چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳
۰۸:۱۴ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۲۱۶۸
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

اعتراض کريمي‌قدوسي به محل دفن هاشمي

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,جواد کريمي‌قدوسي

«جواد کريمي‌قدوسي»، نماينده مشهد، ديروز سخنران پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه مشهد بود؛ نماينده‌اي نزديک به جبهه پايداري که اين روزها ادعاهايش درباره وزارت خارجه و همچنين هاشمي‌رفسنجاني تکذيب مي‌شود؛ حالا مشابهت‌سازي تاريخي کرده است. او از تريبون نماز جمعه مشهد، مي‌گويد: «کساني که منشأ اصلي انحراف بودند بعد از فوتشان جايي دفن مي‌شوند که امام آنجا دفن شده است».

 

هرچند او از کسي نام نبرده، ولي منظورش واضح‌تر از اين است که نياز به توضيح داشته باشد؛ مرحوم آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني. او به جريان «اعتدال»؛ يعني جرياني که در صحبت‌هاي مرحوم هاشمي‌رفسنجاني و حسن روحاني مشهود است، حمله کرده و گفته: «جريان اعتدال همان انحراف است». به گزارش «ايسنا»، کريمي‌قدوسي گفته: «شما صدها هزار دليل، مدرک و سند ديده‌ايد مخصوصا در اين چند سال اخير، مخصوصا در اين روزها و نياز به توضيح ندارد، جريان اعتدال همان انحراف است.

جالب است همان کساني که منشأ انحراف بودند، موقعي که از دنيا رفتند کنار ملجأ صاحب رسالت و انقلاب الهي اسلام ناب دفنشان کردند که مسلمانان هرکجا نام پيامبر را مي‌شنوند نام آنها را از خاطر نبرند، مي‌بينيد در کشور ما هم همين اتفاق افتاد و کساني که منشأ اصلي انحراف بودند بعد از فوتشان جايي دفن مي‌شوند که امام آنجا دفن شده است».

 

کريمي‌قدوسي با اشاره به اينکه اين اولين چالشي بود که بعد از انقلاب اسلامي به وجود آمد، گفت: «تا امروز اگر چالش، بحث و حديثي در کشور مي‌بينيد ريشه آن همان جريان غرب‌گراست که مقابل جريان انقلابي ايستاده است. جريان غرب‌گرا در اين ٣٨ سال بي‌کار نبود، همان‌گونه که لحظه انحراف در صدر اسلام آن‌گونه رقم خورد که مردم را از صحنه بيرون کردند و سقيفه‌اي با حضور پنج نفر تشکيل دادند و جو رعب و وحشت پيش آوردند و عِده و عُده‌ای به وجود آوردند تا اين زمان آخرين عِده و عُده آنها داعش است، داعش بود، القاعده بود، جريان وهابيت بود».

 

او ادامه داد: «در انقلاب ما هم بي‌کار ننشستند، اين جريان يک پرچم به دستش گرفت و شعاري داد که هرکه بشنود، اعتراض نکند، مانند شعاري که در صدر اسلام دادند «تداوم رسالت پيامبر خليفه پيامبر شده است»، ولي چه خلافتي، اينجا هم يک پرچم گرفتند و رمز عبور و کلمه‌شان اعتدال است، اعتدال همان مخ و ريشه انحراف است».

 

نماينده مشهد و کلات در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه امام يک‌بار نگفت جريان اعتدال بايد در کشور گسترش پيدا کند، گفت: «ايشان هميشه بر اسلام انقلابي تأکيد مي‌کرد و در مقابل اسلام انقلابي، اسلام آمريکايي را معرفي مي‌کرد. هرجا کلمه اعتدال را از زبان اين جريان شنيديد آن را مساوي با اسلام آمريکايي بدانيد».

 

هاشمي همچنان زير حمله

پس از فوت هاشمي‌رفسنجاني، يک جريان تندرو حملاتي را به او آغاز کردند؛ يکي از آنها همين کريمي‌قدوسي است و ديگري سعيد قاسمي. قاسمي که بابت قولي که انجام نداد بيش از سخنانش معروف شده، در سخناني به مرحوم هاشمي‌رفسنجاني حمله و رواياتي درباره نحوه فوت آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني بيان کرد که آنها هم با واکنش و البته تکذيب روبه‌رو شد. چند روز پيش هم کريمي‌قدوسي در ادعاهايي که منبع آن معلوم نبود، صحبت‌هاي «ياسر»، «محسن» و «فائزه» هاشمي در يک جلسه خانوادگي را مطرح کرد؛ ادعاهايي که «محسن هاشمي» از نقطه آغاز تا پايانش را کذب و دروغ دانست.

 

البته اين بار اول نيست که ادعاهاي کريمي‌قدوسي تکذيب مي‌شود. او در يکي، دو ماه گذشته ادعاهايي کرده که هردفعه وزارت خارجه آنها را تکذيب کرده؛ از نقل‌قول ناقص از ظريف در جلسه کميسيون امنيت ملي گرفته تا ادعاي تلاش ظريف براي ارتباط با وزير خارجه جديد آمريکا، همه اينها تکذيب شده‌اند و او برخي از آنها را باز هم تکرار مي‌کند؛ او باز هم ادعايش درباره نامه‌نويسي ظريف به وزير خارجه جديد آمريکا را تکرار کرده و گفته: «امروز جناب آقاي ظريف به وزير امور خارجه آمريکا نامه مي‌نويسد و در نامه خود چهار درخواست مي‌نويسد که متأسفانه کار اينها تکذيب‌کردن است، مگر بنده کارخانه توليد خبر کذب دارم؟ بنده ٤٠ سال است که براي مردم حرف مي‌زنم و آنها حرف مرا مي‌شنوند».

 

دنبال تجزيه قدرت رهبري بودند

کريمي‌قدوسي در ادامه با اشاره به اينکه دوران، دوران نهج‌البلاغه است، گفت: «دنبال تجزيه قدرت رهبري بودند و مخالف با رهبري و نفوذ کلام و مديريت او را طرح‌ريزي کردند، از غائله ٩ خرداد مشهد بگيريد که در آن زمان رهبري فرمودند اگر انقلاب ٢٠ ضربه لازم داشت که از پاي بيفتند يکي از اين ضربه‌ها همين غائله‌اي بود که اراذل‌ و اوباش در مشهد به وجود آوردند و هسته پنهان آن جريان منحط غرب‌گرا بود تا غائله‌هاي ديگري که به وجود آوردند که اوج آن فتنه ٨٨ بود».

 

آنچه کريمي‌قدوسي مي‌گويد مربوط به خرداد ١٣٧١ است؛ آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني در کتاب خاطرات سال ١٣٧١ درباره اين ماجرا نوشت: «عصر، شوراي‌عالي امنيت ملي جلسه داشت. طرح مبارزه با تهاجم فرهنگي در دستور بود. درخصوص برخورد با عوامل آشوب و شرارت که در شيراز و اراک و ديروز در مشهد اتفاق افتاده، تأکيد شد. با استاندار خراسان، تلفني مذاکره کردم».

 

هاشمي يکشنبه، ١٠ خرداد هم نوشت: «به دفترم آمدم. اوضاع مشهد را پرسيدم. گفتند ديشب شرارت تا ساعت يک‌ونيم بعد از نيمه‌شب ادامه داشته و با دخالت سپاه تمام شده و جمعي را بازداشت کرده‌اند. خرابي‌هاي زيادي بار آورده‌اند. در جلسه هيأت دولت، وقت زيادي صرف مذاکره درباره مسئله مشهد و کيفيت برخورد با آن به‌منظور جلوگيري از تکرار اين‌گونه حوادث شد. رهبري هم امروز با احضار وزراي مربوطه، دستور سخت‌گيري داده‌اند».

 

 

sharghdaily.ir
  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش