شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۰۴ - ۰۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۰۷۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

پاسخ ذوالنور درباره حمایتش از احمدی‌نژاد

مجتبی ذوالنور,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
یک نماینده اصولگرای مجلس گفت: اگر کسی حتی چشم راست ما هم باشد ولی از آرمان های انقلاب خارج شود از او حمایت نمی‌کنیم و از او عبور خواهیم کرد

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور با بیان اینکه زمانی می‌شود ۹ دی را تبیین کرد که مقدمات این حادثه مشخص شود، اظهار داشت: براندازی نظام های سیاسی دنیا از گذشته تاکنون به اشکال مختلف وجود داشته است که یکی از نمونه های آن فتنه نرم و یکی از بسترهای مهم جنگ نرم بستر انتخابات ریاست جمهوری است.

 

وی اضافه کرد: حمله به طبس، تحریم های اقتصادی و ترورها از ابزارهایی بود که دشمن از آنها برای براندازی نظام بهره گرفت و زمانی که تخریب از برون بی اثر شد استراتژی تخریب از درون را شروع کرد.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در جنگ نرم باید کسی را فرمانده قرار بدهند که با مردم در اصل اعتقادی و گفتمان مشکل نداشته باشد تا مردم دچار تردید نشوند.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: کشته سازی و شایعه کشته شدن یکی از ابزار آن ها بود و  ستادی تشکیل شد تا این افرادی که به عنوان کشته ها مطرح شدند را با وعده هایی که داده می‌شد از کشور خارج کنند تا رسوایی رخ ندهد و ما اسم آن را گذاشتیم ستاد قاچاق انسان.

 

وی ادامه داد: از همه ابزارها استفاده کردند ولی نتوانستند به هدف خود برسند و دو عامل وجود داشت که مقاومت ۹ماهه و فاصله مردم از فتنه‌گرها زیاد شود که یکی از آن وجود رهبری درست مقام معظم رهبری بود که با ایمان راسخ ایستادند و بصیرت افزایی کردند و باعث شدند بصیرت ها باز شود.

 

ذوالنور با بیان اینکه بعضی خواص ستون خیمه دشمن شدند، اظهار داشت: در این جریانات خواص ریزش کردند و آتش بیار معرکه و ستون خیمه بیگانه شدند و خانواده هایشان شبانه روز در خیابان تمام قد در فتنه حضور داشتند.

 

وی تصریح کرد: ایران مانند دیگر نظام ها در فتنه سرخورده نشد چون ارتباط رهبری با مردم قوی بود و اگر در ایران هم مردم قبل از ۹ دی به خواص بی بصیرت متکی می‌شدند یک کربلای دیگر رخ می‌داد.

 

ذوالنور در ادامه به پاسخ سوالات دانشجویان پرداخت و در پاسخ به سوالی در خصوص شایعه افزایش حقوق نمایندگان مجلس گفتند: موضوع حقوق های ۱۰میلیونی نمایندگان کذب است و حقوق نمایندگان ثابت است.

وی ادامه داد: حقوق فعلی نمایندگان ۵ میلیون و۲۰۰هزار تومان است اما آنهایی که قبلا قاضی و یا هیئت علمی بودند و نیاز به استعفا از شغل را نداشتند آزاد هستند که حقوق شغل قبلی یا حقوق نمایندگی مجلس  را دریافت کنند.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص مجازات کم برخی از جاسوسان اظهار داشت: مسائل مربوط به جاسوسان از طریق وزارت اطلاعات به قوه قضائیه ارجاع داده می‌شود و قوه قضائیه روند خود را دارد و کمیسیون امنیت ملی در میزان مجازات تاثیری ندارد. 

 

وی در ادامه به نقدی از دانشجویان در خصوص حمایت از احمدی نژاد پاسخ داد و گفت: در خصوص آقای احمدی نژاد بر من خُرده می‌گیرند که چرا آن زمان حمایت کردید، آن زمان با شخص کار نداشتیم و در برابر فتنه ایستادیم و از نتیجه درست انتخابات حمایت کردیم که آن نتیجه احمدی نژاد بود و هر کس دیگری نیز بود همان کار را می‌کردم.

 

وی همچنین گفت: باید بگویم ما دچار دگماتیسم نیستیم و اگر کسی حتی چشم راست ما هم باشد ولی از آرمان های انقلاب خارج شود از او حمایت نمی‌کنیم و از او عبور خواهیم کرد و اگر از احمدی نژاد انتقاد می‌کنیم برای این است که نمی‌خواستیم او که پرچمدار آرمان ها شده بود اگر از ۱۰۰پایین آمده بود از ۷۰ پایین تر نیاید و احمدی نژاد اگر قرار بود ماشین انقلاب را از قم به تهران ببرد از مسیر طولانی تری رفت و هزینه زیادی را صرف کرد ولی اگر این ماشین دست موسوی بود با آن موج فتنه یک‌راست آن را به اسرائیل و نیویورک می‌برد و نقد ما به احمدی نژاد معنی آن را نمی‌دهد که ما پشیمانیم که چرا از موسوی حمایت نکردیم.

 

ذوالنور در خصوص مسائل اقتصادی و لایحه بودجه اظهار داشت: در خصوص بودجه ۹۷ یک نگرانی هایی وجود دارد که انطباقی با اقتصاد مقاومتی ندارد و با گرانی حامل های انرژی مخالفیم و اگر قیمت بالا رود یک جهش در قیمت ها صورت می‌گیرد و مردم نمی‌توانند به این صورت زندگی کنند.

 

 

 

 

 

  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش