دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۹ - ۱۹ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۵۰۸۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

نيروهای حزب اعتدال و توسعه به سياست‌های آسيب‌زای خود ادامه می دهند

حزب اعتدال و توسعه,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

حركات زيرپوستي سران حزب اعتدال و توسعه همچنان ادامه دارد و مشخص است كه اين جريان مي‌كوشد تا تسويه‌حساب‌هايي را با اصلاح‌طلبان انجام دهد.

 

در همين راستا و در تازه‌ترين اقدامي كه اين طيف در دستور كار قرار داده است، محمود واعظی ريیس دفتر ريیس جمهور در گفت‌وگو با تسنیم، بار دیگر اظهارات قبلی خود درباره عدم ائتلاف روحانی با این اصلاح‌‌طلبان در انتخابات ۹۲ و ۹۶ را تکرار کرده است که باز هم با واکنش تند چهره‌های اصلاح طلب همراه شد.

 

اين فرد كه به نظر مي‌رسد جايگاه خاصي از منظر رسانه‌هاي مستقل و اصلاح‌طلب ندارد دوباره درباره اظهارات سعید حجاریان در رابطه با ائتلاف اصلاح‌طلبان با روحانی گفته است: «ائتلاف در ذهن برخی این معنی را می‌دهد که هر فرد و هر گروهی که از کسی حمایت کرده به‌معنی ائتلاف آن گروه با جریان پیروز بوده است، نه! ما می‌گوییم این‌ها همراهان بودند و با ما کار کردند».

 

واعظی ادامه می‌دهد: «ائتلاف در ادبیات سیاسی به این معنی است که ما بنشینیم قول و قرار بگذاریم که دولت را چگونه تشکیل بدهیم،‌ چند نفر از این طرف و چند نفر از آن طرف در دولت باشند.

 

چه‌مقدار سهم وزیر و چه‌مقدار سهم استاندار دارند، پس ما چنین ائتلافی با هیچ گروهی از جمله اصلاح طلبان نداشتیم». وی در این گفت‌وگو همچنین با توضیح اظهارات گذشته‌اش درباره عدم ارتباط دولت با اصلاح طلبان تندرو می‌گوید:«منظور من از بیان آن اظهارات این بود که ما هم اصولگرای تندرو داریم که به ما انتقاد می‌کنند و هم اصلاح‌طلبان تند داریم که به ما انتقاد دارند و ما هیچ‌گاه با این جماعت ائتلاف نکردیم و امروز نيز همین را می‌گویم، بنابراین نه با اصولگرای تند و نه با اصلاح‌طلب تند هیچ ائتلافی نداشتیم».

 

كنايه به يك ادعا

در اولين واكنش محمدعلی ابطحی درباره سخنان واعظی، رییس دفتر روحانی در توییتر نوشت: «اصلاح‌طلب‌ها باید مجسمه آقای واعظی را طلابگیرند باز گفته روحانی در انتخابات با اصلاحات ائتلاف نداشته و پیروز انتخابات حزب اعتدال بوده است. به رو نیاورید اسم این حزب را نشنیده بودید! همه کارهای این جنس خوب بیخ ریش حزب پیروز اعتدال و توسعه و آقای واعظی. قَبِلتْ را بگید کِل بکشیم».

 

راهبردتفرقه

رسانه‌هاي وابسته به جريان‌هاي محافظه‌كار سعي دارند تا چهره‌هاي تاثيرگذار اصلاحات را به عنوان افراد مورد نظر رييس دفتر روحاني معرفي كنند و اين اقدام به صورت هماهنگ و برنامه‌ريزي شده انجام مي‌گيرد. نكته‌اي را بايد به امثال محمودواعظي و ساير افرادي كه تفكري اين‌چنيني دارند گوشزد كرد كه رييس‌ شما كه به خاطر طمع به جايگاه‌هاي حكومتي مردم را از دست داد و بدنه حامي آن ريزش كرد، شما نيز از تاريخ درس بياموزيد و به گونه‌اي عمل كنيد كه در آينده براي شستن روي شما نياز به آب و صابون نباشد.

 

همان‌گونه كه در انتخابات‌هاي مختلف مردم نشان دادند كه اگر قرار باشد افرادي را كنار بزنند به راحتي اين اتفاق خواهد افتاد اين روزها نيز شما در رويه خود تغيير دهيد و به گونه‌اي عمل كنيد كه بتوانيد در آينده ميان مردم زندگي كنيد.

 

قدرت نشان داده است كه ماندگار نيست و دست به دست مي‌شود بنابراين هزينه‌هاي گزاف براي اين چند روز گذراي دنيا اقدامي عاقلانه نيست.

 

آقايان هوشيار باشيد

از طرف ديگر مسئولان ارشد دولتي كه ريشه‌دار هستند بايد به اين فرد و آن‌هايي كه با او همفكر هستند تذكر دهند و نگذارند افرادي كه جايگاهي در ميان مردم ندارند و به خاطر قحط‌الرجال بودن جايگاهي به دست آورده‌اند به گونه‌اي رفتار كنند كه اين اقدامات و عملكرد به پاي همه دولت نوشته شود. حركات خزنده و زيرپوستي امثال واعظي برگرفته از سياست‌هايي كه آن‌ها براي دوران پسا۱۴۰۰ در پيش گرفته‌اند و كساني‌كه در اين باره سكوت كرده‌اند بايد بدانند كه ولي نعمت آن‌ها مردم هستند و مماشات با خودبرتربينان سياسي عاقبت‌بخيري براي آن‌ها نخواهد داشت.

 

سياست توهم‌زدايي

به فعالان سياسي اصلاح‌طلب نيز پيشنهادي مي‌كنيم كه نگذارند امثال واعظي به گفته‌هاي خود رسميت ببخشد و با زير سوال بردن اظهارات اين فرد و هر شخص ديگري كه مي‌كوشد دستاوردهاي اصلاحات را مصادره كند، راه را براي گزافه‌گويي‌هاي جريان افتراق و توطئه ببندند و نگذارند كه آن‌ها دچار توهم قدرت شوند.

 

 

 

ghanoondaily.ir
  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش