یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۵۴۶۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حمله جبهه پايداری به دولت و اصلاح‌طلبان

جبهه پايداري,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

جبهه پايداري، همان جريان سياسي- فكري كه آيت‌الله مصباح يزدي پدر معنوي‌شان است، با انتشار بيانيه‌اي به بهانه وضعيت اقتصادي، هم به اصلاح‌طلبان حمله كرده و هم دولت را متهم به نداشتن كفايت سياسي كرده است. مخالفان سياسي دولت فعلي از حاميان قاليباف تا اعضا يا نزديكان فكري جبهه پايداري هم همين اواخر ايده عدم كفايت سياسي رئيس‌جمهوري را در مجلس كليد زده بودند اما بعد از سخنان اخير روحاني عقب‌نشيني كردند. 

 

در بيانيه جبهه پايداري آمده است: «ازدست‌رفتن سرمايه هسته‌اي با تشديد تحريم‌ها مرهون بي‌تدبيري‌هاي دولت جناب روحاني و تمسخر منتقدان دلسوز است که بايد پاسخ‌گوي آن باشد». اصولگرايان مخالف دولت بعد از عقب‌نشيني از موضع خود در ارتباط با طرح عدم كفايت سياسي رئيس‌جمهوري، توپ را به زمين جناح مقابل انداختند و مدعي شدند كه اين اصلاح‌طلبان‌اند كه به دنبال طرح عدم كفايت سياسي روحاني‌اند! اين موضعي بود كه روزنامه كيهان و جهان‌نيوز هم هفته گذشته در پيش گرفته و نوشته بودند: «باز هم شاهد تحرکات مشکوک از سوي اصلاح‌طلبان در زماني که دولت در مديريت بحران دچار مشکلاتي شده است، هستيم. استيضاح رئيس‌جمهوري در قانون اساسي از سوي مجلس در صورت عدم کفايت پيش‌بيني شده اما به نظر مي‌رسد که اصلاح‌طلبان بسيار مشتاق استعفاي حسن روحاني هستند». 

 

حالا جبهه پايداري هم در بيانيه خود باز همين ادعا را تكرار كرده است. در بخشي از بيانيه سياسي اين جبهه با اشاره به اينكه «آمريکايي‌ها پس از گورباچف،‌ مردم را بر سر انتخاب اصلاحات تندتر يا بازگشت به عقب قرار دادند و در نهايت با آوردن يلتسين به عنوان يک اصلاح‌طلب تندرو، ‌بر شيب اصلاحات آمريکايي افزودند» نوشته است: «برخي مدعيان اصلاح‌طلب نيز امروز دقيقا بر همان طبل مي‌کوبند و مي‌خواهند مردم را بر سر همان دوراهي نگه‌دارند. نامه‌نگاري‌هاي اين جماعت براي مذاکره مستقيم و بدون قيدوشرط با ترامپ و طرح استيضاح و عدم کفايت رئيس‌جمهور و انتقادات تند اين جماعت در مطبوعات و رسانه‌هاي خبري همه و همه از اين راهبرد سياسي خبر مي‌دهد که آنها خود را براي آلترناتيو حسن روحاني آماده کرده‌اند تا به خيال واهي خود، باقي‌مانده اين راه –نابودي‌کشاندن نظام و انقلاب- را سرعت بخشند».

 

احتمالا اين دسته از اصولگرايان فراموش كرده‌‌اند كه حسينعلي حاجي‌دليگاني عضو فراكسيون ولايي مجلس بود كه دو هفته پيش از تشكيل اتاق فكر براي طرح عدم كفايت سياسي رئيس‌جمهوري در مجلس خبر داد و گفت: «ما در حال تنظيم طرح عدم کفايت رئيس‌جمهور هستيم و به نظر مي‌رسد كه هفته آينده بتوانيم به جمع‌بندي برسيم و جمع‌آوري امضا را دنبال كنيم... اتاق فکري براي بررسي عدم پايبندي روحاني در اجراي قانون برنامه پنجم تشکيل شده». 

 

امير خجسته اصولگرا، رئيس کميسيون سياست داخلي و شوراهاي مجلس هم با بيان اينكه دولت اگر واقعا احساس مي‌کند نمي‌تواند کشور را اداره کند، بايد کار را به اهلش بسپارد، گفته بود: «ما ۱۰ تا ۱۵ روز به دولت فرصت مي‌دهيم تا برنامه‌هاي خود را براي مقابله با توطئه‌هاي دشمن در جنگ اقتصادي به مجلس ارائه کند و اگر نتواند ما در مجلس استيضاح وزراي اقتصادي دولت و موضوع عدم کفايت رئيس‌جمهوري را کليد خواهيم زد». پژمانفر اصولگرا هم گفته بود كه «با ادامه اين روند مصلحت کشور در استيضاح رئيس‌جمهور است».

 

 اسدلله بادامچيان عضو شوراي مركزي حزب اصولگراي مؤتلفه هم با بيان اينكه براي حل مشكلات كشور به يک حزب سالم، قوي و پاک نيازمنديم تا مسئوليت را بر عهده بگيرد، گفته بود: «کسي مي‌تواند کار را پيش ببرد که کارآمد، قوي و مقتدر باشد. هرچه به دولت ضعيف کمک کنيم، چون ناکارآمد است، نمي‌تواند پيش برود. به نظرم اگر اصولگرايان بيايند، وضعيت عوض مي‌شود؛ چون شرايط فعلي حاصل کار اصلاح‌طلبان، اميد و اعتداليون است که نه در مجلس و نه در دولت نتوانستند کاري کنند».

 

حمله به هيئت رئيسه مجلس

اعضا يا نزديكان به جبهه پايداري نه در مجلس قبلي و نه مجلس فعلي رابطه خوبي با علي لاريجاني رئيس مجلس نداشتند و ندارند. بگومگوهاي كلامي زيادي در بزنگاه‌هايي مانند تصويب برجام يا ماجراي اف‌اي‌تي‌اف ميان آنها و رئيس مجلس پيش آمد. حالا در بيانيه به هيئت‌رئيسه كنايه زده و نوشته‌اند: «متأسفانه مجلس شوراي اسلامي به‌ويژه رئيس و هيئت‌رئيسه آن نه تنها در اين برهه حساس نقش نظارتي خويش را بر دولت ايفا نکردند، بلکه با تصويب برخي لوايح و طرح‌ها و اعتماد مجدد به وزراي استيضاح‌شده و جلوگيري از طرح سؤال از رئيس‌جمهور، در به‌وجودآمدن اين شرايط سخت، نقش اساسي ايفا کرده‌اند».

 

جبهه پايداري احتمالا  براي اينكه متهم به دشمني يك‌سويه با يك جريان نشود از ميان شش بند بيانيه خود كه دولت، مجلس و اصلاح‌طلبان را نواخته، در يك بند هم نقد آرامي به قوه قضائيه داشته و نوشته است: « بي‌ترديد دستگاه قضائي نقش بسزايي در مبارزه با مفسدان سياسي و اقتصادي و امنيتي دارد. سستي و ضعف در برخورد با مفسدان کلان و اخلالگران بازار ارز و سکه و کالاهاي اساسي اين وضعيت اسفناک را به دنبال داشته است... قاطعيت در برخورد با اين عناصر و دستگيري اين اوباش و اراذل اقتصادي، فوريت دستگاه قضائي است. از اين رو پيشنهاد مي‌شود در شرايطي که دشمن رسما جنگ اقتصادي، عليه انقلاب اسلامي آغاز کرده، با تشکيل دادگاه انقلاب اقتصادي و انتخاب قضات انقلابي، اين عناصر فاسد را به دادگاه‌هاي صالحه بسپارند».

 

تمجيد از پوتين

اين بيانيه در ادامه، به تمجيد از پوتين رئيس‌جمهوري فعلي روسيه پرداخته و آن را مثالي موفق در زمينه بازگشت به درون دانسته: «ملت ما بايد بدانند نه انتخاب گورباچف و نه يلتسين هيچ کدام نتوانست به سازندگي و سروسامان‌دادن کشور شوروي کمکي کند، ليکن بازگشت به درون و تکيه بر اقتصاد علمي که به انتخاب پوتين انجاميد توانست روسيه را مجددا بازسازي و به قدرتي بزرگ در برابر ديگر قدرت‌هاي غربي قرار دهد. امروز نبايد بگذاريم پروژه يلتسين‌سازي در کشور ما تکرار شود؛ بلکه بايد از هم‌اکنون ضمن بهره‌بردن از ظرفيت‌هايي که جريان معتقد به گفتمان انقلاب اسلامي در اختيار دارد، ضمن رفع مشکلات مردم و کمک براي تقويت کارآمدي نظام جمهوري اسلامي، کشور را در جهت عبور با کمترين هزينه از دوران حاکميت غرب‌گرايان ياري نماييم».

 

 

sharghdaily.ir
  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش