جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۰:۰۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۲۸۸۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

الیاس حضرتی:

اعضای شورای مرکزی با استعفای آقای کروبی مخالفت می‌کنند

الیاس حضرتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
الیاس حضرتی با تاکید به مخالفت اعضا شورای مرکزی حزب اعتمادملی با استعفای مهدی کروبی از دبیرکلی این حزب گفت: «تمامی این عزیزان جزو علاقمندان حاج آقای کروبی بوده و به دبیر کلی ایشان اعتقاد و باور قلبی دارند. در حزب اعتماد ملی کسی که مخالف آقای کروبی باشد و یا آرزوی استعفای آقای کروبی را در دل داشته باشد و یا حزب از سایه پر برکت ایشان محروم شود، ‌حضور ندارد.»

جلسه شورای مرکزی حزب اعتمادملی با دستور کار بررسی استعفای مهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتمادملی عصر امروز برگزار می شود. الیاس حضرتی، رئیس شورای اجرایی حزب اعتمادملی معتقد است که  در جلسه امروز عصر، اکثریت شورای مرکزی این حزب با استعفای مهدی کروبی از دبیر کلی حزب اعتماد ملی مخالفت خواهند کرد.

 

* چرا شورای مرکزی حزب اعتماد ملی برای دومین بار با استعفای آقای کروبی مخالفت کرد؟

اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی عصر امروز با دستور بررسی استعفای آقای کروبی تشکیل جلسه دادند. با شناختی که من از دوستان شورای مرکزی داشتم و همانطور که پیش از جلسه پیش‌بینی می‌شد اعضای شورای مرکزی با استعفای ایشان مخالفت کردند. تمامی این عزیزان جزو علاقمندان حاج آقای کروبی بوده و به دبیر کلی ایشان اعتقاد و باور قلبی دارند. در حزب اعتماد ملی کسی که مخالف آقای کروبی باشد و یا آرزوی استعفای آقای کروبی را در دل داشته باشد و یا حزب از سایه پر برکت ایشان محروم شود، ‌حضور ندارد. تمامی اعضای حزب اعم از پیر و جوان به حاج آقا کروبی علاقه‌مند هستند. این علاقه‌مندی، یک دوست داشتن عادی نیست بلکه اعضا عاشقانه به حاج آقا علاقه‌مند هستند. تقاضای اعضای حزب از شورای مرکزی حزب نیز همین بود که حاج آقا کروبی دبیر کل بمانند، به همین دلیل با استعفای ایشان به طور قاطع و با اکثریت آرا مخالفت شد. یکی از کسانی که اعتقاد قلبی داشت که باید با استعفای ایشان مخالفت شود، من بودم. من معتقدم حضور، وجود، یاد و نام ایشان همنان در حزب اعتماد ملی باشد. حزب اعتماد ملی با پرچم آقای کروبی شناخته شده و متصور هستم عدم حضور ایشان، لطمه‌ای جبران‌ناپذیر بر پیکره حزب خواهد بود. هرچند حزب اعتماد ملی متشکل از نیروهای متخصص، پرتوان و کارآمد است اما نام آقای کروبی جزو افتخارات و هویت این حزب است و حتما باید حفظ شود.

 

* این استعفا، دومین استعفای آقای کروبی از دبیر کلی است. دلیل اصرار ایشان بر این موضوع چیست؟ آیا اختلافات داخلی بر این موضوع تاثیر گذار بوده است؟

اختلافات داخلی در تمامی احزاب وجود دارد و همین اختلاف نظرها منجر به پویایی حزب می‌شود. متاسفانه برخی بداخلاقی‌ها در فضای مجازی دامن زده می‌شود و این موضوع من را متاثر کرده است که در فرصت مناسب به این موضوعات پاسخ خواهم داد. تمامی اظهار نظرهایی که در فضای مجازی درباره حزب اعتماد ملی مطرح می‌شود بی‌پایه، ‌بی‌مایه و حرف‌های بی ربطی است. اما درباره استعفای آقای کروبی باید بگویم که چون ایشان در حصر و محدودیت به سر می برند، متصور شده‌اند که این محدودیت‌ها سبب شده است تا حزب در تنگناهایی قرار بگیرد. ایشان به این دلیل که مدیران و مسوولان حزب و اعضای شورای مرکزی دستشان برای انجام امور باز باشد، از باب تواضع استعفا داده و تصمیم‌گیری در مسایل حزب را بر عهده شورای مرکزی حزب گذاشته‌اند. آقای کروبی برای پویایی و حرکت رو به جلوی حزب استعفا داده و درخواست داشتند تا دبیر کل جدیدی انتخاب شود. قصد ایشان از این استعفا محبت، عنایت، بزرگواری و تواضع بود که خوشبختانه شورای مرکزی حزب با این استعفا مخالفت کرد.

 

* دومین کنگره اعتماد همراه با حاشیه‌هایی برگزار شد. دلیل اصلی اتفاقات رخ داده در کنگره چه بود؟

دومین کنگره حزب اعتماد ملی جزو بهترین و با شکوه‌ترین کنگره هایی بود که من در آن حضور داشتم. این کنگره در چند سال گذشته نظیر نداشت. از آن جهت می‌گویم نظیر نداشت چون من در کنگره‌های احزاب مطرح حضور داشته‌ام. معمولا کنگره سایر احزاب با جمعیت محدود و اندک برگزار می‌شود اما شکوه و عظمت کنگره اعتماد ملی نظیر نداشت. یکی از دلایل کم‌نظیری به دلیل حضور بیشمار اعضای حزب از اقصی نقاط کشور آن هم در ماه مبارک رمضان بود.  حضور جدی اعضای حزب از سراسر کشور در این کنگره نشان داد اعضای به صورت جدی پای کار حضور داشته و نسبت به تعهدات حزبی احساس مسئولیت می‌کنند. از دیگر دلایل کم‌نظیری این کنگره حضور شخصیت‌های برجسته‌ای بود که به‌ندرت پیش می‌آید در مراسمی حضور پیدا کنند و این مهم برای ما مایه مباهات بود که میزبان مهمانان ارزشمندی باشیم. از دیگر نکات خوب این کنگره می‌توان به اجرای خوب برنامه و نطق خوب سخنرانان اشاره کرد.

 

حاشیه‌هایی که در انتهای کنگره هنگام رای‌گیری بوجود آمد، به دلیل اختلاف نظری بود که از گذشته وجود داشت. این اختلاف نظر درباره نحوه رای‌گیری بود که آیا رای‌گیری برای ابقای شورای مرکزی با قیام و قعود باشد یا یک انتخابات جدید برگزار شود. اختلاف نظر امری طبیعی است این موضوع تنها محدود به احزاب نیست بلکه ما در مجلس هم شاهد اختلاف نظر در بسیاری از موضوعات هستیم که گاهی منجر به درگیری لفظی نمایندگان با یکدیگر می شود. این اختلاف نظر محدود به ایران هم نیست زیرا در تصاویر تلویزیونی بارها و بارها دیده ایم که در مجالس کشورهای مختلف اختلاف نظر نمایندگان منجر به درگیری فیزیکی می شود. در مقایسه با این فضا، ما در شرایطی به مراتب دموکراتیک تر به بیان موضوعات می پردازیم.

 

مشاجره‌ای که در کنگره به وجود آمد به دلیل نحوه رای گیری بود که ختم به خیر و تصمیماتی که در کنگره اتخاذ شد در مسیر اداری خود قرار دارد. اما حزب اعتماد ملی از دوجهت بسیار حائز اهمیت است.  نخست آنکه اسم آقای کروبی مانند یک ستاره درخشان در راس این حزب می‌درخشد و وجود آقای کروبی به کار حزبی اهمیت می‌دهد. دوم، تاثیرگذاری حزب اعتماد ملی در سال های اخیر بر سپهر سیاسی ایران به عنوان یکی از سه حزب تاثیر گذار فعال در کشور. حزب اعتماد ملی اخیرا توفیق خوبی در انتخاب شهردار تهران به دست آورد و همین موضوع اهمیت کار را بسیار بالا برد. رسانه ها یک مشاجره لفظی که معمولا در بسیاری از کنگره‌ها رخ می‌دهد اما به آن توجه نشده یا به سرعت از کنار آن عبور می‌کنند را بسیار بزرگ کردند. دلیل این بزرگ نمایی نیز اهمیت حزب اعتماد ملی بود.

 

* موضوعاتی در فضای مجازی درباره نقش شما در اتفاقات روز کنگره مطرح شد. نقش شما در حاشیه‌های روز کنگره چه بود؟

ما در حزب اعتماد ملی شاهد اختلاف نظر میان دو گروه از دوستان درباره شیوه کار هستیم. باید بر این موضوع تاکید کنم که این اختلاف نظر استراتژیک و اساسی نیست. من در وسط این دو گروه قرار گرفته‌ام زیرا در هر دو گروه دوستان بسیار خوبی داریم. این موضوع در همه احزاب نیز امری طبیعی است. من در وسط این دو گروه قرار دارم به همین دلیل در پایان جلسه اعلام کردم انشالله بحث‌ها را در فرصتی دیگر ادامه می‌دهیم،‌ و با همان صحبت من مشاجره ها پایان یافت. با این حال من معتقدم هر حزبی موضوعات خود را باید در داخل خود حل کند. اینکه ما مشکلات را به فضای مجازی بکشانیم درست نیست و از این بابت گله‌مند نیز هستیم.

 

* حزب اعتماد ملی پس از مدت ها رکود با یک خیزش مناسب توانست در ابتدا کرسی‌هایی را در شورای شهر به دست آورد و در گام بعدی شهردار تهران از اعضای شورای مرکزی این حزب انتخاب شود. این موفقیت‌ها چه تاثیری در افزایش اختلاف نظرهای اخیر داشته است؟

زمانی که یک حزب نقش موثری در معادلات سیاسی داشته باشد، از خارج از حزب دست‌هایی برای دامن زدن به اختلاف نظر ها و مشکلات  مختصری که وجود دارد، فعال می‌شود. در این شرایط اعضای حزب باید مراقب اوضاع باشند که خود به این اختلافات دامن نزده و بازیچه دست برخی بدخواهان قرار نگیرند. حزب اعتماد ملی به دلیل شرایط ویژه‌ای که دارد، ‌حساسیت بیشتری روی آن حاکم است. یکی از دلایلی که شرایط را برای این حزب ویژه کرده، حصر دبیرکل اعتماد ملی است. به همین دلیل حساسیت از طرف دستگاه‌های امنیتی و همینطور مجموعه کلی نظام براین حزب بیشتر است. ما بارها اعلام کرده‌ایم که از این موضوع استقبال کرده و می‌کنیم. این مشکلات امری طبیعی است اما ما باید مراقب باشیم در دام نیافتیم. وفاداری حزب اعتماد ملی به دبیر کل محصور آن بارها ثابت شده است به همین دلیل در جلسه امروز بار دیگر با استعفای ایشان مخالفت شد.

 

* نکته‌ای که در کنگره حزب اعتماد ملی شاید کمتر به آن توجه شد، حضور جوانان بی‌شماری بود که نشان می‌داد اعتماد ملی در این سال ها کادرسازی را فراموش نکرده است. آیا برنامه‌ای برای این جوان ها در نظر گرفته شده است؟

برنامه مفصلی برای تربیت و استفاده از این نیرو های جوان در نظر گرفته شده است. همانطور که می‌دانید حزب اعتماد ملی مدتی در شرایط رکود به سر می برد. مدتی دفتر حزب پلمپ شد و تمام اسناد و مدارک حزب از بین رفت. تنزدیک به دو سال است که حزب فعالیت‌های خود را از سر گرفته و نزدیک به ۶ ماه است که مسئولیت این امور بر عهده من قرار گرفته است. انشاالله در آینده‌ای نزدیک شاهد شکوفایی بیشتر نیروهای جوان حزب اعتماد ملی خواهیم بود.

 

 

etemaadonline.ir
  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش