جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۱۹ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۷۴۷۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

شهیندخت مولاوردی: در لیست سیاه دولت‌های نهم و دهم بودم

شهیندخت مولاوردی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

از شهیندخت مولاوردی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی به‌دلیل خدمت در جایگاه معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده در دولت یازدهم و از تلاش‌های مستمرش در این سمت یاد می‌شود. پس از آغاز کار دولت دوازدهم در حالی که جامعه زنان تصورشان این بود که مولاوردی باز هم در همان امور زنان و خانواده ابقا می‌شود در کمال ناباوری شاهد بودند که کرسی معاونت زنان به معصومه ابتکار رسید و مولاوردی معاون روحانی در امور حقوق شهروندی گردید و این تغییر جایگاه انتقادهای بسیاری از سوی جامعه زنان در پی داشت. به همین دلیل روز گذشته شهیندخت مولاوردی با دفاع از معصومه ابتکار در معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: ابتکار تجربه گرانسنگ مدیریتی اعم از معاونت رئیس‌جمهوری و حضور در شورای شهر دارند که می‌تواند حوزه زنان و خانواده را کمک و راهبری کند. او همچنین درباره شایعات مربوط به عبور اصلاح‌طلبان از روحانی اظهار کرد: من قبول ندارم که اصلاح‌طلبان از آقای روحانی عبور کردند، ضمن اینکه بارها و از جمله در دولت دوازدهم هم مطرح کرده‌اند که از دولت و آقای روحانی حمایت می‌کنند، اما حق انتقاد و نقد را برای خود محفوظ می‌دانند.

 

دفاع از ابتکار

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی با بیان اینکه جهتگیری و سمت و سوی حرکت در معاونت زنان در دولت یازدهم و نیز دولت دوازدهم درست بوده است، گفت: ولی این واقعیت را هم نباید از نظر دور بداریم که بسیاری از پروژه‌‌های اجتماعی زمانبر است. خیلی از فعالیت‌هایی که ما انجام دادیم در سال‌های بعد خروجی‌ها و تاثیر خودش را نشان می‌دهد. او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بسیاری معتقدند با توجه به تجربه شما در حوزه زنان و تمایل به حضور شما در کابینه دوازدهم انتخاب فعلی معاونت زنان رئیس‌جمهور جنبه سیاسی دارد، آیا حضور شما در معاونت زنان مقبول‌‌تر از گزینه فعلی نبود، گفت: نکته‌‌ای که امروزه مطرح است بحث مدیریت کردن است تا اینکه بخواهیم ارتباط مستقیمی میان تحصیلات و تجربه با عنوان مدیریت برقرار کنیم؛ ضمن آنکه در مورد حوزه زنان هم این موضوع صدق نمی‌‌کند و باید گفت که خانم ابتکار شروع فعالیت‌هایشان از این حوزه بوده است. مولاوردی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره تجربه معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: ابتکار تجربه گرانسنگ مدیریتی اعم از معاونت رئیس‌جمهوری و حضور در شورای شهر دارند که می‌تواند حوزه زنان و خانواده را کمک و راهبری کند. او افزود: اما در مورد حضور خودم در نهاد ریاست‌جمهوری به‌عنوان دستیار ویژه رئیس‌جمهور در حقوق شهروندی باید بگویم رشته تحصیلی‌ام حقوق بوده است و حوزه تخصصی‌ام حقوق بین‌الملل، ضمن اینکه بخش‌هایی از حقوق شهروندی برمی‌‌گردد به حقوق زنان که با توجه به مسئولیت سابقم در دولت یازدهم، این حساسیت را دارم که حتما آن بخش‌ها را با توجه ویژه‌ای پیگیری کنم. یادداشت‌ها و نظریاتم در حوزه حقوق بشر، مشارکت سیاسی و حقوق زنان و خانواده بوده که مجموعه اینها به حقوق شهروندی مرتبط می‌شود.

 

اصلاح‌طلبم اما...

مولاوردی درباره شایعات در فضای مجازی مبنی بر عضویتش در حزب مشارکت گفت: من اصلاح‌طلب هستم همیشه هم مطرح می‌شود که من در حزب مشارکت بوده‌ام، اما هیچ‌گاه فرم عضویت در این حزب را پر نکرد‌ه‌‌ام یا فرصت این کار را پیدا نکردم، ولی با این مجموعه همکاری می‌کردم. او درباره شایعاتی که برخی در مورد عبور اصلاح‌طلبان از روحانی طی ماه‌های قبل مطرح کردند، افزود: من قبول ندارم که اصلاح‌طلبان از آقای روحانی عبور کردند، به‌ویژه آنکه در هفته‌ها و ماه‌‌های اخیر که حوادثی در کشور رقم خورد خیلی‌ها شفاف موضع‌گیری کردند، از جمله اصلاح‌طلبان شاخص که در نتیجه مشخص شد چنین تلقی و برداشتی صحیح نیست، ضمن اینکه بارها و از جمله در دولت دوازدهم هم مطرح کرده‌اند که از دولت و آقای روحانی حمایت می‌کنند، اما حق انتقاد و نقد را برای خود محفوظ می‌دانند. این به معنای عبورکردن نیست و اگر غیراز این باشد باید در اصلاح‌طلب بودنشان شک کنیم.

 

می‌پذیرفتم اگر...

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی با بیان اینکه اگر به عقب برمی‌گشتم باز هم حضور در کابینه‌های یازدهم و دوازدهم را می‌پذیرفتم، اظهار کرد: هرچند آن موقع پذیرش این مسئولیت خیلی سخت بود، با علم به اینکه چه سختی‌‌هایی را پشت سر خواهم گذاشت، با توجه به تجربه فعالیت در حوزه زنان دولت اصلاحات و اینکه در آن زمان مدیر امور بین‌الملل بودم و به شکلی از نزدیک شاهد سختی‌هایی بودم که خانم شجاعی در دولت‌های هفتم و هشتم به‌عنوان مشاور رئیس‌جمهور داشتند. مولاوردی ادامه داد: تصمیم من در دولت‌های نهم و دهم این بود که ادامه فعالیتم در نهاد ریاست‌جمهوری نه به مصلحت است و نه مقدور. خیلی تلاش کردم که واقعا بمانم و‌ منشأ اثر باشم، حتی یک سال مرخصی بدون حقوق گرفتم و دوباره بازگشتم! اما دریافتم اصلا امکان و زمینه همکاری وجود ندارد و از طرف مقابل هم پذیرشی وجود ندارد. به‌قول خودشان یک لیست سیاه درست کرده بودند. من نیروی رسمی نهاد ریاست‌جمهوری بودم، اما هرجا درخواست همکاری می‌دادم، مخالفت می‌کردند.

 

 

armandaily.ir
  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش