سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۱۸ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۲۷۴۲
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

لاریجانی:

آمریکایی‌ها به دنبال عصبانی کردن ایران هستند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,علی لاریجانی
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه «مشکل دولت آمریکا توانمندی ایران است» گفت: نظام جمهوری اسلامی تجربیات خوبی در این ۳۸ سال داشته است و با دقت مسائل را بررسی و متناسب با شرایط تصمیم‌گیری می‌کند و متناسب با شرایط خودمان تصمیم‌گیری کنیم.

علی لاریجانی در برنامه گفت‌وگوی خبری شبکه استانی قم که یکشنبه شب پخش شد، با اشاره به اقدامات اخیر ترامپ در منع ورود اتباع ۷ کشور مسلمان به آمریکا گفت: صحبت‌های ترامپ تا حد زیادی مغشوش است شکی در آن نیست که دولت آمریکا مجبور است باوجود مشکلات طعنه به‌جاهای دیگر بزند برخی از مشکلات دیگر که در آمریکا وجود دارد سبب رفتار عجولانه و ناصحیح از سوی آن‌ها شده است، مانند بحث ویزا که از سوی محافل بین‌المللی تقبیح شده است، این قضیه مسئله‌ای برای کل کشورها به‌ویژه ایران شده است.

 

اهم اظهارات رییس مجلس شورای اسلامی را  بخوانید؛

 

*دولت فعلی آمریکا فکر می‌کند که مسئله برجام بسیار بد است اما این‌که آیا آمریکایی‌ها می‌توانند نقض برجام کنند عجولانه و ناپخته است، آن‌ها به دنبال عصبانی کردن ایران هستند و در مسائل پیچیده بین‌المللی باید با طمأنینه تصمیم گرفت و باتدبیر عمل کرد.

 

*در برنامه ششم توسعه وقت زیادی در مجلس صرف شد رویکردهای خوبی برای آن تعبیه‌ شده است که هم برای کل کشور و هم برای استان قم مفید است.

 

*باید کاری کرد که چرخه اقتصادی روستاها درست شود این‌طور نیست که به‌تنهایی روستاها بتوانند مشکلات خود را حل کنند لازم است که صنعت و برنامه‌های دیگر مورد توجه قرار گیرد؛ یکی از برنامه‌هایی که در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گرفت توجه به صنعت در روستاها بود تا از چرخه اقتصادی مطلوب برخوردار شود.

 

*یکی از راهکارها سرمایه‌گذاری در بخش آبیاری قطره‌ای برای کشاورزان بود که برای قم نیز حائز اهمیت است همچنین سیستم‌های گلخانه‌ای و کار چهارفصل از دیگر ابعادی بود که در برنامه ششم توسعه دیده شد.

 

*در بعد صنعتی هم باید به صادرات توجه کنیم چراکه یک ضلع اقتصاد مقاومتی بخش صادرات است از همین رو به صنایع کوچک و متوسط باید توجه شود که در قم نیز باید به آن توجه کرد.

 

*در هر استانی شورای معدن به ریاست استاندار تشکیل خواهد شد در حوزه گردشگری نیز علاوه بر اینکه باید حمایت‌های مختلف در زمینه‌های متنوع و مختلف شود باید به زیربناهای به‌صورت اختصاصی سه شهر قم، شیراز و مشهد توجه شود.

 

*{درباره اینکه «حجم قابل‌توجهی از سرمایه‌گذاری خارجی ظرف یک سال گذشته حدود ۹ میلیارد دلار بوده است»} قم به دلیل نزدیکی به تهران در این زمینه می‌تواند بهره‌مند شود در برنامه ششم نیز بستر فراهم است و امید است فضا طوری باشد که تبدیل به یک فعلیت شود.

 

*{درباره مهم بودن صنعت گردشگری} قم شهری است که بیش از یک‌میلیون نفر جمعیت دارد و کانون توجه است تعداد زیادی جوانان هستند که نیاز به اشتغال دارند و باید با استفاده از ظرفیت‌های شهر قم اشتغال‌زایی برای جوانان ایجاد کرد.

 

*باید جهشی در وضعیت اقتصادی کشور و به‌ویژه قم ایجاد شود وقتی شرایط کشور رکود دارد مضیقه‌اش را مردم احساس می‌کنند، نیروی انسانی توانمند یک سرمایه بزرگ در کشور است و استان قم به‌عنوان شاهراه باید به این موارد توجه جدی کند.

 

*تا چندی پیش مسئله رکود در بخش‌های مختلف سایه انداخته بود تلاش‌هایی شده که از این وضعیت درآید تصمیماتی گرفته شد تا مشکل نقدینگی کارخانه‌ها حل شود قم از این زمینه مستثنی نیست و به‌مرور کارها در حال انجام است.

 

*با مسئولان عراقی چندین بار صحبت شده که صادرات تسهیل شود و لغو روادید در حال پیگیری است تا عراقی‌ها راحت‌تر به ایران بیایند و هم بازار گردشگری و هم صنعت رونق بیشتری انجام گیرد.

 

*۴۰ درصد حجم تسهیلات به بخش صنعت باید اختصاص یابد، اینکه بانک‌های خصوصی تبعیت نمی‌کنند این‌گونه نیست مشکل آن است که تکالیفی درگذشته به بانک‌ها اجبار شد که عملاً قدرت جهش ندارند در برنامه ششم تصمیماتی گرفته‌شده تا قدرت تسهیلات به سمت تولید برود از این‌رو تمام تلاش این است که اگر سرمایه بانک‌ها را افزایش می‌دهیم به سمت تولید سوق دهیم.

 

*{درباره اینکه در استان قم زیربناهای خوبی برای رونق تولید تعبیه‌ شده است}بانک‌های خصوصی استان قم ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای رونق تولید و به‌خصوص اشتغال است، قوانینی که برای تسهیلات وجود دارد سهم‌بندی می‌شود و باید دید مشکل کجاست که عدم همکاری بانک‌ها را مطرح می‌کنند چراکه بانک‌ها قوانین ثابتی دارند.

 

*{ با اشاره به مشکل بلوار پیامبر اعظم و طرح توسعه آن} بلوار پیامبر اعظم پروژه قدیمی است که بدون توجه به اینکه بین این مسیر واحدهای مسکونی وجود دارد بحث توسعه این بلوار مطرح شد، بانک‌ها به شهرداری کمک نمی‌کردند و سال‌ها مانده بود تا اینکه نظریه دادیم که یک مقدار از دولت دل بکنید تا مسئله درست شود.

 

*اینکه تصور کنیم که دولت باید رونق در کشور ایجاد کند مدل کشورهای توسعه‌یافته نیست و دولت‌ها باید تلاش کنند امکانات جانبی رفاهی را درست کنند از طرف دیگر با نگاهی به وضعیت دولت خودمان مشاهده می‌شود که دولت فربه است و باید شکل دولت کوچک شود و خود مردم صاحب اقتصاد و حرفه شوند.

 

*{با تأکید بر اینکه «باید مردم را آن‌قدر توانمند کنیم که صاحب ثروت شوند»} گشایشی با توزیع اوراق مشارکت در مورد پروژه بلوار پیامبر اعظم به وجود آمد از دور نظریه این بود که این پروژه فاز به فاز پیش برود با این نظریه درواقع مشکل حل خواهد شد.

 

*{درباره مشکل فرودگاه قم }از ابتدا این کار با یک دقت عمل درستی جلو نرفت و قم حتماً نیاز به فرودگاه دارد چراکه شهری زیارتی است و برای شهری مانند قم که زائری خاص دارد فرودگاه و راه‌آهن سریع‌السیر ایجاد کرد، مشکل فرودگاه حل‌نشده اما در مسیر حل قرارگرفته است.

 

*طرح جامع از مدت‌ها پیش در شهر قم مطرح بود و طرح‌های اولیه برای آن ارائه‌شده است البته قبول داریم که رشد قم با دقت لازم صورت نگرفته است باید بسیار دقیق‌تر این کار صورت می‌گرفت اما یک سامانی پیداکرده و در حال رشد هستیم.

 

*منوریل ظرفیت بالایی برای حمل‌ونقل ندارد و چهره شهر را به‌هم‌ریخته است شهردار قول اتمام آن را داده است اصل مسئله حمل‌ونقل قم باید از طریق مترو حل شود قرارداد ریلی آن بسته‌شده و امکان خطوط اعتباری آن از طریق روسیه بسته‌شده است.

 

 

 

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش