جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۲۶ - ۲۷ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۶۸۳۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

گفت‌و‌گو با حميد رسايي درباره حاشيه‌هاي نشست « فارس پلاس»

مشکل آقای تتلو چیست؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,حميد رسايي

قريب به ١٠ بار مي‌پرسيد: « مگر تتلو چه ايرادي دارد؟» و من قريب به ١٠ بار پاسخ مي‌دهم: « ايراد نگاه دوگانه اصولگرايان به افراد و مسائل است و اينكه شخصي مثل يك خواننده زير زميني از آنچه اصولگرايان شعارش را مي‌دادند فرسنگ‌ها فاصله دارد». حميد رسايي مهمان جشني بود كه خبرگزاري فارس يكشنبه عصر برگزار و در آن از فعالان فضاي مجازي كه به گفته رسايي به دليل اظهارنظرهاي‌شان مورد حمله قرار گرفته بودند، تقدير كردند.

 

سوژه يكي از اين تقدير‌ها هماني بود كه يك روز مانده به پايان فرصت تبليغات انتخاباتي در فرودگاه با ابراهيم رييسي ديدار كرد تا مسير باخت اصولگرايان هموارتر شود. اميرحسين مقصودلو يا امير تتلو مهمان اين جشن بود كه از سوي حميد رسايي، نماينده سابق مجلس و عضو جبهه پايداري هم مورد تقدير قرار گرفت. همين تقدير بود كه واكنش‌هاي بسياري را در فضاي مجازي به بار آورد.

 

فعالان اصولگراي بسياري از آن انتقاد و حتي اصلاح‌طلباني همچون عباس عبدي هم تحليل كردند كه «اصولگرايي را مي‌توان به پيش و پس از اين عكس طبقه‌بندي كرد و براي دود كردن اين جماعت، كوشش براي كسب چند راي ناقابل و البته حلال كافي است». با اين حال حميد رسايي سخت از تقديري كه از اين خواننده زيرزميني كرده راضي است و مي‌گويد: « تقدير از كسي كه از گذشته‌اش پشيمان است كار درستي است». متن گفت‌وگوي «اعتماد» با او را در ادامه مي‌خوانيد:

 

روز گذشته مراسمي تحت عنوان جشن يك سالگي فارس پلاس متعلق به خبرگزاري اصولگراي فارس برگزار شد. برگزاري اين مراسم با حواشي بسياري همراه شد از جمله عكس‌هايي كه از حضور خواننده زيرزميني آقاي امير حسين مقصودلو و تقدير شما از وي منتشر شده بود. خود شما در مورد اين حواشي و رخدادها چه نگاهي داريد؟

مگر عكس‌هايي كه منتشر شده چه ايرادي داشته؟ صحنه عجيب و غريب و خلاف عرفي در آن بود؟

 

حضور شما به عنوان يك روحاني در چنين مراسمي در كنار يك خواننده زيرزميني خب كمي عجيب است. حتي برخي اصولگراها انتقاد كرده و پرسيده‌اند اگر اصلاح‌طلبان چنين كاري را مي‌كردند خودمان چه مي‌كرديم.

مگر آقاي روحاني كه هم اسمش روحاني است و هم لباس روحانيت دارد هيچ‌وقت با چنين آدم‌هايي ننشسته است كه حضور مثل من در كنار اين فرد براي شما عجيب به نظر رسيده؟

 

اگر آقاي روحاني را هم ببينم شايد چنين سوالي را هم از ايشان بپرسم. اما الان مخاطبم شما هستيد.

پس اين سوال شما از آقاي روحاني هم هست؟

 

اگر ببينم كه آقاي روحاني در كنار فردي مثل آقاي تتلو مي‌ايستد و عكس مي‌گيرد حتما از ايشان هم مي‌پرسم.

حالا به نظر شما اشكال آقاي تتلو چي هست؟

 

من خبرنگارم و نمي‌توانم ايرادي روي افراد بگذارم. از واكنش‌هاست كه چنين سوالي مي‌پرسم.

حتما از نظر شما يك ايرادي داشته كه اينطور مي‌گوييد...

 

نه من فقط واكنش‌ها را مي‌گويم. از همان ديدار اين آقا با آقاي رييسي در جريان انتخابات اين واكنش‌ها شروع شده بود كه اين خواننده زيرزميني از لحاظ اخلاقي و ظاهري با اصولگرايان و شعارهاي‌شان همخواني ندارد. خود شما فكر مي‌كنم در اين مورد در دوران نمايندگي‌تان از وزير ارشاد وقت سوال پرسيديد.

اشكال آقاي تتلو در حال حاضر از نظر شما و ديگر كساني كه حاشيه درست كردند چيست؟ اين آدم گذشته و سابقه‌اي دارد كه بخشي از آن هنوز در ظاهرش همراه اوست كه نمي‌تواند آن را از خودش جدا كند و بخش ديگري از آن رفتارهايي است كه از آنها اعلام برائت كرده و بارها گفته كه از آن اقدامات پشيمان است.

 

از آن گذشته تصاويري در فضاي مجازي منتشر شده كه هر بار موضعي مي‌گيرد كه باب ميل يك جريان فكري سياسي خاص نيست، آن تصاوير را به رخش مي‌كشند اما خودش پشيمان است. علاوه بر اينكه از آن گذشته اظهار پشيماني كرده است، در راستاي جبران آن گذشته هم اقداماتي را انجام داده است و در صفحات مجازي‌اش به كساني كه طرفدارش هستند توصيه‌ها و نصيحت‌هايي مي‌كند كه در راستاي جبران گذشته‌اش است.

 

آخرين اظهارنظري كه من از وي ديدم در مورد قتل دختربچه هفت‌ساله پارس‌آباد بود كه معتقد بود اگر اين دختربچه حجاب داشت مورد سوء قصد يا تجاوز قرار نمي‌گرفت. منظورتان دقيقا در مورد اين توصيه‌ها چيست؟

خودتان اگر مراجعه كنيد، مي‌بينيد كه نصيحت مي‌كند و مي‌گويد كه تا انتهاي برخي كارها را رفته است اما در انتهاي اين كارها چيزي جز پشيماني نيست و بالاخره به فهم خودش در حال جبران آن بخش است. در مورد بعضي از اتفاقات اجتماعي هم نقطه نظراتي دارد. چطور شما براي ديگران حق اظهارنظر قايليد كه مي‌توانند نظرشان را بدهند و آزادي بيان داشته باشد اما اين فرد چنين حقي ندارد؟ در همين روزنامه اعتماد شما بارها ديده‌ام موضوعاتي هستند كه اگر مورد بررسي قرار بگيرد هم خلاف ضوابط انقلابي است و هم خلاف ضوابط ديني.

 

مثل چي؟

متعدد است. از امور مربوط به نفي مباني انقلاب و امام مثل بزك كردن رفتار دشمنان اين انقلاب تا مقالاتي كه خلاف ارزش‌هاي ديني است.

 

در نظر داشته باشيد كه اين نگاه شما در شرايطي است كه مديرمسوول همين روزنامه نماينده مجلس هستند و از سوي شوراي نگهبان مورد تاييد قرار گرفتند.

مگر مدير مسوول شما براي روزنامه‌اش وقت مي‌گذارد؟

 

هيچ مطلبي بدون تاييد مدير مسوول در اين روزنامه منتشر نمي‌شود.

اگر هم بگذارد باز دليل نمي‌شود. اگر بودن يك نفر در يك چنين جايگاهي، دليل بر اين مي‌شود كه او يا رسانه او هر كاري مي‌كند درست است پس به چه علت شما از بقيه انتقاد مي‌كنيد؟

 

نه من مي‌گويم وارد اتهام‌زني نشويم. مدير مسوول يك روزنامه ناظر بر عملكرد يك روزنامه است.

با اين نگاه شما كه اين اتهام‌زني نيست. اگر اينطوري باشد شما هم به بقيه اتهام مي‌زنيد. آقاي رييسي، رييس دادگاه ويژه روحانيت است و عضو مجلس خبرگان است پس چرا به ايشان ايراد مي‌گيريد؟ حتما كارش درست است كه مي‌رود و با آقاي تتلو ديدار و گفت‌وگو مي‌كند. حرف من اين است كه چرا حق آقاي تتلو و مثل تتلو را در آزادي بيان به رسميت نمي‌شناسيد؟ نظر شخصي‌اش را گفته و نظر شخصي‌اش اين بوده است كه يكي از عواملي كه مي‌تواند باعث اين اتفاق شود (تجاوز و قتل دختربچه پارس‌آبادي) اين است كه اگر حجاب در جامعه رعايت شود اين اتفاق نمي‌افتاد. حالا اين اظهارنظر مي‌تواند درست باشد يا غلط باشد.

 

من نمي‌خواهم آن را تاييد يا تكذيب كنم. البته در توصيه‌هاي ديني هم هست كه با وجود آنكه سن تكليف دختران از ٩ سال و سن تكليف پسرها از ١٥ سال است ولي تاكيد شده كه قبل از اين سن بچه‌ها را به واجبات و ترك محرمات عادت دهيد تا زماني كه به سن بلوغ رسيدند انجام واجب براي‌شان سخت نباشد. مي‌خوام بگويم كه اين ديدگاه شخصي‌اش است و مي‌تواند قابل بحث باشد. چرا شما فكر مي‌كنيد كه اين آدم حق حرف زدن ندارد؟ فقط چون از نظر سياسي مثل شما فكر نمي‌كند.

 

اجازه مي‌دهيد پاسخ بدهم؟

يعني چنين چيزي باعث مي‌شود كه شما دهان اين آدم را ببنديد؟ مگر بقيه نظر مي‌دهند نظرات‌شان صد در صد درست است؟

 

علت اصلي اين انتقادها اين است كه حضور چنين فردي در مراسمي كه همه سردمداران آن اصولگرايان بودند با مباني اصلي اصولگرايي نمي‌خواند.

مگر مباني اصولگرايان چيست؟ آدمي از گذشته‌اي كه داشته است ابراز ندامت كرده است بايد او را دور انداخت؟

 

خب اگر خوانندگاني كه لس‌آنجلسي خوانده مي‌شوند هم توبه كنند شما از آنها تقدير مي‌كنيد؟

حتما توبه واقعي ارزش دارد. اما تقدير دو روز پيش علت ديگري هم داشت. اين تقدير از كساني صورت گرفت كه در فضاي مجازي فعال هستند و به خاطر اعتقاد ديني و انقلابي شان مورد هجمه قرار گرفته‌اند. آقاي تتلو يكي از اينها بود يا خانم بهنوش بختياري در مورد مسائل مختلف مثل برجام اظهارنظر كرده و بعد در فضاي مجازي مورد هجمه قرار گرفته بودند.

 

خب خيلي افراد ديگري هم هستند كه به دليل اظهارنظرهاي‌شان مورد اهانت قرار مي‌گيرند. چرا آقاي تتلو بايد در اين ميان انتخاب شود؟

اين موارد نمونه است. غير از ايشان افراد ديگري هم بودند از مجري هواشناسي تا كارشناس برنامه كودك و محيط بان و ديگران. ببينيد همين خانم بهنوش بختياري كه رسايي نيست. يك هنرپيشه است كه سابقه سياسي ندارد و مي‌گويد تنها به دليل اينكه يك اظهارنظر شخصي در مورد برجام كرده است مورد اهانت قرار مي‌گيرد، خب شما پاسخ دهيد چرا بايد به اينها اهانت شود؟

 

ما هيچكدام منتقد حضور خانم بختياري نيستيم. تنها مي‌گوييم آقاي تتلو كمي با مباني اصولگرايي فاصله دارد.

خب خانم بختياري هم مثل آقاي تتلو. چه فرقي با هم دارند؟ همين خانم بختياري به خاطر يك اظهارنظر درباره برجام كلي مورد اهانت قرار گرفت.

 

خب خيلي فرق دارند، ندارند؟

فرقشون چيه؟ اصلا مشكل آقاي تتلو چيست؟ من از شما سوال مي‌كنم. تتلو مي‌گويد گذشته‌اي دارد و از اين گذشته پشيمان است و توبه كرد. «حر» آب به روي ام

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش