پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۸ - ۱۰ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۲۶۶۲
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

آیا ناطق‌نوری ما را می پسندد؟ / طبع ناطق‌نوری، اصول‌گراست

حجت الاسلام ناطق نوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
با شروع زمزمه هایی مبنی بر بازگشت حجت الاسلام ناطق نوری به عرصه سیاست، اصول گرایان در پی جذب وی و بازگرداندن او به خانه اولش هستند.

همه چیز مهیا شده تا او بازگردد؛ حالا وقت سیاست‌ورزی است آن هم در عیان. از راست و چپ گویا خیلی‌ها هستند که بعد از سال‌ها دعوت بی‌ثمر اکنون امیدوار شده‌اند. او به دیدار علم‌الهدی و رئیسی در مشهد رفته و این‌جا در پایتخت هم محمدرضا باهنر از او خواسته تا احساس تکلیف کرده و به عرصه سیاست‌ورزی بازگردد. می‌گویند او به جهت حضورش در یک پست حساس طبیعتاً محدودیت‌هایی برای خود متصور بوده تا مبادا کارهایش و حرف‌هایش نسبت جانبداری پیدا نکند. اکنون که او از این سمت رفته ، فضا برای فعالیت‌های سیاسی‌اش مهیاتر شده است. همین هم هست که گمانه‌زنی‌ها در مورد او به شدت افزایش یافته است.

 

حالا مسئله این است که او به کدام سمت خواهد رفت و جانب کدام جناح را خواهدگرفت؟ آیا به خانه اول و اصلی‌اش یعنی راست‌گرایی باز خواهدگشت یا که نه به جهت قرابت‌های پدید آمده با اصلاح‌طلبان به آن‌سو متمایل خواهد شد؟ این وسط کسانی هم هستند که می‌گویند او میانه را خواهد گرفت و همان جایی خواهد ایستاد که روزی هاشمی‌رفسنجانی بود و اکنون حسن روحانی قرار دارد.

 

 ناطق‌نوری جزء اصول‌گرایان است/اعتدال یک جناح سیاسی نیست

حسین نجابت، نماینده اسبق ادوار مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نامه نیوز می گوید : اصولگرایی یک طیف است که در برگیرنده سلیقه‌های مختلف است. طبعاً آقای ناطق‌نوری جزء اصول‌گرایان است؛ سوابق هم همین موضوع را نشان می‌دهد اما مدتی را تشخیص داده‌بودند فعالیت سیاسی نداشته باشند؛ اکنون هم مشخص نیست که فعالیت سیاسی داشته باشند یا خیر. 

 

این فعالی سیاسی اصول‌گرا افزود: حوزه سیاسی دائما فراز و نشیب و اصلاح دارد؛ حوزه‌های مختلفی دارد. ممکن است افراد از یک جبهه به یک جبهه دیگر بروند؛ یا ممکن است در یک جبهه انشقاقی ایجاد شود و حرف‌های نویی زده‌شود. بنابراین ممکن است برخی تشکل جدیدی را ایجاد نمایند و اصطلاحاً جریان سومی را ایجاد کنند. بایستی صبر کنیم و ببینیم موضع‌گیری‌های آینده آقای ناطق‌نوری به چه شکل خواهد بود، آن موقع می‌توان خط مشی جدید ایشان را تشخیص داد.

 

وی تأکید کرد: اعتدال یک جناح سیاسی نیست؛ اعتدال یک رویکرد است و هرکدام از طیف‌های سیاسی می‌توانند، ادعا کنند که مشی اعتدالی دارند. اصول‌گرایان یا اصلاح‌طلبان در برخی از مواقع می‌گویند اعتدالی هستند. بنابراین بایستی صبر کنیم و منتظر موضع‌گیری‌های آینده آقای ناطق‌نوری باشیم.

 

این استاد دانشگاه در خصوص فاصله گرفتن حجت‌الاسلام ناطق‌نوری از جناح اصول‌گرایی در گذشته، گفت: اصول‌گرایان یک طیف هستند. طبیعی است که در این طیف سنتی‌ها وجود دارند که نماد آنها حزب مؤتلفه یا جبهه خط امام و رهبری است، طیف میانه آنها رهپویان و ایثارگران هستند و طیف بعدی، پایداری هست. بالاخره هرکدام از اینها حرف‌هایی دارند، عقبه‌ای دارند و نیروهای اعتقادی که به این جناح‌ها معتقدند و عمدتاً کسانی که خود را ملزم به دفاع از حاکمیت می‌بینند در این طیف قرار می‌گیرند.

 

وی افزود: آقای ناطق‌نوری در برهه‌ای نپسندید مشی این افراد را. هنگامی که آقای احمدی‌نژاد به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شدند و البته پیش از آن با آقای احمدی‌نژاد در شورای شهر ارتباطی داشتنداز آن زمان اختلاف سلایقی به وجود آمد که ایشان ترجیح دادند کم کار باشند. که البته در نهایت آقای احمدی‌نژاد خودش با اصول‌گرایان زاویه پیدا کرد؛ آقای ناطق آن موقع کجا بودند؟ این هم ایرادای است که به ایشان وارد است.

 

حسین نجابت در ادامه اظهار داشت: آقای ناطق دارای مشی و رویکردی مختص به خودشان، دارند. جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (جمنا)، نماینده اصولگرایان هستند. اگر فردی بخواهد در صحنه سیاست باشد، بایستی با اینها هماهنگ باشد. باید ببینیم آقای ناطق‌نوری ایشان را می‌پسندند یا خیر. هرفردی که به‌عنوان چهره‌ای مطرح در عرصه سیاست نقش ایفا می‌کند؛ عقبه شخصی ندارد، بلکه دارای عقبه اجتماعی است که یک رویکرد و گفتمان را نمایندگی می‌کنند. باید ببینیم آقای ناطق‌نوری چه گفتمانی را نمایندگی می‌کنند و آن موقع میزان تأثیرگذاری ایشان مشخص می‌شود.

 

این فعال سیاسی اصول‌گرا در خصوص آینده سیاسی ناطق‌نوری، گفت: در گذشته یعنی قبل از مجلس هفتم و شورای سوم، آقای ناطق‌نوری جزء اصولگرایان بودند. ایشان آن موقع رئیس شورای هماهنگی اصول‌گرایان بودند و شاید ده سالی است که حضور جدی بین اصول‌گرایان ندارند. اما در دور جدید فعالیت‌شان موضع‌گیری‌های تازه ایشان مهم است و تعیین کننده. همان‌طور که گفتم اصول‌گرایان یک طیف گسترده هستند اما همگی یک اصول مشترک دارند؛ اعتقاد به ولایت فقیه و مواردی از این دست هستند. باید دید کجای این طیف ایشان می‌ایستند.

 

 

namehnews.ir
  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش