دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۳۱ - ۱۸ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۹۹۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

افشای ماجرای تراشه الکترونیکی جاسوسی از مرحوم هاشمی

مرحوم هاشمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
وکیل خانواده‌ی هاشمی رفسنجانی درباره‌ی رابطه‌اش با مرحوم آیت‌الله هاشمی و ماجراهای دوران وکالت این خانواده گفت: در زمان دولت احمدی‌نژاد ۸ بار به وزارت اطلاعات احضار شدم. از من خواسته شد تا صدای مکالماتم با آیت‌الله را ضبط کنم! که گفتم فلانی وزیر است که خودش را هم نمی‌تواند جمع کند حالا به من می‌گویید که بیایم خبرچین بشوم؟ آن هم خبرچین آقای هاشمی؟ گفتند بالایی‌ها این را از ما می‌خواهند!

«سیدمحمود علیزاده طباطبایی» در گفت‌وگو با انصاف نیوز در آستانه‌ی سالگرد درگذشت مرحوم آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی گفت: در زمان دولت احمدی‌نژاد ۸ بار به وزارت اطلاعات احضار شدم. در آنجا گفتم که اگر می‌خواهید من را بازداشت کنید. برخوردشان در جلسات اول تند بود ولی در جلسات آخر دوستانه شد. گفتند ما احساس می‌کنیم که تو از خود نظام هستی. من هم گفتم که شما مشکل دارید که احساس می‌کردید من از نظام نیستم، من مشکلی ندارم. به من گفتند آیا با اطلاعات همکاری می‌کنید؟ گفتم بله اما بستگی دارد که چه همکاری از من انتظار دارید.

 

او در ادامه افزود: به آنها گفتم که از من چه انتظاری دارید؟ گفتند ما درباره‌ی خانواده‌ی آقای هاشمی تحقیق می‌کنیم، به همین دلیل کارشناس وزارت اطلاعات یک چیپ کوچک (تراشه الکترونیکی) به من داد تا صحبت‌های آیت‌الله در زمان ملاقات با من ضبط شود. به آنها گفتم که فرزندان هاشمی، محسن، یاسر، فائزه، مهدی و فاطمه را هروقت بخواهید برای بازجویی می‌آورم. مهدی هم که آن زمان خارج از کشور بود را هر وقت بخواهید می‌گویم که بیاید دبی و با او صحبت و بازجویی کنید. در مورد خود آیت‌الله هم با وجود اینکه سن شما از آیت‌الله کمتر است، هروقت مشخص کنید قرار ملاقات می‌گذارم تا او را بازجویی کنید. هر سوالی دارید بپرسید و من تضمین می‌کنم که حقیقت را بگویند. قبول نکردند و گفتند ما به‌طور نامحسوس می‌خواهیم تحقیق کنیم.

 

در دوره‌ی احمدی‌نژاد وزارت اطلاعات ضعیف شد

وکیل خانواده‌ی هاشمی درباره‌ی پاسخش به درخواست وزارت اطلاعات دولت احمدی نژاد، گفت: به آنها گفتم آن زمان که من سازمان برنامه و بودجه بودم و آقای «ری‌شهری» به عنوان یک فرد قدرتمند وزیر اطلاعات بود و من هم ۳۴ سال داشتم، از من خواستند که مدیرکل شوم و بعد از آن هم معاون وزیر، ولی من در وزارت نرفتم. الان من ۶۰ ساله شده‌ام و فلانی وزیر است که خودش را هم نمی‌تواند جمع کند حالا به من می‌گویید که بیایم خبرچین بشوم؟ آن هم خبرچین آقای هاشمی؟ گفتند بالایی‌ها این را از ما می‌خواهند.

 

علیزاده طباطبایی ادامه داد: به آقای هاشمی هم گفتم، خندیدند. گفتم که به بالایی‌هایتان بگویید که وزارت اطلاعات زمانی چنان اقتداری داشت. آن زمان من در نیروی هوایی بودم. یک خلبان اف ۱۴، هواپیما را برده و فرار کرده بود. زمانی که هواپیما در فرودگاه عراق نشسته بود خود صدام آمده و از او استقبال کرده بود و دستور داده بود که خانواده‌اش را هم به پاریس منتقل و پنج میلیون دلار هم به او جایزه دهند. آن زمان در نیروی هوایی همه ترسیدیم. ظرف کمتر از ۲ هفته که «رضا مرادی» در پاریس کشته شد، نمی‌گویم که اطلاعات او را کشت، اما طوری شد که هیچ هواپیمایی فرار نکرد. حتی بعد از جنگ یکی، دوتا از خلبان‌ها می‌خواستند بروند، با من تماس می‌گرفتند که جنگ تمام شده و ما می‌خواهیم برویم اما می‌ترسیم که ما را بکشند!

 

علیزاده طباطبایی درباره‌ی وضعیت اقتدار کنونی وزارت اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات بخش‌هایی دارد که خیلی مقتدرانه رفتار می‌کنند. در دوره‌ی احمد نژاد یک پاکسازی کامل در وزارت اطلاعات اتفاق افتاد که وزارت ضعیف شد اما درحال حاضر وزارت قوی است و بعد از دولت احمدی‌نژاد خیلی از مسوولان قبلی به وزارت برگشتند.

 

مرحوم هاشمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

علیزاده طباطبایی درباره‌ی منش آیت‌الله گفت: هاشمی با همه‌ی روحانیون متفاوت بود. فاطمه هاشمی حرف زیبایی درباره‌ی پدرش زد، که پدر من در قبل انقلاب هم با بقیه‌ی روحانی‌ها متفاوت بود؛ اندرونی و بیرونی نداشت. اولین برخورد انتقادیم در سال ۷۳ بود که از دولت بیرون آمده بودم و وکیل دادگستری بودم. به هاشمی گفتم که من انتقادی به خانواده‌ی شما دارم، اینکه بچه‌های شما از رانت استفاده می‌کنند. در پاسخ به من گفت که شما آخرین پستت مدیر کل عمومی دفاعی سازمان برنامه بوده و پدرت کشاورز است و فوق لیسانس حقوق دارید. محسن من هم دو، سه سال از شما کوچکتر است و فوق لیسانس مهندسی دارد و مدیر صنایع موشکی در صنایع دفاع است. درحال حاضر سمتش از آخرین پست دولتی شما کمتر است. من واقعا شرمنده شدم.

 

وکیل خانواده‌ی هاشمی افزود: رابطه‌ی وکالتی من با آیت‌الله از آنجا شروع شد. همان‌جا برای من تعریف کردند که زمانی امام خمینی به من گفتند که آقای ری‌شهری مطالبی درباره‌ی فرزندانتان دارد و آنها را بشنوید. همان زمان به امام گفتم که به آقای ری‌شهری بگویید که مستقیم این مطالب را به قوه قضاییه بدهد و نیازی نیست که من آنها را بشنوم. آن‌چه را که درباره‌ی بچه‌های من به یقین رسیدید، آن‌را رسانه‌ای کنید و نیازی نیست که از من اجازه بگیرید؛ در صورتی‌که من ارتباط تنگاتنگی با اطلاعات و سپاه داشتم، گفتم که هرچه درباره‌ی فرزندان آیت‌الله دارید بدهید، من اجازه دارم که آنها را رسانه‌ای کنم؛ ولی تا امروز یک برگ سند و مدرک مستدل به من نداده‌اند. آن چیزی که در پرونده‌ی مهدی هاشمی بود از نظر من بی ارزش بود و واقعیت نداشت.

 

مرحوم هاشمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

علیزاده طباطبایی در پایان مصاحبه با انصاف نیوز گفت: من از سال ۸۸ تا امروز نزدیک به ۴۸۰ پرونده‌ی سیاسی داشته‌ام که از هیچ‌یک از موکلان سیاسی‌ام یک ریال پول نگرفته‌ام چه برسد از خانواده‌ی آقای هاشمی. این اواخر به دلیل گلایه‌ای که از من می‌کنند، به موکلانم می‌گویم که هرچه دارید بدهید. بیش از ۳۰ پرونده برای خانواده‌ی هاشمی وکالت کرده‌ام. دکترای حقوق از دانشگاه شهید بهشتی دارم. هم کلاسی‌های من، همه عضو هیات علمی شده‌اند، من هنوز عضویتم در دانشگاه آزاد تایید نشده است! به جرات می‌توانم بگویم که هیچ نقطه ضعفی ندارم. پسر من دکترای فقه و مبانی حقوق دارد و ۷ سال است که در دانشگاه آزاد قم تدریس می‌کند. طلبه است و درس خارج می‌خواند. اخیرا از وزارت اطلاعات نوشته‌اند که مشکل صلاحیت دارد! دامادم که ۸ سال است در دانشگاه آزاد تدریس می‌کند و دکترای حقوق از دانشگاه تهران دارد، مدیریتش در دانشگاه آزاد دماوند تایید نشده است. حقوق من در دانشگاه آزاد به عنوان استادیار ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

 

 

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش