جمهوری، وزیر فلان وزارتخانه یا معاون بهمان ارگان اتخاذ کرد، باید توسط ۵ چهره دانشگاهی تایید شوند تا تصمیم‌هایی حکیمانه گرفته شود و خیالمان راحت باشد که طرح ابلاغی برای گره‌گشایی مناسب است.

آدم سیاسی میلیاردر و تریلیاردر چرا باید به فکر معیشت مردم باشد؟

*‌ گروهی روی کار هستند که اولویت‌های ذهنی‌شان با چیزی که دغدغه مردم است، زمین تا آسمان فرق دارد. یعنی اصلا برای‌شان مهم نیست که مردم در چه وضعیتی گیر کرده‌اند و موضوع‌هایی را پیگیری می‌کنند که برای جامعه کمترین اهمیتی ندارد. در واقع گوشت ۴۵۰ هزارتومانی برای قارون‌های سیاسی مهم نیست زیرا به قدری پول دارند که درکی از گرانی‌ها ندارند. واقعا این سوال وجود دارد که چرا باید آدم سیاسی که میلیاردر و تریلیاردر است، به فکر معیشت مردم باشد، در حالی که به راحتی می‌تواند گوشت ۴۵۰ هزارتومانی بخرد؟ در واقع همین قارون‌های سیاسی یکی از دلایل اوضاع بد اقتصادی فعلی هستند.

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش