دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۴ - ۰۸ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۱۷۴۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حمله حسن عباسی به انیمیشن باب اسفنجی!

حسن عباسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

یک وقت‌هایی از فرهنگ و گاهی از سیاست و بعضی اوقات از اقتصاد و اگر هم شد از تاریخ و... خلاصه در همه زمینه‌ها صاحبنظر مآبانه! حرف می‌زند، به‌عنوان یک اهل فن، پشت این تریبون و آن تریبون، پشت این میز و آن میز، در این دانشگاه و آن دانشگاه حضور می‌یابد و سخنرانی‌های جنجالی به پا می‌کند و ولوله‌ای در بین مخاطبانش ایجاد.

 

کسینجر اسلامی، نظریه‌پرداز اصولگرا، استراتژیست همه‌دان، اقتصاد بلد دلواپس یا هر چیز دیگری که نامش را بگذاریم. حسن عباسی هنوز که هنوز است با اظهارنظرهایش بسیاری را به خنده وامی‌دارد و برخی دیگر را به شرمندگی و البته شاید همفکرانش را به تامل، اما تئوریسین دوآتیشه جناح راست در جدیدترین اظهاراتش اینبار نه به حسن روحانی و نه به توافق هسته‌ای تاخته است، بلکه به مجموعه انیمیشن‌های باب اسفنجی حمله کرده و در سخنانی افشاگرانه(!)

 

هدف از ساخت انیمیشن باب اسفنجی را تربیت لیبرالیسم دانسته و حتی به کارتون‌های شیرشاه و پونی‌ها هم حمله کرده و گفته: «روح حاکم بر این انیمیشن تربیت کودکان با تفکر لیبرالیسم است، هفت گناه کبیره مسیحیت در قالب هفت شخصیت اصلی این انیمیشن آمده است، در خانواده سیمون‌ها و شیرشاه نیز همین‌طور است.»

 

کارشناس مسائل استراتژیک در ادامه عنوان کرد: «این مسئله روی ناخودآگاه کودک اثر می‌گذارد و او فقط همین هفت گناه را بد می‌داند و دیگر نمی‌فهمد که ربا و هم‌جنس‌بازی هم گناه کبیره است، چراکه انیمیشن‌های غربی این‌چنین نمی‌گوید، انیمیشن پونی‌ها یکی از آن برنامه‌هایی است که بر مبنای تفکر کابالایی عرفان یهود ساخته‌ شده است؛ جنگ امروز جنگ شناختی است.»

 

پیروان آینده‌پژوه

جالب آنکه خبرگزاری‌های پیرو او نیز این حرف‌ها را با آب و تاب تیتر کرده‌اند و البته در میان القاب استادی به او آینده‌پژوه ایران نیز اطلاق کرده‌اند. هرچند نظردادن جرم نیست و هر بیانی و حکایتی، قابل احترام یا لااقل شایسته گوش‌دادن، اما چون کسی که نام استادی را با خود حمل می‌کند باید اندکی با بقیه تفاوت داشته باشد، مردم توقعشان این است که از استاد و یک آینده‌پژوه، سخنانی بشنوند کارشناسانه‌تر و مستندتر و در ورای تصورات و به هم ربط‌دادن کلمات. ولی ظاهرا سوزن استاد به روی انیمیشن‌ها و کارتون‌ها گیر کرده است(!)

 

شاید این از فرط علاقه او به این انیمیشن‌ها باشد. حسن عباسی باب اسفنجی -که از تلویزیون پخش می‌شود- و شیرشاه را توطئه دشمن می‌داند، اما دست خودش نیست، چراکه با تمرکز روی برخی موضوعات سالهاست که پشت تریبون‌ها هم خود را آزار می‌دهد و هم مخاطبانشان را.

 

توطئه از یوگی شروع و به چیپس و پنیر ختم شد

این نخستین باری نیست که او یک انیمیشن کارتونی را توهم غرب می‌داند، بلکه ظاهرا تئوریسین اصولگرای عصر حاضر در مقام منتقد فیلم و کارتون، چند سال پیش هم کارتون یوگی و دوستان را توهین به حضرت نوح توصیف کرد، سریال‌هایی چون «فرار از زندان» و «لاست» را هم دست‌های پنهان غرب دانست.

 

حتی اگر درباره «چیپس و پنیر» حرف بزنیم! بازهم به خیال استاد، دست امپریالیسم و صهیونیسم و غرب در کار است تا جان فرزندان مردم را به خطر بیندازد؛ البته این گفته ما هم مبالغه نیست، چراکه گویا یکی از سخنرانی های معروف وی درباره توطئه در مورد چیپس و پنیر بوده!

 

وقتی کوروش صهیونیست می‌شود

یکی از اظهارات مافوق تصور آقای آینده‌پژوه، صهیونیست خواندن کوروش کبیر بوده است. او در یک سخنرانی به دلیل آزادی یهودیان در بابل توسط کوروش وی را صهیونیست خطاب کرد. ایده‌های تئوریسین اصولگرا بیشتر از آنکه از ذهن یک تحلیلگر بربیاید از یک نوع نگاه فانتزی نشات گرفته است که زمین و زمان را به‌هم می‌بافد. با این حال حسن عباسی گهگداری هم که خیلی جدی شود سینه می‌درد و پلاک مخصوص مردان جبهه و جنگ

را نشان می‌دهد.

 

وقتی زیباکلام ۹۹ برابر بدتر از ابوبکر بغدادی شد

شانزدهم آذر سال پیش و روز دانشجو بود که کت از تن به در‌آورد و در مقابل چشمان نامحرم یقه‌های پیراهن خویش را باز کرد تا پلاک جنگی خود را نشان دهد و به همه ثابت کند که او یک مبارز انقلابی است و همین الان هم در حال جنگ حق علیه باطل است ... عباسی آن روز برجام را لکه ننگ و ترکمانچای می‌خواند، رئیس‌جمهور را بی‌ادب و عصبی‌ترین رئیس دولت تاریخ ایران برمی‌شمرد، داستان مذاکره‌کنندگان ایرانی با آمریکایی‌ها را داستان روباه و لک لک تعبیر کرد تا پشت اصلاحات و اعتدال را به خاک بمالد!

 

او در پاسخ به یک دانشجو که گفته بود چرا شما به سوریه نمی‌روید؟ از واژه مجهول و مجعول داعش وطنی نام برد و گفت: «شما (اصلاح‌طلبان) یک شهید در جبهه‌تان ندارید، یک مرد در جبهه‌تان ندارید، یک آدم بزرگ ندارید! هزار تای آن را ما داریم، با کمک چه‌کسی می‌خواهید به جنگ بروید با کمک زیباکلام و سریع‌القلم و...» این به اصطلاح استراتژیست سخنور از سوال این دختر دانشجو آنگونه به ستوه آمد که ادامه داد: «نوچه‌های من گوش آمریکا و اسرائیل را می‌گیرند... شاگردان من شهید می‌شوند!

 

اما امثال شماها سر از صدای آمریکا درمی‌آورید.»عباسی در اینجا از واژه مجهول داعشی‌های وطنی! استفاده کرد و گفت: «ما داعشی‌های وطنی را بی‌آبرو می‌کنیم.»این استاد فلسفه‌دان! یکی از اهداف جریان لیبرالیسم را در ایران رابطه دختر و پسر و حرکت به سمت حرامزادگی توصیف می‌کند و ادامه می‌دهد«پیگیری حلال‌زادگی مبارزه ماست.»

 

او مدام می‌گوید: «به من گفته‌اند جلو داعشی‌های وطنی بایستم! در داخل ما در جهاد کبیر هستیم، بی‌آبروکردن خط فکری سریع‌القلم‌ها و صادق زیباکلام‌ها (دو چهره اصلاح‌طلب) ۹۹ است، بی‌آبروکردن ابوبکر البغدادی۱ است.»

 

اظهارنظر اخیر و اسفنجی حسن عباسی

بار دیگر وضعیت خاص اصولگرایان را بر سر زبان‌ها انداخته است. اینکه کمبود نفرات شاخص در جناح راست آنقدر توی ذوق می‌زند که باعث می‌شود چهره‌هایی چون حسن عباسی با نقد شیرشاه و یوگی، تیتر خبرگزاری‌هایی چون فارس شوند. حسن عباسی اما تنها چهره اصولگرایی نیست که گهگداری با اظهارنظرهایش باعث زیرسوال رفتن بخشی از جریان محافظه‌کار شده است، بلکه از این دست اساتید کم نیستند، نمونه‌اش علی‌اکبر رائفی‌پور است.

 

او نیز نه آینده‌پژوه بلکه شیطان‌شناس و فراماسون‌دانی است که تمام فکر و ذکرش شده شناسایی علامت‌های شیطان‌پرستان یا فراماسونرها بر سردر ساختمان‌ها و ساخت‌وسازهای دنیا و البته کشور. از دید رائفی‌پور کفش‌های پاشنه بلند خاص زنانه نیز گاه خبر از نفوذ شیاطین در کشور می‌دهد. رائفی‌پور از همان کسانی است که عدد ۶ را به همین دسته از آدم‌ها(شیطان‌پرستان) نسبت می‌دهد.

 

ناگفته نماند که وی در انتخابات ۹۶ از رئیسی پشتیبانی می‌کرد و البته از آنجایی که خدا در و تخته را خوب جور می‌کند او در نامه‌ای به امیر تتلو، به‌نوعی به جمع تتلیتی‌ها هم پیوست و از امیر تتلو حمایت کرد.

 

امیر تتلو را هم باید سومین عضو این مثلث دانست. در وصف کمالات امیر تتلو نیز همین بس که این روزها نه خواننده پاپ زیرزمینی بلکه یک فعال سیاسی اصولگرا خوانده می‌شود، فعالی که رئیسی را در آغوش می‌گیرد، به جشن تولد خبرگزاری فارس دعوت می‌شود و در اینستاگرامش به روش‌های عجیب و غریب خود، زنان را به حفظ حجاب و مردم را به راه راست ارشاد می‌کند و دیگر کمتر از «بغ‌بغو»هایی که در اینستاگرام از خود سر می‌داد خبری هست.

 

تتلو این روزها تزهای انرژی‌درمانی به شیوه خود می‌دهد و اندرزهای حکیمانه‌ای که هوش از سر می‌برد ساطع می‌کند. به نظر می‌آید از این پس عباسی را نیز که لقب کسینجر اسلامی به او می‌دادند باید در کنار رائفی‌پور و امیر تتلو به‌عنوان مثلث تئوریسین‌های این روزهای اصولگرایان بگذاریم. موضوعی که بیانگر فقدان جدی ماهوی در نوع منش جناح محافظه‌کار است.

 

 

aftabeyazd.ir
  • 17
  • 37
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۶
غیر قابل انتشار: ۲۲
جدیدترین
قدیمی ترین
چه خوش گفت خدا در قرآن درود بر کسانی که همه گفته ها را میشنوند و از میان آنها بهترین را بر می‌گزیند.
خیلی حرفاتون مزخرفه واقعا مشخصه چه کسانی از دولتی مثل روحانی طرفداری میکنن، افرادی بی خرد و بی منطق و....
واقعا با ای مقالتون خجالت بکشین چطور اسمون ریسمون میبافین خجالت بکش فقط تخریب کردی اونم با نامردی و تمسخر
حالا که به همه ثابت شد برجام در حقیقت چیزی جز مذاکره روباه و لک لک نبود
با عرض معذرت، باید بگم که مخالفان دکتر عباسی، عمدتا دو گروه هستند، یکی کسانی که میفهمن چی ميگه و برخلاف اهدافشون هست، یا اینکه اصلا نمیفهمن چی گفته و فقط میخان اظهار وجود کنن!دکتر عباسی، از کتابی حرف زده و نقل قول کرده ازش! این کتاب توسط چند تن از اساتید فلسفه دانشگاه‌های آمریکا نوشته شده و ایشان اثبات کرده‌اند که باب اسفنجی فرهنگ لیبرالیستی را القا می‌کند؛ بیان استاد عباسی صرفاً نقل از همین کتاب بوده است؛ در همان سخنرانی روز ششم شهریور نیز به این کتاب اشاره می‌کنند. #مدافعان_لیبراایسم اگر کمی تحمل به خرج داده و سرچ عادی گوگل می‌کردند، به حرف اربابان آمریکایی خود می‌رسیدند و امروز چنین ضایع نمی‌شدند.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش