چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۲۳:۴۹ - ۲۳ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۵۸۰۳
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

مردم در انتخابات ۹۶ به ماندگاری اخلاق و اندیشه و استمرار راه اصلاحات رای دادند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,محمدصادق خرازی
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با طرح این پرسش که مگر مردم ایران نمی دانستند که دولت یازدهم در برخی زمینه های اقتصادی، اجتماعی، سیاست خارجه، تامین نیازهای مردم و ... ضعیف عمل کرده است اما چرا ۲۴ میلیون رای تصاحب کرده است؟ اظهار کرد: انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه ۹۶ یکی از انتخابات بزرگ این کشور بود زیرا که مردم به هویت فکری، ماندگاری اخلاق و اندیشه، مدیریت و تعادل و تعامل و استمرار راه اصلاحات رای دادند.

به گزارش ایسنا ، دکتر "محمدصادق خرازی" عصر امروز ۲۳ تیرماه در همایش "امتداد امید،ندای تغییر" در کرمان با اشاره به تاریخ انقلاب اسلامی و رشادت های دلیرمردان این سرزمین گفت: روزهای سخت و دشواری قبل از انقلاب بر شبستان سرزمین ما فرود آمده بود به گونه ای که غم همه جای کشور ما را فرا گرفته و افراد و آزاد مردانی در این سرزمین، سکوت اختیار کرده بودند و بر آینده خویش با دردهای فراوان می نگریستند.

 

وی ادامه داد: اما در متن انقلاب ما، در منشور و اساس نامه انقلاب کبیر اسلام، در ایران عناصری وجود داشته و دارد که این عناصر هرگاه نیاز باشد، به احیای مجدد خودش به گونه ای رقم می زند که این خود یک جریان بزرگ هویتی تاریخ نو می شود.

 

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان این مطلب که مردم ایران با انقلاب اسلامی، هویت خود را احیا کردند و مردم ایران را با هویت دانست و افزود: عصر هویت ایران هزاران سال قدمت دارد و اگر کسی بخواهد عصر تاریخی ایران را محدود در بستن تاریخ کند، ظلم به همه ادوار این سرزمین و مردم کرده است.

 

وی ادامه داد: اما مردم هویت خود را قرن ها فراموش کرده بودند. سال های متمادی هویت مردم دست مایه بسیاری از نابردباری ها و نابرابری ها شده بود و روزگار سخت و دشواری را تحمل کرده بودند، اما هویت تاریخی که سرکوب و فراموش شده بود به برکت انقلاب اسلامی احیا شد.

 

خرازی عنوان کرد: در درون این انقلاب وقتی هویت مردان آزاد و سربدار خود مورد تعدی و تجاوز کسانی گرفته بود که ایمان مردم را به سرقت برده بودند و به نام دین دکان داری شروع کرده و دین مردم را می ستاندند، این هویت مجددا به بلوغ خودش می رسد و در درون خود یک تصفیه بزرگی شروع می کند.

 

وی از پدیده بزرگی که مردم ایجاد کرده اند، سخن به میان آورد و بیان کرد: مردم  کنگره حضور خود را با میلیون ها انسان جشن می گیرند، آنچه در این روزها و در این سال ها به برکت مردم در بستر تحولات اجتماعی تجلی پیدا کرده است، کنگره ۴۰ میلیونی حضور مردم در پای صندوق های رای بود که به معنای بازگشت هویت و استیضای هویت ملت ایران بوده است و همچنین مبارزه با جهل و جهود و احیای استقلال آزادی به همان شعارهای بنیادی که در متن انقلاب کبیر اسلام در ایران بود.

 

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان اظهار کرد: آنچه که سال ها و این ماه ها رخ می دهد، مبارزه با جریان نفاق و دروغ، مبارزه با جریان دو گانه ای که در تاریخ ما انسان ستیزی و به نام مقدسات و به نام ایمان مردم در شبستان این سرزمین نه تنها تن نازی نکردند، بلکه ایمان گریزی، دین گریزی و دین فروشی کرد، است و معتقدم با تحولات بزرگ مردم در سال ۹۲ و ۹۶ بلوغ آشکار و بنیادینی در ایران شکل گرفت.

 

وی در ادامه با بیان اینکه کرمان زادگاه مردان بزرگی در تاریخ است که همواره با حکمت و عقلانیت چوبه دار را بر پشت خود حمل می کردند اظهار کرد: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی یکی از مردان بزرگ تاریخ جمهوری اسلامی است که همواره خون و دل می خورد اما مدارا می کرد تا چارچوب نظام آسیب نبیند.

 

خرازی با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی همواره خودش را قربانی می کرد تا نظام و انقلاب قربانی نشوند تصریح کرد: معتقدم مرحوم هاشمی معلم و آموزگار صبوری، شجاعت و شخصیت بی بهانه بزرگواری بود که به همه مردم ایران درس وفاداری و صبوری را داد.

 

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با اشاره به دیگر بزرگان دیار کریمان همچون شهید باهنر، به دیدار روز گذشته خود با سردار حاج قاسم سلیمانی اشاره و افزود: حاج قاسم سلیمانی وقتی از کویر و استان کرمان حرف میزد احساسات تمام وجود ایشان را فرا گرفته بود و گاهی با دستهای خود اشکهایش را پاک می کرد.

 

وی در ادامه به انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اشاره و اظهار کرد: معتقدم در انتخابات سال ۹۶، مردم ایران آگاهانه و با دانایی در صحنه سیاسی حضور پیدا کرده و رای دادند.

 

خرازی ادامه داد: حتی رییس جمهور  نیز نمی توانست پیش بینی کند شبستان سیاسی این سرزمین، کنگره سیاسی ۴۰ میلیون نفری اتفاق بیفتد و ۲۴ میلیون به ایشان رای دهند.

 

خرازی با طرح این پرسش که مگر مردم ایران نمی دانستند که دولت یازدهم در برخی زمینه های اقتصادی، اجتماعی، سیاست خارجه،  تامین نیازهای مردم و ... ضعیف عمل کرده است اما چرا ۲۴ میلیون رای تصاحب کرده است؟ اظهار کرد: انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه ۹۶ یکی از انتخابات بزرگ این کشور بود زیرا که مردم به هویت فکری، ماندگاری اخلاق و اندیشه، مدیریت و تعادل و تعامل و استمرار راه اصلاحات رای دادند.

 

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان باردیگر با اشاره به مشکلات کشور در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... ادامه داد: مردم احساس صداقت کردند و حال نیز باید دولت به این مهم توجه کرده و چنین احساسی را پاس بدارد و معتقدم در شرایط کنونی رمز پیروزی دولت، بزرگداشت گذشتگان و توجه به کرامت ایرانیان و نگرانی برای فرای این سرزمین است.

 

وی با بیان اینکه همواره باید دولتمردانی در این سرزمین حضور پیدا کنند که مشکلات مردم را درک کرده و برای آنها هدف داشته باشند اظهار کرد: پیام این انتخابات این بود که مردم دولتی جوان و با اهدافی بلند و با انگیزه می خواهند تا بتواند مشکلات این سرزمین و مردم را حل و فصل کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه با بیان اینکه غربی ها هیچگاه با پیشرفت ایرانی سرسازگاری نداشته و نخواهند داشت افزود: تجربه  ۳۰ ساله بنده نشان می‌گوید هرچه قدر هم شما به جنس غربی اعتناء کنید در نهایت با شما مدارا نخواهند کرد و زمانی می توانیم روند توستعه ای را در کشور مشاهده کنیم که بر استقلال مبتنی بر جوانان و نیروهای داخلی خودمان تکیه کنیم.

 

خرازی ادامه داد: باید با فهم و درک مشترک بین مردم و دولت برسیم که آحاد ملت ایران هستند که می توانند امنیت،پیشرفت، توسعه، شکوه و عظمت این سرزمین را به وجود خواهند آورد و مطمینم باشیم که هیچ کشوری پیشرفت را در سینی نقره ای به ما اعطاء نخواهد کرد.

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش